Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1036: Buşido Ölümün Yoludur

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 182 77.8%
  • Orta

    Kullanılan: 42 17.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    234
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tayfadan kimse -Zoro da dahil- göstere göstere adam öldürmez. Luffy'nin yendiği dövüşemeyen adama Zoro son vuruş yapmaz. Kaido Luffy'i yenip sonra Zoro tarafından yenilmez, ana karakter odaklı bir seri bu. En iyi ihtimalle Dof dövüşünün sonu gibi Luffy zor duruma düşmüşken Zoro Kaido'yu kesip tekrar Luffy'e paslar. Son vuruşu yine Luffy yapar.
Sanirsan dilimlemis. Hakisiz kaido'nun derisini biraz çizdi o kadar :)
 
Zoronun limitine gelip bayılması bunuda ekle.Yav bayılıyorsunuz işinize geleni almayı işinize gelmeyeni almamayı önünüzde duruyor adam daha yeni yatmış kalkar kalkmaz bilemem keser kesmez orasınıda bilemem ama sanki böyle bir mecburiyet varmış algısı yapmanıza deyinmeden geçemiyorum :hhh:
Senin bu konuda yazacağın karşıt argümanlar benim yazdıklarımın ve yazacaklarımın yarısı ettiği zaman dediğin şeyi de eklerim kardeşim. O zamana kadar kips mucuk 😘 :byee:
 
Benim bildiğim bir şey var. Luffy hiçbir arc'ta gölgede kalmaz. Kaido'nun kelleyi Zoro alacak olursa bile o arcta onu da gölgede bırakacak başka bir olay Luffy tarafından gerçekleştirilir.
Ben de zaten Luffy’nin gölgede kalacağını düşünmüyorum ki Alpa’cığım. Yazdım önceki sayfalarda… Luffy’i Gölgede bırakacak bir olay değil bu. Zaten daha Luffy’nin, Joy Boy olayı var. Daha Luffy yürür merak etme… :d
 
Zoro Kaido'nun kellesini alana kadar Zoro övmem asla.

En son Zoro'nun hikayesi ile ilgili Yamato fb sinde bilgi geldi ama yeterli değil. Zoro ikinci hikayesini Kaido'nun ağzından dinlemesi olası.

Ama işte Oda odak dağıtmayı seviyor. Hikayede yer almayacak ayrıntılar verip dikkat dağıtıyor.
Olayın sonunda kimsenin üstünde durmadığı şeyler oluyor sonra da Oda ben zekiyim diye dolaşmasını seviyor yapacak bir şey yok arkadaşlar
 
Neyse biraz luffy övelim. Uyanis geldikten sonra luffy ögleden önce king, ögleden sonra queen, araya karışık fly6 tekler duruma gelecek arc sonu, bunlar hala tartisiyor güçlendik diye :hhh:
 
@Raiden sen ne diyorsun, Zoro kelleyi alacak mı bak bu bölüm de beklenmeyen bir şeylere hazır olun denmiş.
Şu konunun hala tartışılıyor olması bile zırvalık. Zoro'nun o kelleyi alacağına dair mangadaki bilgileri toplasak aya çift şeritli yol olurdu millet hala boş boş konuşuyor. Ne yoruyon kendini yav? O bölüm geldiğinde biz onları yorarız. :a:
 
Senin bu konuda yazacağın karşıt argümanlar benim yazdıklarımın ve yazacaklarımın yarısı ettiği zaman dediğin şeyi de eklerim kardeşim. O zamana kadar kips mucuk 😘 :byee:
Ben sana argüman sunmuyorum bak net olan birşey hemde daha son sayıda Zoro baygın bitik yatıyor ama sen olabilir imasını taşıyan varsayımlar sunuyorsun sadece ve kendi kafanda kurduğun mangaya göre kesin olması gerekli ama olmazsa hikaye anlatımı kötü diyorsun.Çatı savaşında devam etseydi ihtimal çok fazlaydı olabilirdi ama indi o savaştan zoro ve pili bitik gibi duruyor.Luffy savaşına kimseyi istemiyor hepsi bıraktı gitti vsye döndü artık.Bak varsayım değil net olan şeyler.Seninde zoronun ayağa kalkıp çatıya çıkıp savaşa dahil olduğunda elinde net olarak yazacağın şeyler olursa o zaman konuşuruz yine kips muck :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık