Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1036 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enma kral haki cekiyo hadi ki böyle bişey managada gecmedi tamamen senin varsayımın peki sandai ve wado onlarda mı kral haki cekiyo zoro'dan, enma kral haki cekmenin üzerine cıkıp bu 2 kılıca kral haki mi aktarıyo yani bilinci mi var zoro'ya bunu nasıl yapacağnı mı anlatıyo. luffy kata olayı senin kendi yorumun luffy ulti carpışmasında da yıldırım efekti vardı ulti'nin usopp'a kafa atmasında da vardı.
Mangada geçiyor.
 
Drake Sword üyesi değil mi? Bu CP0 Drake'i durduk yere niye yedi? Cp0 ve Sword arasında bir sıkıntı olduğu mu açıklanmıştı da ben kaçırdım?
 
One Piece serisini şuan eskinin hatrına takip ediyorum.Bu kadar kolaymıydı sevye atlattırmak, madem öyle 2 yıl aranın ardından çizseydi böyle
 
@Alpamis Peki Zoro'nun King'i kral hakiyle itmesine ne diyorsun? Enma çıkmasını sağladıktan sonra mı yönlendiriyor, yoksa Zoro mu salıyor? Enma çıkarıyor olsa, kılıca geçer siyah yıldırım şeklinde. Zaten salınmış hakiyi kullanmış olur. Bence Zoro kullandı o durumda.
Ayrıca sadece Sandai'ye kral haki yüklediği bir sahne de var.
Luffy Ulti olayı olduğu sırada buna parmak bastım Ulti kral hakiye sahip olabilir dedim zaten. Enma'nın b.haki çektiği söylenmedi. Zaten öyle bir ayrım Wano'da yok. Haki çekiyor dendi. Enma çekiyor Zoro yönlendiriyor. Burada Zoro için sorun olacak bir durum yok zaten daha yeni açtı bunu. Onda olması bile şu an için yeterli Zoro için artı katacak bir değer. Zamanla kendi kendine öğrenecek belki de kara kılıcın yolu buradan geçiyor.
One Piece wiki de bu itme olayını ,hani şu amirallerin elleriyle saldırıyı durdurması var ya , "Emission" diye tabir edilen ileri silahlanma hakisi onu kullanıp ittirdiği geçiyor. Kral haki değilde zoro orda ileri silahlanma hakisi kullanıyor aynı şekilde ulti ve luffy de.
 
Son düzenleme:
Oden de kullandı bu kılıcı 8 yaşından beri ve zoro'nun lafından anladığmız oden enma'ya istediğni sürekli verio uzun süre savaşbiliyo, lakin roger'la karşılaşmasında gördüğmüz üzere oden kral hakiyi saldırılarına ekliymediğni hatta roger ve wb'nin kral haikili saldırısına şaşırıyo nasıl dokunmuyolar diye. enma'nin tek özelliği kullanıcının isteğni göz ardı edip daha fazla b.haki cekmek. Kılıcın bılinci mi var da zoro'ya kral hakiyi yönledirmseni sağlatıyo. Zoro kendi yapıyo bunu enma'ile alakası yok. sadece sandai kitetsu'ya kral haki basmasından bunu anlaıyoruz enma da kral filan yok bird dance saldırisını yaptığnda.

Zoro'nun arık istediği gibi kral haki kullandığni kabullenmek bu kadar zor olamamalı
neyse
Zoro kral hakiyi nasıl saldırılara ekliyor ben öyle birşey hala göremedim. Zoro enmaya istediğini verince kral haki salıyor sadece onuda bilinçli yapıp yapmadığı belli değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık