Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy (Tüm Kek) vs. King

Karşılaşmayı kim kazanır ?


  • Kullanılan toplam oy
    181
Zoro'nun ne kadar özel bir karakter olduğunu yıllardır anlayamadınız anlamaya da niyetiniz yok. Ne desek boş.
Boş şeyler yazıyorsan ne desen boş olur.Mantıklı şeyler yazdığında itiraz mı ettik zoroda kral haki çıkar dedin yok imkan yok mu dedik demedik en basitinden örnek verirsek.Tüm kek luffyden öncede güçlü o zaman zoro hatta 2 yıl eğitimden bile güçlü geldi sizin tezinize göre.Tüm kekten önce taş keserek mi luffyden öne geçti bu adam? O zaman gidip dofu keseydi.Doftanda güçlüdür o zamanlar zoro.Yani bir tez sunuyorsun alt yapısı yok.Tüm kekte yoktu bile adam ölçü alabildiğin önceki arclar var elinde ki orda ne yaptıkları ortada.
 
Son düzenleme:
Boş şeyler yazıyorsan ne desen boş olur.Tüm kek luffyden öncede güçlü o zaman zoro hatta 2 yıl eğitimden bile güçlü geldi sizin tezinize göre.Tüm kekten önce taş keserek mi luffyden öne geçti bu adam? O zaman gidip dofu keseydi.Doftanda güçlüdür o zamanlar zoro.Yani bir tez sunuyorsun alt yapısı yok.Tüm kekte yoktu bile adam ölçü alabildiğin önceki arclar var elinde ki orda ne yaptıkları ortada.
Ee öyle zaten. Bin kere yazdık Zoro'nun Luffy'den güçlü döndüğünü. İlk defa duymuş gibi neden şok geciriyorsun onu anlamadım. Yoksa geçirdiğin şoku mu daha atlatamadın :fool:

Seni yüzeysel takipçi seni. Takma kafaya bugünler de geçer :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık