Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin meyvesi uyanış yapmadı yani ondan bahsetmeleri pek mümkün görünmüyor ama 250 Milyon Beri'lik bir meyveyi Shanks'a kaptırdığı için Who's Who gibi hükümet için güçlü bir CP0 ajanı harcandı. Dünya Hükümeti için önemli bir meyve olduğundan bahsedildi. Buradan Gomu Gomu diye bildiğimiz meyveyle alakalı bir mevzu ortaya çıkarsa da şaşırmam açıkçası.

Bu arada Hasır Şapka Korsanları hep Cehennem ve Şeytanla ilişkilendiriliyor buradan Gomu Gomu meyvesinin yeteneğiyle alakalı bir mevzu çıkabilir mi acaba? Yani insanları etrafına çekmek gibi bir yetenek sağlıyor olabilir mi? Karasakal'ın meyvesinin de her şeyi içine çekme gibi bir yeteneği var ve meyvelere baktığın zaman iki meyve birbirine çok benziyor. Shanks kalkıp da o meyveyi Dünya Hükümeti'nden almak için saldırmayı göze alacak kadar ileri gitmezdi.

Kafam karıştı cidden, halen Ope Ope'dir diye düşünüyorum ama Gomu Gomu da çıkarsa şaşırmayacağım.
Lucci sonuçta cp ajanı luffynin meyvesini çözerken farkındadır sonuçta ve bize bir şey demedi mesela. Bence gomu olmaması lazım yada yazara son dakika vahiyleri iniyor
 
Luffy'nin neden tek yediği de anlaşılmış oldu. Yamato ile dövüşünden daha güçlü şekilde Luffy ile dövüştü. Bu şekilde biraz da olsa sağ kolların prestiji toparlanmış oldu.
 
Haki karakterlerin ruh hali ile doğrudan etkili bir faktör olduğunu biliyoruz nasıl katakuri sakin kaldığı sürece en verimli gözlemi kullanıyor ise kaidoda ruh halini değiştirerek kullandığı haki miktarını değiştiriyor.
İşte kaido güçlenmedi biraz ciddileşti diyelim yoksa bu gücü hep varmış yeni bulmadı ya da hakisi savaş içinde gelişmedi. Sen hiç ufak bir çocukla oynarken tüm gücünü kullanır mısın?
 
Kid'in meyvesi Xmen deki magnetonun gücü gibi olursa , WB nin deprem yeteneğinden daha iyi birşey olabilir yalnız... Topraktaki demiri hissedip istediğini yapabiliyordu...kaldı ki insan vücudunda bile demir var... Enteresan şeyler olabilir... bir kaç bölüm öncede law ve kid meyve uyanışı ile ilgili konuştular ... İkiside olabilir...

Olmasını istedigim;
Bu seride Şeytan denince aklıma iki şey geliyor. Biri Robin , digeride Marshal D. Teach. Bence meyve karasakalin meyvesi ...
Karasakal'ın Robin'in meyveyi çaldığını düşünsene... Akainu üzerinde elini çıkartıp karanlık meyvesini kullanıp meyvesini etkisiz kılıp deprem meyvesiyle saldırarak inletir. Tabi meyve yeteneği üstünde meyve yeteneği kullanabiliyor olsaydı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık