Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1036: Buşido Ölümün Yoludur

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 182 77.8%
  • Orta

    Kullanılan: 42 17.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    234
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hyo amca Gear 4ü bir çeşit koruyucu tanrıya benzetiyordu, gear 4 ile Luffy uçabiliyor. Büyük ihtimalle dövüşün sonunda tüm Wano halkı ejderha formundaki Kaido ile Gear 4 Luffy'nin havadaki dövüşünü izleyecek, Luffy final darbeyi gökyüzünde vuracak ve tüm halk koruyucu tanrıya olan benzerliğe dikkat çekecek.

Ayrıca ben Kaido'yu bizimkilerin öldüreceğini düşünmüyorum, büyük ihtimalle arc sonu donanma gelecek ve Kaido'yu onlar öldürecek. Kendisinin Joyboy olacağına inanan, başarısız olunca derin bir depresyona giren Kaido'nun son bölümlerde yüzü gülmeye başladı. Kendisine denk gördüğü, kendi hayalini gerçekleştirip dünyayı değiştirebilecek olan Joyboy için hayatını feda edebilir.
Alternatif olarak dövüş sona ermeden Big Mom, poneglyphi çalarak, Kaidoya ihanet edip buna arkadan kılıcı saplayabilir. Sonra da Robinle Elbafa falan kaçar.
3.İhtimal, öldürmeyen Oda öldürmez ve Joyboya yardımcı olmak için final savaşa Kaido katılır.

Yamato gibi hapsedilme ihtimalini düşündüm ama Kaido orada Yamato'ya insanlar biz onileri bu şekilde hapsetmek istiyor diyordu, Kaido'nun sonu öyle olursa adamın iddiaları doğrulanır bu da Oda'nın vermek istediği mesaja terstir.
 
Aynen akıllarında öyle bir ihtimal var. O ihtimal için de şimdiden bir sürü bahaneler yazmaya başladılar.
Olur olmaz orasında değilim zaten sanki mecburmuş gibi algıya hasta oluyorum.Hadi çatı savaşında devam etselerdi hepsi tamam derdim ama kaido savaşı onlar için bitti yani karakter kendisi söylüyor bunu tamam diyor benden bu kadar diye zoro söylüyor bunları görmezden geliyorlar mangada imalı şeylerden çıkarım yapıyorlar.Net olarak söylenmiş şeyleri neden göz ardı ediyorlar onu anlamıyorum.
 
La bu Zoro kimi öldürmüş bu zamana kadar yahu?

Yeter la bıktırdı bu muhabbet. Her yorumda bir Zoro güzellemesi altan alttan imalar. Bu nedir oğlum yav...
Zorlarina gidiyor ama noktayi koyalim. Zoro az bir farkla sanji'yle denk bir karakterdir. ikiside en fazla amiral alicak ama kendilerini aka alicakmis gibi hayalle büyütüyorlar. Birak son savas gelene kadar eglensinler. Biz bile bu kadar luffy övmedik :)
 
Tayfadan kimse -Zoro da dahil- göstere göstere adam öldürmez. Luffy'nin yendiği dövüşemeyen adama Zoro son vuruş yapmaz. Kaido Luffy'i yenip sonra Zoro tarafından yenilmez, ana karakter odaklı bir seri bu. En iyi ihtimalle Dof dövüşünün sonu gibi Luffy zor duruma düşmüşken Zoro Kaido'yu kesip tekrar Luffy'e paslar. Son vuruşu yine Luffy yapar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık