Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. King

Dövüşü kim alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    444
Demek istediğim şu Fatihin hakisine karşı koymuş bir adam yok karşıda ki en büyük olayı savunması.. adama 2 beden büyük geldi fatihin hakisi bununla övüyorsun çok saçma değil mi ?
Aga öncesinde adam da en ufak sıkıntı yok ama. Yani şu an görünen İleri seviye kral hakili saldırılar dışında adam bir şekilde darbeleri engelliyor. İki gömlek fazla gelmesi sıkıntı değil burada. İleri seviye sağlam bir kral hakin olmalı. Zoro’nun şelalesini gördük hepimiz.
 
Zoro > King
Katakuri > Zoro
King > Kata gibi geliyor.
King'in avantajlarının bu dövüş için daha iyi olduğunu düşünüyorum.
 
King'in en büyük dezavantajı rakibi kendisinden katbekat güçlüydü. Katakuri'nin bu konuda inanılmaz şanslı olduğunu göz ardı etmemeniz gerekiyor. Katakuri Luffy savaşında iki denk karakterin savaşını okuduk. King için aynı şeyi söyleyemeyiz.
O halde sana göre Zoro zaman atlamasından itibaren Luffy'den güçlüydü çünkü Zoro ilk ciddi güç artışını bu arc aldı, Wano'ya kadar önünde ciddi rakip yoktu. Luffy için G4 zaten kazanılmış ama ortaya çıkartmadığı bir artıştı, Doflamingo karşısında gösterdi. Gözlem hakisini WCI'da kastı, ileri seviye silahlanmayı bu arc öğrendi. İkiside bu arc H.haki kaplamalı saldırıyı öğrendiği için bu denkleme göre Udon sonrası eşittiler. Yanlış mı ifade ettim ?
 
Aga ne olursa olsun… Kata dövüş içinde İleri seviye kral hakisi ve İleri seviye silahlanması olmayan Luffy den çok darbe yedi. King hem dayanıklı, hem hızlı, hem de saldırısı da iyi. Ve şu an gördüğümüz şey de İleri seviye kral haki ile yenildi.
Luffy istisna. Adam şu an Kaido'ya yürüyor. Bir arc sonra bizzat Oda'ya yürür bu lastik. Onun üzerinden örnek vermekten ziyade donanımlara bakıyorum. Katakuri popüler, derslerinde başarılı, sporcu ve yakışıklı öğrenciyken King sadece yakışıklı.
 
Adamın kendisi yanan mochi diye haki basıp saldırdığında kolunun Oda tarafından nasıl çizildiğini görüyoruz.Krema meyvesi yemiş kardeşine dönüyordu kolu.Mochi Sabo yada Akainu gibi adamların ataklarına savunma olarak dayanır deniliyor yani öyle mi ?


Benim gördüğüm haki basılmış yanan moçi gayet de ateşe dayanıyor, hatta Luffy'ye sağlamından bir tane vurup bayağı geriye uçuruyor. Sizin dediğinize göre, Katakuri'nin böyle bir şey yapamıyor olması gerekmez mi?
 
Sıcak suya zayıf olan şey, sıcak olan her şeye zayıf olacak bir şey mi var?
Sıcak olan sıvıya zaafı varsa magma gibi olan ateşe zaafının olacağını söylemek mantıksız mı oluyor ? Ben onu merak ettim. Mochi dediğin şey muhtemelen sıcağa zaafı olan bir meyvedir bu ha su olmuş ha başka bir şey fark etmez.

Yani olay su olması mı sıcak olması mı ?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık