Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] Kaido'yu Zoro'nun Öldürme Olasılığına Dair

Ne düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    228
Dün, Kaido'ya son vuruşu Usopp'un yaptığı bir senaryo kurdum kafamda. Luffy yeniyor Kaido'yu. vs Bitiyor ve Kaido ayağa kalkıp öldür beni, beni öldürebilecek tek kişi sensin( :) ) diye inletiyor ortalığı. Tüm adaya iletiliyor bu sözler. Luffy reddediyor vs. uzuyor muhabbet. Usopp'u görüyoruz. Sinirlenmiş. Öyle böyle değil ama. KUDURMUŞ sinirden. Aklına, ölüm arzusuyla yanıp tutuşan kınlara verdiği tokat gibi cevap geliyor önce ve nedir bu saçmalık? Madem ölmek istiyorsun seni allahına kavuşturacağım deyip salıyor fatihin hakisini ve aşırı süper, mükemmel ötesinin ötesindeki ultra bomba ve enfes bir teknik(Gintama 199) uygulayıp saldırıyor. Kaido'yu görüyoruz. Son olarak God Usopp desu ka? dedikten sonra düşmeye başlıyor. Yüzünde bir gülümseme...

Şu anda yatalak olan Zoro'nun Kaido'yu öldürmesinden daha tutarlı bir senaryo bence ama fatihin hakisi konusu biraz canımı sıkıyor. Usopp'un bir anda, bu kadar fazla gücü açığa çıkarması doğru olur mu? Bilemedim.
Daha mantıklı geldi bu teori :sapkali:
 
1- Yamato'nun babası olması sebebiyle öldürülmesi uygun olmaz. Yamato tayfaya katılırsa babasını öldüren biriyle aynı gemide mi yolculuk edecek? Oda'nın şu zamana kadar kendi etik değerlerine uymayan bir şey gibi geliyor.
2- Luffy yukarıyı bana bırakın dedi, bu noktadan sonra bizimkilerden kimse yukarı çıkmaz; hele Zoro kaptanının lafına uymayacak bir davranışa hiç girişmez.
3- Henüz o aşamaya gelinmedi. Yonkolar arasında bile, biri öbürünü alamamışken yeni yetmelere bu eylem verilmez. Serinin içindeki diğer rakiplere karşı dengesizlik yaratıyor. Bu yüzden hükümet, Teach hatta Shanks'in gelip olaya müdahale etmesi daha muhtemel gibi. Bu arc iki yono da düşebilir fakat sonları hükümet tarafından getirilir. Henüz zaman var bizimkilerin o unvanlara ve adlarını bu şekilde duyurmalarına.
4- Zoro, King'i yenerek gerekli itibarı kazandı bu arc şimdi Kaido'yu da alırsa fazla kaçar.
 
Luffy teke tekte dövse bile Kaido ölmez ama Kaidonun cezası idamdır.Wano'ya ettiği eziyet ve Oden'ı canlı canlı yakması en büyük sebepleridir.Kaido'yu idam edebilecek tek adamda Roronoa Zoro'dur.Tek o derisini geçebilir.Bu yüzden bu görev Roronoa Zoro'ya verilecektir.
 
Bu tür karakterlerin ortadan kalkması gerek beyler. Kaido, BM, Bb. Bunlar, yaşaması sıkıntı karakterler. İttifak olmaları klaslarına yakışmamakla birlikte son savaşta işleri çok kolaylaştırır. İttifak olmasalar yine burunlarının dikine gidip kk olma yolunda Luffy'nin önünde engel teşkil edecekler. İkisi birleşecek belki vs.

Olayımız şu. Kaido-Bm aradan çıkar, Shanks'ın hikayedeki rolü belli olur, ortam Bb-Luffy'ye kalır ve kozlarını paylaşırlar. Mutlu son.
 
Dostum ben bu sitede tartışmaya giren biri değilim normalde, teori analiz yazar iki üç muhabbet eder çıkarım. Son zamanlarda katılmamın sebebi tek taraflı yorumların dikkatimi çekmesi. Mesela Luffy Kaidoyu yenerse bu dörtlü ya da Zoro'nun açtığı yara üzerinden bu işin muhasebesini yapacak olan arkadaşlar Sanji+öfkeli ordu+Cracker dövüşünden çıkan Luffy'nin Katakuri galibiyeti hakkında bu muhasebeyi yapmaz gömüp durur karakteri. O yüzden artık fazla zorlamıyorum, objektifiz adi altında yapsın arkadaşlar yorumlarını. Sende yap kendi ütopyanızda takılın işte ne diyeyim.:d
11 saat bisküvi yiyip kazandığı savaşın 2 gün sonra Katakuri için nasıl bir etkisi olacağını düşünebilirim ki? Burada daha Luffy çatıdan düşerken Kaido'nun karşısına Yamato'nun geçmesi ile ne alakası var?
 
Aklınıza Luffy'i getirin.
Sonra Luffy'i, Kaido'nun kellesini alan Zoro'yu izlerken düşünün.
İyilik timsali ve hala çocuk ruhlu Luffy'nin kellesi kesilmiş Kaidou'ya bakarken düşünün.
O sırada ikisinin göz göze geldiği anı düşünün.
Zoro tayfadan ayrılıp kendi yoluna gidecek diyorsanız, tutar bu teori.
 
Aklınıza Luffy'i getirin.
Sonra Luffy'i, Kaido'nun kellesini alan Zoro'yu izlerken düşünün.
İyilik timsali ve hala çocuk ruhlu Luffy'nin kellesi kesilmiş Kaidou'ya bakarken düşünün.
O sırada ikisinin göz göze geldiği anı düşünün.
Zoro tayfadan ayrılıp kendi yoluna gidecek diyorsanız, tutar bu teori.
Senaryo böyle işlemek zorunda değil ki. Belki bitirici vuruşu Zoro yapacak, Kaido'nun kellesi gitmeden ölecek ? Ayrıca Zoro'nun hasarlı Kaido'nun kellesini alacak olması o kadar büyütülecek bir hadise değil. Herifte hayvan gibi saldırı gücü var. Luffy'nin 10 saldırıya koyduğunu tek saldırıda yapabiliyor bu herif. Ve Kaido'ya kafayı takmış durumda. Yarım kalan işini bitirme olasılığı hayli yüksek.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık