Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy (Tüm Kek) vs. King

Karşılaşmayı kim kazanır ?


  • Kullanılan toplam oy
    181
Cevap yazacaktım fakat harbiden tartışmak anlamsız.Luffy power up alacak en nihayetinde ne kadar argüman ileri sürersem süreyim karşı argüman olarak bu gelecek boş yere uğraşmış olacağım.
 
Hayır tabiki. Ama Zoronun Fatihin hakisi saldırılarının yarısı boşa gitti. Siz mi Zorocusunuz ben mi bazen anlamıyorum. Adamı öven asıl benim :d

Şimdi şöyle Spycığım. Kingin savunma modundaki haline Gear4 işlemez. Ama Kingin savunması malesef Marco'nunki gibi değil onu zayıf yapan da bu. Luffy gibi hızlı karakteri geç, Zoroya dalmak için bile hızlanıp açık veriyor bu adam. Kendini alevle korumuyorken Boundoman King'i yastığı yapar.
Yapamaz. Kingin alevsiz hali de çok dayanıklı. Boundman yetersiz.
 
Wano Başı Luffy+ King Vs. Kata +Zoro

Bu konuyu açında, kan gövdeyi götürsün artık. :D
Gregor komik olmayan şakalar yaparak ne yapmak nereye varmak istemektedir? Gregor eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmektedir.

Gregor forumda uzun sürecek bir kaos ortamının yaratılması için gerekli çağrıyı şaka adı altında yapmıştır ve kendisinin zihniyeti ifşa olmuştur.
 
Son düzenleme:
Tüm kekte Luffyi zorlayan 2 şey vardı
1) katanın gözlem hakisi
2) piskevitlerin sertliği(savunması)

Kingin ırkından dolayı savunması o kadar kuvvetli ki arkasındaki alev yandıkça zarar almıyor adam, zoronun kral hakili saldırılarından bile zarar almadı.

Ama luffy ciddi anlamda hızlı bir karakter özelliklede g2 de , kingin base hali g2 luffy hızına yetişemez o yüzden luffynin hızını yetişmek için(ki yinede g2 luffy hızına eşit olacagını düşünmüyorum) alevini kısıp savunmasını düşürmesi lazım, bunu yaptıgında da saldırılardan zarar görecek hale gelecek.

Luffynin dövüş esnasında bile p.up almadıgı senaryoda luffy az biraz zorlansada yener ama kingle dövüşürken p.up alırsa (özellikle gözlem ve kral haki üzerine) orta hatta kolay zorlukta alırdı luffy.

Zoro bu kingi orta zorlukta indirdi (özelliğini öğrendikten sonra) kingin gücü ırksal özelliklerinde onun dışında haki meyve vs bir artısı yok. Ki seride en büyük güçler haki master ları ve ortalama üstü haki sahibi aynı zamanda üstün meyve sahipleri . King bunların hiç biri değil.
 
gereksiz yere bir sürü konu açıyorsunuz.

luffy>katakuri>zoro>king>marco

luffy vs katakuri = luffy
luffy vs zoro = luffy
luffy vs king = luffy
luffy vs marco = luffy
zoro vs katakuri = katakuri
zoro vs king = zoro
zoro vs marco = zoro
king vs katakuri = katakuri
king vs marco = king
marco vs katakuri = katakuri
 
Gregor komik olmayan şakalar yaparak ne yapmak nereye varmak istemektedir? Gregor eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmektedir.

Gregor forumda uzun sürecek bir kaos ortamının yaratılması için gerekli çağrıyı şaka adı altında yapmıştır ve kendisinin zihniyeti ifşa olmuştur.
Öncelikle çok yanlış anlaşıldığımı belirtmek isterim.
Bu proje aylar süren çalışmalarım neticesinde, forumda huzurun sağlanması ve herkesin tek bir çatı altında toplanması amacıyla tasarlanmıştır.

Amacım:
Zorocular Kata överken, Luffyci arkadaşlar da King övecekler. Böylece kaos ortadan kalkmış olacak.

Bu projem iyi insanların elinde huzur ortamı sağlarken, kötü insanların elinde bir silaha dönüşmektedir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık