Şu sayfa kaç defa atıldı. Daha bir açıklama gelmedi. Ortamlarda Dof amiral dersin, nolacak.içten saldırı o değil yanlız Queene attığı mavi top.
Hakisini yeni kazanmış Luffyi delemeyenin saldırı gücü nedir ? -1 mi ? Marco 0sa öyledir öyle...
G4 Leo Bazuka'nın Doflamingo'ya yaptığı ile aynı efekti bırakmış Luffy'e. Kong Gun ile kıtır kıtır parçalanan askerler bu gösterdiğin saldırılara dayanamaz.Doff uyanışla Cracker'ın zırhını kırabilir mi onu tartışalım bence.. kıracak saldırı gücü var mı falan.. Sağ Kolla kapışır, Queeni biçer falan komik oluyor gerçekten kusura bakmayın.. Gear4ten sonra 10 dakika kaçıp hakisini yeni kazanmış Luffy, uyanışlı Dofa karşı.. bildiğin karnına haki basıp ölümcül yara almadan kurtuluyor şu adama ikinci komutan gücü bile komik kaçıyorda neyse meyvesinin hileli gücü var diye es geçiyorum bu adam için tartışılacak üç lig var. Ya 2,3. Komutan ligi ya da Perospero ayarı.. üç buçuk yani .d Sağ kol, Amiral falan da neymiş
Bu saldorıyla Leo Bazooka aynı resmediliyor. Bu sayfayı çok kullanmışsın bil diye söylüyorum.içten saldırı o değil yanlız Queene attığı mavi top.
Hakisini yeni kazanmış Luffyi delemeyenin saldırı gücü nedir ? -1 mi ? Marco 0sa öyledir öyle...
Kingin Kata vurması için hizlanması niye şart olsun yahu, adamın uzaktan salladığı bir süri saldırısı var. Hadi gagayı tutturamadı, wing attack yapar patlatır ortalığı, Zoro bile kaçacak yer arıyordu.King Kata'yı yenmek istiyorsa mecburen hızlanacak,hızlanmadan vurabilmesine imkan yok.
Kata'da King'in savunmasını çözecek bir savaş zekası var.Dof'un ne olup bittiğini bile anlamadığı culverinlerin çok daha hızlısını çözüyor bu adam.King'te ise Katakuri'nin k.hakisine karşı tek çözüm Zoro'nun rahatça sıyrılabildiği magmaya benzer alevler ile saldırmak.
Katakuri ileri h.hakiyi çözerse adam yerine koymaz King'i,bırak yenmeyi.
Hepsini de ben attım açıklama gelene kadar atıcam bıkmam. Baktım herkes buna ikinci komutan diyor ne dedim bunun hikmeti fıkrası okudum tekrar dressrosayı ikinci komutan olması bile imkansız ağırlığının ekmeğini yiyor forumda. Ama ikinci komutan eder diyenlere bulaşmıyorum en azından.. o kadarcık fikir farkı olabilir bazıları sağ kola, sağ kol ikinci komutan arasına oy atmış çok üzücü...Şu sayfa kaç defa atıldı. Daha bir açıklama gelmedi. Ortamlarda Dof amiral dersin, nolacak.
Kata'da bile Zoan alacak hasar yok, ama Dof'un var.
Sözde Kuzan ve Fuji harcıyor. Zaman alır diye harcamamış ama
Yav efekti ney.. bu saldırı sonrası Luffyden azcık kan geliyor o kadar. Leo Bazukaysa Dofun aklını alıyor.G4 Leo Bazuka'nın Doflamingo'ya yaptığı ile aynı efekti bırakmış Luffy'e. Kong Gun ile kıtır kıtır parçalanan askerler bu gösterdiğin saldırılara dayanamaz.
Bu saldırı yeterli çünkü.. bu adamın sıradan ipi değil uyanış+silahlanma basılmış, Luffy dümdüz silahlanma basıp karşılıyor işte.. Katayla arasında o kadar klasman farkı var ki.. sadece bir alt ligi olan yk2ye yazmak bile benim açımdan absürt.Bu saldorıyla Leo Bazooka aynı resmediliyor. Bu sayfayı çok kullanmışsın bil diye söylüyorum
Yav efekti ney.. bu saldırı sonrası Luffyden azcık kan geliyor o kadar. Leo Bazukaysa Dofun aklını alıyor.
Bu saldırı yeterli çünkü.. bu adamın sıradan ipi değil uyanış+silahlanma basılmış, Luffy dümdüz silahlanma basıp karşılıyor işte.. Katayla arasında o kadar klasman farkı var ki.. sadece bir alt ligi olan yk2ye yazmak bile benim açımdan absürt.
Kinge savunma modundayken ömrünü verse hasar atamaz. savunma modunda değilken yine ciddi bir şey yapamaz. King ağır kaçar Dofa.King i ıkına ıkına yenebilir. Ne eksik ne fazla sağ kol ve sol kol arası dır dofy.
Zaten kesin birşey demedim yenebilir dedim belli olmaz yani, sence yenemezse doğrudur ozaman düzelteyim king i yenme ihtimali olabilir ama quenn i kesin yener diyim tam olsun.Kinge savunma modundayken ömrünü verse hasar atamaz. savunma modunda değilken yine ciddi bir şey yapamaz. King ağır kaçar Dofa.