Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] Kaido'yu Zoro'nun Öldürme Olasılığına Dair

Ne düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    228
15 kişi, az yada çok bir şekilde Kaido'yu yıprattılar. Burada bütünn işi Luffy yapmış gibi gözüküyorsa son vuruşu Zoro'nun yapması hiçte sırıtmaz bence.
Mfde 70lik hasta Beyazsakal'a hasar verip yıpratmayan kalmadı. Ama hiç biri bir Akainu etkisi yaratmadı. Bu sıkletteki karakterlere bunlar sinek ısırığı gibi gelir.
 
luffy'nin kazanacağı %100 değil ki herkes nasıl diyor. Belki berabere kalacaklar veya luffy düşecek zoro gelip fırlıcak kumadaki gibi kimbilir
 
Wano'daki güncel savaşı kastediyorum.

Şu ana kadar, Zoro dışında kalıcı hasar verebilen olmadı. Luffy kral haki ile bam güm dalıyor ama şu aşamada Zoro kadar etkili hasarlar vermedi. Ayrıca şunu eklemek istiyorum, savaşın nihayetinde Luffy kazanabilir, bunda problem yok. Zoro'nun birde bir yaptığını unutmayın. Tek atak, tek kalıcı hasar. Luffy belki de yüzbin sefer vuracak Kaido'yu indirebilmek için. Zoro'nun King savaşından sonra çatıya çıkıp, çok değil on saldırı yaptığını düşün, Kaido'nun hayatta kalabileceğini düşünüyor musun?
 
Böyle bir olayın olması için tahminim, zoro ve kaidonun geçmişine dair flashbackler görmemiz ve akabinde böyle bir şey olması gerek. Yoksa luffy kaidoyu indirdi sonrasında e ben bari öleyim zoro da hazır bekliyor kessin beni şeklinde bir sahne saçma olur bence.
 
Wano'daki güncel savaşı kastediyorum.

Şu ana kadar, Zoro dışında kalıcı hasar verebilen olmadı. Luffy kral haki ile bam güm dalıyor ama şu aşamada Zoro kadar etkili hasarlar vermedi. Ayrıca şunu eklemek, savaşın nihayetinde Luffy kazanabilir, bunda problem yok. Zoro'nun birde bir yaptığını unutmayın. Tek atak, tek kalıcı hasar. Luffy belki de yüzbin sefer vuracak Kaido'yu indirebilmek için. Zoro'nun King savaşından sonra çatıya çıkıp, çok değil saldırı yaptığını düşün, Kaido'nun hayatta kalabileceğini düşünüyor musun?
Nereden biliyorsun Zoro kadar hasar veremediğini? Zoro'nun tek olayı çatıya çıkıp enma ile maziyi hatırlatmaktı. Çok fazla anlam yüklemişsiniz. Linlinin o kılıç normal bir kılıç değil dikkat et demesi, ilk yarayı veren kılıcında enma olması gibi detayları da eklersen sırf enma olayı için çizilmiş bir sahne. Neyse kanka siz bu objektiflikle okumaya devam edin ne desek boş. :d
 
Kınlar için belki tamam ama Kaido'yu Luffy yendi derken Yamato ve diğer dörtlüyü unutmamak lazım.
Dostum ben bu sitede tartışmaya giren biri değilim normalde, teori analiz yazar iki üç muhabbet eder çıkarım. Son zamanlarda katılmamın sebebi tek taraflı yorumların dikkatimi çekmesi. Mesela Luffy Kaidoyu yenerse bu dörtlü ya da Zoro'nun açtığı yara üzerinden bu işin muhasebesini yapacak olan arkadaşlar Sanji+öfkeli ordu+Cracker dövüşünden çıkan Luffy'nin Katakuri galibiyeti hakkında bu muhasebeyi yapmaz gömüp durur karakteri. O yüzden artık fazla zorlamıyorum, objektifiz adi altında yapsın arkadaşlar yorumlarını. Sende yap kendi ütopyanızda takılın işte ne diyeyim.:d
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık