Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. King

Dövüşü kim alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    445
Katada yok böyle bir güç normal silahlanma saldırılarında da yıldırım çıkıyor bu iddia çürütülmüştü
Nasıl ve ne zaman? Gerçi doğru, forumda yıldırım analizi bile yapılır oldu.
Şahsen ben kullandığını düşünüyorum. Oda aksini söylemediği müddetçe de Katakuri için Kral haki kullanıyormuş gibi diğer karakterlerle kıyas yapacağım.
 
Bakın Roger bugün yarın, Queeni kral hakiyle döverse o da Katakuri üstü olur. Yani o güç sana 1,2 beden büyük gelde bile ona kaybedince imana geliyorsun 10 tane lig atlıyorsun.

Katanın Luffye nasıl kaybettiğini sen de biliyorsun da neyse..
Roger örneğin muazzam gerçekten Lee. Yani aynı şey mi senin dediğnle benim dediğim. King’i biz böyle gördük. Queen’i zaten gördük. Eee Roger zaten bambaşka bir olay. Neyse… :d

İradesizliği yeter Kata’nın… Ana mı yencen mi… skmsksks King reyiz ne diyor ama… adam da irade var… :d
Zoro anca Kral hakiyle yenebildi de bir diğer bakış açısı. Zoro'nun ataklarının (Enma olmadan) güçsüz olduğunu kabul etmeniz gerek. Zoro kral haki öncesi yıldırım çıkaramamış biri. Luffy vs Katakuri'de bunlar bol bol çıkıyor.
Bir adama en ufak zarar veremeyecek kadar mı güçsüz…? Yine konu Zoro olunca bol keseden gömüyorsun… :d
 
Roger örneğin muazzam gerçekten Lee. Yani aynı şey mi senin dediğnle benim dediğim. King’i biz böyle gördük. Queen’i zaten gördük. Eee Roger zaten bambaşka bir olay. Neyse… :d
Demek istediğim şu Fatihin hakisine karşı koymuş bir adam yok karşıda ki en büyük olayı savunması.. adama 2 beden büyük geldi fatihin hakisi bununla övüyorsun çok saçma değil mi ?
 
Luffy ve Katakuri ikiside o savaşta saldırılarına kral haki ekledi zaten. Bunlara millet b.haki diyor ama b.hakisinin bunlardan daha iyi olduğu edilen Zoro'nun kral hakiye kadar hiçbir yerde böyle yıldırım çıkardığını görmedik. Pika gibi b.hakisinin övüldüğü adam ile çarpışırken de çıkmadı böyle şeyler.
Hasan bey sizde uçtunuz.. o kadar da değil :d
 


King'in en önemli özelliği ne? Ateş.
Moçi neye karşı zayıf? Sıcak suya.
Su neyde ısınır? Ateşte.
Demek ki Moçi Meyvesi ateşe karşı zayıftır.
Adamın kendisi yanan mochi diye haki basıp saldırdığında kolunun Oda tarafından nasıl çizildiğini görüyoruz.Krema meyvesi yemiş kardeşine dönüyordu kolu.Mochi Sabo yada Akainu gibi adamların ataklarına savunma olarak dayanır deniliyor yani öyle mi ?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık