Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035: Zoro, King’e Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    233
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlacın etkisi geçer düşer zaten. Ama Wano bitmeden Oden'den iyi olduğunun işlenmesi gerekir. Yoksa hikayede eksiklik kalacak. Bunu tamamen kelle muhabbetinden bağımsız diyorum.
Neden hikaye eksik kalsın Oden'den iyi olması mı gerekiyor yada iyi olduğunun bir şekilde kantılanması mı gerekiyor hikaye açısıdan. Ailesi ile ilgili mevzuya girebilir ama. Odenin kılıcını aldı diye mi öyle düşünüyorsunuz.
 
Yorumlarda insanlar Sanji niye bayıldı falan denmiş ama unutmayın Sanji Black Maria'dan bir ton dayak yedi bunun dışında da Sanji Queen ile sahnenin olduğu yerde uzun süredir savaşıyor. Bir kısımsa King ve Quenn'in erken düştüğünü söylemiş ama bu kişiler de uzun süredir sahnede savaşıyor hem samuraylarla hem gifterslarla hem de Marco ile. Belki hasar az yediler ama bunlar ile savaşmak da epey efor sarf etmelerine sebep olmuştur. Sonra ki bölümde Zoro'nun da düştüğünü görebiliriz Zoro zaten Kaido'dan çok hasar almıştı ilaç etkisi ile düşebilir. Ama belli olmaz devam da edebilir.
King ve Quenn'de düştüğüne göre artık daha önemli vslere dönebiliriz örneğin Raizo vs Fukurokuju gibi.:artiz:
King kesin mağluk oldu gibi çünkü bölümün ismi Zoro vs King daha önce bu benzer isimli vs li bölümlerin hepsinde galip belli oldu. Diğeri ise önce ki bölüm ile benzerlik Sanji güçlü bir saldırı ile Queen'e vurdu ve öyle bitti sonra ki bölüm ögrendim mağluk olduğunu burada da aynı durum var ve sonra ki bölüm ögrenicez King'in mağlup olduğunu.
 
Son düzenleme:



Aga bu nedir ya ulan şu karizmayı yedin be Odaaaaaa, bu herifin harbi mazoşist tarafı varsa üzersinnn.. yanaarsınn ve de kanaarsın odaaaçek bizim tayfaya müttefik olarak. Sanırım yonkou sağ kolları ilerideki büyük savaşta (bb hariç) luffynin müttefikleri olacak.


Ammaaaaa ZZZZZooorrrrroooo reise yakışır be adamım ya magma falan dedi akainuyuda kesecek reisssss.


Sanji gene bir bölgedeki en güzel hatunun gönlünü kaptı. Arkadaş o ne tekmeydi be... Ulan Sanji harbi façan yanıyoooo karşşiiiiiimmm. Şu kizarununda yamuk çenesini bi düzelt aslanımmm.


Sırada tabiki biricik kaptanımız luffy varr


Kaidoyu sopaladıktan sonra Kızıl kına dönüp atariiiiii maaiiidaa diye bağırsın aslanım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık