Malesef kuçu kuçu sevmiyorum. Favori denizcim bu yüzden Garp, adam direkt kutsalların emrine girmemek için terfi kabul etmiyor.Senden iyi Amiralci olur.
Malesef kuçu kuçu sevmiyorum. Favori denizcim bu yüzden Garp, adam direkt kutsalların emrine girmemek için terfi kabul etmiyor.Senden iyi Amiralci olur.
-Yazdıkların boşOvv çok sert.
Zoro bir amiralle karşılaşırsa hangisi olduğu farketmez amiralin gördüğü son kılıç ustası olur.Kardeşim biz ancak Zoro bir amiralle kapışırsa amiralci oluruz bunu unutma.
Allah'ım inşallah Zoro amiralle karşılaşmaz. Senelerdir inşa ettiğimiz gökdelen gecekondu gibi yıkılmasın (amin)
O zamanda ciddiye almadım çünkü elinde bir kanıtın yoktu.Seninki sadece varsayım 2 yıl eğitimden güçlü döndüğüne dair elinde 1 tane bile kanıtın yok.Niye şok geçirelim? Şok geçirsek gülmekten şok falan geçirmişizdirEe öyle zaten. Bin kere yazdık Zoro'nun Luffy'den güçlü döndüğünü. İlk defa duymuş gibi neden şok geciriyorsun onu anlamadım. Yoksa geçirdiğin şoku mu daha atlatamadın
Seni yüzeysel takipçi seni. Takma kafaya bugünler de geçer
Sizin kadar olamayız efenim lütfen...Size bir aylık teşekkür borcumuz var o zaman he DnS'em :d
Ne kadar büyük bilmiyorum ama en az DnS kadar büyük Zori fanıZoro bir amiralle karşılaşırsa hangisi olduğu farketmez amiralin gördüğü son kılıç ustası olur.
Ayıp la öyle demedim muhatabım değilsin diye.İddiayı kaybettiğin için zoro övmek zorundasın yani inandığın şeyleri yazamıyorsun ne diye boşa tartışalım demek istedim.Kırdıysam özür dilerim.-Yazdıkların boş
-Kölesin
-Muhatabım değilsin
Tek cevapta bu kadar laf yemek...
Alpamis köleliğinden @RedTeroR köleliğine geçtin senin için çok birşey değişmedi aslında belki biri öbüründen daha nazik davranıyordur.-Yazdıkların boş
-Kölesin
-Muhatabım değilsin
Kalp kırmak, fındık kırmak kadar kolay olmuş Raiden hocam...-Yazdıkların boş
-Kölesin
-Muhatabım değilsin
Ona hiç şüpheniz yok Mw'cimZoro bir amiralle karşılaşırsa hangisi olduğu farketmez amiralin gördüğü son kılıç ustası olur.
Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.O zamanda ciddiye almadım çünkü elinde bir kanıtın yoktu.Seninki sadece varsayım 2 yıl eğitimden güçlü döndüğüne dair elinde 1 tane bile kanıtın yok.Niye şok geçirelim? Şok geçirsek gülmekten şok falan geçirmişizdir