Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1036 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kral haki cok büyük bi güç iyi veya kötü oda altını doldurdu, g4'le kaido'ya zarar veremeyen luffy şımdı nomal haliyle kan alıyo kaido dan.
 
Usopp'ta karakter gelişimi görmemiz güzel ama yeterli değil. Karakter güçsüz olduğu için ne kadar yürekli olursa olsun yetmiyor. Tayfadaki herkese seviye atlattı ama Usopp'a düzgün bir power up veremedi. Arc bitmeden güldür şu herifin yüzünü.
Bi ara ne güzel enerji kadranlari almişti,hatta bunlari alabastada gayet iyi kullandi galiba usoppun en iyi 2.dövüşüydü. Herneyse ben usoppun yeni silahinin hem kadranlarla hem şu bulduğu bitkilerle güçlendirmesini bekliyordum hatta viperin kadraninin gücünü gözlem hakisiyle kullanmasini bekliyordum. Hiçbiri olmadi.
 
Cp0 gerçekten gösterildiği kadar güçlüyse oda savaşları yarıda kesebilir. Kaido da en az luffy kadar hükümetten nefret ediyor belki de daha fazla. Ve şu an iki tayfada cp0 ın hedefinde olabilecek kişiler var. Bir yerde hükümetle savaşın fitilinin ateşlenmesi ve ittifakları oluşmaya başlaması gerekiyor. Bakalım neler olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık