Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035: Zoro, King’e Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    233
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro kendi ağzıyla "dövüş uzarsa, bu kılıç beni öldürecek" diyor. King bunu duyar duymaz uçup gidecekti. Çünkü Zoro sahip olduğu hakiyi kontrollü bir şekilde vermiyordu, kendini tamamen kılıcın insafına bırakmıştı.
Kınına koyardı kılıcı. Boş yere niye elinde tutsun. Diğer ikisini eline alır beklerdi.
 
Açıkçası Luffy'nin dövüşü Sanji ve Zoro'nun dövüşüne göre daha inandırıcıydı.Çünkü en azından Luffy 2-3 kez bayıldı.Ve bir yonkonun gücünü Oda hissettirdi bize.

Ne yazık ki Sanji ve Zoro'nun savaşlarında zorlanma belirtisi bile görmedik.Bayılmayı esgeçtim zaten.
Nasıl görmedik. Sanji tek yedi queenden. Gen uyandırdı da kalktı. Zoro çizik atamıyordu ama kılıçları ile bloklayarak dayandı. Kral hakisi olmasa sittin sene çizik atamazdı kinge. Aslında king çok güçlü de saldırıyor. Patlaması zoroya tek atacaktı. Magma yese tek yiyecek. Gaga saldırısı bloklanamıyor ve gene Zoro saldırıyı yesem işim biter dedi. Kingin gördüğümüz tüm saldırıları tek atmalık saldırılardı. Zoroya vuramadı ama. Hızlanıp vurduğu gaga saldırısı luffyi bile korkuttu. Suit olmasa sanji ölmüştü. Hilal saldırısı Tora gariyi bile geri püskürttü. Adamın saldırı gücü de defansı da çok iyi. Problem bunlar zoroya temas etmedi. Ya kılıçla blokladı ya sıyrıldı. Zoro anca taşa çarparak hasar aldı. Bir kere de gaga saldırısı sıyırdı. Zoroyu esas hırpalayan enma oldu dövüşte. G4 gibi yordu adamı. Tüm bunlara rağmen king zoronun 3 kral hakili saldırısı ile anca düştü. Üstelik son saldırıda ateş kesme tekniği de ekliydi. Enmanın da saldırı gücünü arttırdığını biliyoruz. Anca böyle düştü herif. Anormal dayanıklı.
 
Zoro bir noktada kılıca her şeyini vermişti. Kınına soksa, bir daha çekemezdi. Ayrıca dediğin gibi yapsa dahi King'in bir sürü menzilli saldırısı var. Onları yaparak yormaya devam ederdi Zoro'yu.
ODA'nın adaleti olsa buraya gelene kadar gelişimini bu kısma göre ayarlar bu durumda gözümüze batmazdı. Smo sonuna kadar haklı.

Bu arada ODA resmen copy past yapmış Zoro saldırılarında King'in hasar alışına. Abi hiç mi yan kesmez çapraz kesmez vs. Hep aynıı noktadan boydan boya :D
 
Kaido'ya atıp tutturamadığı slash gibi bir tane daha atıyor.

---------------------------------------------------------------------------------
Yamato

Lütfü

Kaido

Zoro
Siz Zoro'cular ve meşhur abartmalarınız. Haoshoku'su o kadar etkili olmasa gerek bir bölüm önce bayılanlar bu bölüm ayıldılar.

8 Yaşındaki Yamato>Zoro mu oldu şimdi?
 
Zoro'nun kral hakisi olmadığı için yanlış yorum olurdu. Enma dehsetul vahşet bir şey çıktı.:D
Wano sonunda zoro ilk 50den bile olmayan sandai kitetsuyu verip yerine nidai kitetsu alacak ilk 21den. Gücü inanılmaz artacak. Zoro wano sonu da yeni bir power up alacak. Bir ihtimal zoro, dinlenip kaidoya da dalabilir ve o dövüşte de enma kararabilir. Daha wado ve enma kararacak. Shodai kitetsu gelecek. Adamın seri sonunda 3 tane en iyi 12den kılıcı olacak. Bu Zoro sence, seri sonu yonkou eder mi? Bir de sen gece uyuyabildin mi :D
 
Bu arada Kaido ve King'i inceleyen muhtemelen Vegapunk'tur. Eğer ki lunaria ırkının ve Kaido'nun gücünü Px'lere aktardilarsa hakkaten shibukailere ihtiyaç kalmama kısmı çok mantıklı olur. Bildiğin Pxlerin her biri yonkou seviyesi olur. Gerçekten çok dolu ve iyice irdelenmesi gereken bir bölüm.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık