Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Doflamingo'nun Seviyesi

Doflamingo'nun Seviyesi?


  • Kullanılan toplam oy
    209
Kolaycadan kastına bağlı.Sanji'nin ortra zorluk attığı adam Queen.



Deli,meyve kullanamayan,bırak ileri seviye hakileri,düz koka bile kullanmayan Linlin'in 2 paralık ettiği bir karakter Queen.Aynı Linlin'in meyveli+koka kullanabilir durumdayken Marco'ya senin için ruhum yok demesi sağ kol ile Queen arasındaki uçurumu zaten gösteriyor.Linlin uyuyakaldı bu arada.Horluyor kadın panelde bile.



Evet sonrasında da hiçbir şey olmadığını görünce ağlayan eleman.



Kata Queen'in gösterdiği fiziksel güçten ve dayanıklılıktan fazlasını göstermiş bir adam.P.uplı Sanji'den 6 tane darbe aldıktan sonra fişi çekilmiş birisi Queen ise.Bir tarafta 12 saat savaşmış(son 3 saati açık yarayla) 14 tane g4 darbesi almış,enerji tüketen uyanış kullanmış bir Kata var.


King'i yenmesi için h.haki p.upuna ihtiyacı yok.Snakeman'in mantığını 3 darbede çözen adam King'in alevlerinin sırrını çözüp döver zaten.
O yüzden mi orta zorluk atar atmaz Sanji bayılıyor. :D Queen resmen kendi eliyle verdi maçı kıza odaklanmış olmasıyla.Linlin Marco güçlü olduğundan değil meyvesine çözüm bulamadı Peros’a söyledi.Yoksa hök diye boğazına çöktü Queen’den farklı değil. :) Diğerlerine birşey yazmaya gerek yok zoanların fiziksel güç ve dayanıklılığını ölçmen mangada mümkün değil doriki verse ölçerdin.Sanji tüm gücüyle kombo yapıyor da ancak adam etkilendi doğru düzgün.Diğer karakterlerle bir değil dinozor zoanları zaten Zoro da söylüyor.Kata’nın dayandığından fazlasına dayanırlar ama rakip onlara Kata’ya vurduğu gibi vurmaz g3 benzeri kaba kuvvet teknikleriyle yürür üstüne Snakeman olmaz mesela.
 
Nereden biliyorsun bunu ? Gördün mü ? Emin misin ?

Mesela Zoro'nun Kata'yı yenmek için gözleminin iyi olmasına gerek yok, ani atakları keser, nereden bildiğimi sorma bence öyle xD
Manga panelleri vs headcanon şaşırtmıyorsun.

Birisinin yapılacağına dair tahmin etmeni sağlayan manga verisi var,diğeri ise ben istiyorum olsun düşünce tarzı.



O yüzden mi orta zorluk atar atmaz Sanji bayılıyor.
Queen yüzünden mi bayılmış Sanji :D Zoro King yüzünden mi yerde yatıyordu mesela :D


Queen resmen kendi eliyle verdi maçı kıza odaklanmış olmasıyla
Bu Queen'in berbat bir dövüşçü olup,dikkatsiz birisi olduğunu gösterir.


Linlin Marco güçlü olduğundan değil meyvesine çözüm bulamadı Peros’a söyledi.
Meyvesi adamın kendi gücü.Queen'i antik zoandan dolayı övmüyorsun sanki.Yapma artık şunu.


Sanji tüm gücüyle kombo yapıyor da ancak adam etkilendi doğru düzgün
P.up öncesi g3 ayarı atakları olmayan adamdan mı etkilenecekti.P.up sonrası Sanji sadece 7 kere vurmuş adama.Son darbenin bile yarısı boşa gitmiş zaten.Queen'in derisi Kata'dan daha sert diyebilirsin.Daha dayanıklı ise diyemezsin.Dayanıklılığın dediğin şey aldığın darbeye dayanabilmektir.
 
Son düzenleme:
Headcanon yapan sensin bir de laf mı yapıyorsun sıkılmadan ?
Headcanon denen şey manga panelleri mi :D


Nerede geçiyor kral hakiye ihtiyaç duymadan King'i yenebileceği ? Sallıyorsun ha sallıyorsun.
Zoro'nun sözlerinde geçiyor.Fandaşın Queen için h.haki patlatır belki öyle yener diyor ona takılmadın buna mı takıldın ? :D

King için de h.haki anca lazım gibi bir şey yok.Savunması hızını yükseltip yükseltmediğine göre değişiyor bu adamın.
 
Queen germa güçlerini göstermeden önce bile hasar almadan sanji’yi yendi. Neden küçümseniyor şimdi?

Lazerlerini ip falan durduramaz. Lazerden kaçmaya çalışırken de yakalanır sanji gibi.

Unuttunuz galiba queen hasar yemiyordu gen uyanışından önce. Hakisini yeni toplamış luffy bile uyanış+armament’e dayanırken queen’e bişey olmaz.
_____

King’e baksak magma gibi diye övülen alevler dof’un iplerinin içinden geçer. Bi de adamın karşısında enma+kral hakili bi hayvanat yok yakın dövüşe girer. Hibrit+alevle bi vursa en az kong gun yemiş gibi olur dof.

King’e hayatta hasar veremez. King hız moduna girse boundman takip edemeyen dof bunu göremez. Hibrit+alevli saldırılarla da şehir turuna çıkar. Uçma gücü de zeminin ip olmasından kurtarır. Uzakta tutmaya çalışsan yine king boş değil.
________

Cracker’i zaten gördük g4’e karşı daha iyi performans gösterdi. Nami adamın bisküvilerini çöp yaptı yine yıkılmadı. Dof’un uyanışına aynı şeyin yapıldığını düşünün kaç dk dayanabilirdi?
________

Kata’dan bahsetmek istemiyorum her yönden üstün.
_______

Dof’a karşı ne yapacağını bilmediğimiz tek komutan jack. Onun da tüm numarası kondisyon çıktığı için görmedik. Belki dof’u yorana kadar dayanacak biridir.
Bu değerlendirme sonrası, fikrim değişti. Dof Jack civarıdır.
 
Zoro'nun sözlerinde geçiyor.Fandaşın Queen için h.haki patlatır belki öyle yener diyor ona takılmadın buna mı takıldın ? :D

King için de h.haki anca lazım gibi bir şey yok.Savunması hızını yükseltip yükseltmediğine göre değişiyor bu adamın.
Zoro'nun sözlerinde öyle bir şey geçmiyor. Tamamen sallıyorsun şuan.

Zoro darbe atamadığından King'in neden darbe almadığını çözmeye çalışıyor mangada olan bu. Senin söylediğin ise ''King'i yenmek için kral hakinin üst seviye kullanımına gerek yok'' bu. Tamamen sallamasyon, belki vardır belki yoktur bunu nereden bilebiliyorsun ? Bir de sıkılmadan headcanon falan gibi laflar ediyorsun.

Tutturmuş bir kata gidiyorsun :byee:

Kata çok üst düzey saldırı mı kullanıyor da King sırrını açık etsin hızlansın vesaire. Kata'nın King'in savunmasını geçecek hiçbir şeyi yok. Sen bile anca dersin ki King hızlanmak zorunda(Nedense), hızlanınca vurur, ki hızlanınca vuruldu kral hakiyle yine düşmedi adam.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık