Ben de böyle anladım. Hakisi güçlendi anlamında söylememiş sanki... Hakisi benimkinden daha güçlü demek istemiş gibi anladımHakisi daha güçlü zaten.
Ben de böyle anladım. Hakisi güçlendi anlamında söylememiş sanki... Hakisi benimkinden daha güçlü demek istemiş gibi anladımHakisi daha güçlü zaten.
Önceden de hakili darbeler yiyordu ama bu lafı söylediğini hatırlamıyorum, bu sarhoş modu ile beraber kullandığı haki miktarını arttırıyor bu yüzden şuan hakisine vurgu yapılıyor herhalde.Ben de böyle anladım. Hakisi güçlendi anlamında söylememiş sanki... Hakisi benimkinden daha güçlü demiş.
O zaten dövüşün başından belli bir şeydi şimdi vurgulaması anlamsız olur. Sarhoş iken kendini tutmayıp daha kontrolsüz kullanıyor olabilir.Ben de böyle anladım. Hakisi güçlendi anlamında söylememiş sanki... Hakisi benimkinden daha güçlü demek istemiş gibi anladım
Reis sakin ol. Luffy fanları bile kabul ediyor bunu. KKG için seride gördüğümüz en güçlü saldırı diyorlardı. Lastik nasıl güçsüz oluyor o halde? Sana göre güçsüz olabilir ama güçlü görenlerin yeterli argümanı var.Joy boy lawın meyveyi yese onada uyuyor bu t
yav birader sen millet sana sövsünde banlansın diye mi yapıyorsun bunları daha dün adamın biri dayanamadı artık saçmalamana sal insanların sinirleriyle oynama lastik depremden ateşten güçlü deyipte
Onu da düşündüm. "hakisi daha güçlü" demek yerine "daha da güçlendi" demesi gerekmez mi ?O zaten dövüşün başından belli bir şeydi şimdi vurgulaması anlamsız olur. Sarhoş iken kendini tutmayıp daha kontrolsüz kullanıyor olabilir.
Üç kez şarj olduktan sonra bunu söyleyen birinden bahsediyoruz :dLuffy: "If you lose!!!
You won't use that you were “drunk” as excuse, right!?"
Söven adam da bir zahmet banlansın. Ne yani her karşıt görüş olduğumuza küfür mü edecez?yav birader sen millet sana sövsünde banlansın diye mi yapıyorsun bunları daha dün adamın biri dayanamadı artık saçmalamana sal insanların sinirleriyle oynama lastik depremden ateşten güçlü deyipte
Adama gidip "yav birader sen millet sana sövsünde banlansın diye mi yapıyorsun bunları" yazmanı gerektirecek o fikrin eğer varsa söyle tartışalım, yoksa da bu tutumun hoş değil dostum. Tartışmak istememeni anlarım, bana da cevap vermek istemeyebilirsin hadi ona da saygı duyuyorum ama tartışmak istemeyen bir adam bu şekilde cevaplar vermemeli.Sen anlatmana devam et benide alıntılama sizin kısır döngünüze girmicem.
Şimdi niye belirtsin? Hakisi benimkinden daha güçlü demiyor. Hakisi şu an daha güçlü diyor.. Kaido'yu önceki hhaliyle kıyaslıyor.Hakisi daha güçlü zaten.