Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spoilerı ilk açtığımda çok hoşuma gitti King'in baya karizmatik çıkması ,Kaido ile olan geçmişini görmemiz falan. Son yazılanları okuyunca şok oldum, şaka mı bu? King böyle yenildiyse eğer saçmalığın son seviyesi artık bu.
Biz de böyle yenilmesini beklemiyorduk kardeşim ama Zoro hepimizin düşündüğünden daha hayvan çıktı. King'in saldırısına bakınca son saldırı konseptine uygun gibi duruyor bu saldırı. Aynı şeyi Ryuma dövüşünde de görmüştük. Hala bir ihtimal var mı bilmiyorum ama umarım yenilmemiştir King. Daha çok yönlü görmek isterim kendisini. Lakin her halükarda sen patladın. Geçmiş olsun. İddiaya falan girmiş miydik ? :D
 
1-Luffy'nin amacı Ray'i geçmek değil.
2- Ya sen hikaye anlatımına dair herhangi bir şey biliyor musun gerçekten? "Ne biliyorsun belki WCI'dan Wano'ya gelirken Sanji All Blue'yu bulmuştur." Söylediğin bununla eşdeğer.
Zoro çocukluğundan beri en güçlü kılıç ustası olmak istiyor. Mihawk'tan aldığı ağır yenilgi sonrasında, Mihawk'la tekrar dövüşene kadar yenilmeyeceğini söylüyor. Yani karşılaşacağı kesin.

3- Shanks, Luffy onu göremeden öldürülür gibi saçma bir düşünce üzerine konuşulduğunu duyamazsın. Makul olan bu ikisinin tekrar karşılaşmasıdır.
1- Evet değil fakat Zoro hedefini bir nevi kenara bırakıp Luffy için, güçlenip yardım etmek için Mihawk'ın önünde diz çöktüğü an dediğin şey de yara aldı bir nevi.
Yani rakibi olabilir ama nasıl bir durum ortaya çıktı şuan o sahne yüzünden biraz düşün.

2- Sanji'nin hayali bütün bir deniz. Yani bununla ilgili bir şey görsek görürdük benim dediğim şey ile bu gerçekten bir değil.
Ek olarak böyle bir denizin ortaya çıkacağı yer ''Laugh Tale'' veya hemen sonrasında yaşanacak olaylar ile olabilir.

3- Konuşulmayı geç böyle teoriler gayet meşhur. Shanks ''Bir gün güçlü bir korsan olduğunda o şapkayı bana geri getir'' gibi şeyler söyleyerek şapkayı veriyor. Fakat baktığında şapkanın önemi ortada. Yani Mariejois de bile dev hasır şapka var. Luffy'nin simgesi, lakabı olmuş bir şeyi karşılaştıklarında Shanks'a vermek yerine bu konuyla ilgili olan gelişme üzerinden kullanmaya devam etmesi bana göre daha olası. Hee karşılaşırlar mı? Olabilir. Fakat bunu kesinliği hiç bir şekilde yok. Hele de Teach ile arasında olan düşmanlık, hükümet'e gitmesi bir korsan hakkında bilgi almak amacıyla falan aktif olmaya başladığını zaten gösterir niyelikte. Luffy en son Shanks'ı ayırdı. Bu noktada sizin mantığınıza göre burada Kaido ve BM düşse bile Teach sonrası ona gitmesi gerekiyor dedikleri kadarıyla. Bu bile böyle bir şeyin olmama durumunu daha çok ortaya çıkarıyor mesela. Bana göre Teach ve Shanks olayı net olarak yaşanacak bir durum MF sonrası ve eski yara sebebiyle.

Dediğim gibi ben bunun olmayacağı düşünüyorum mesela bu tip düşünen pek çok kişi de var. Sen saçma diye düşünüyorsun bence değil.
 
Sanji sigara tüttüre tüttüre eli cebinde yeni genleriyle beraber queeni dehşet uçurmuş ama bir parçası keşke Kaidonun yanına düşseydi. Zoro da Kingin helvasını yer yakında. Onun da kılıcı falan kaidonun yanına düşseydi de Luffy sırıtıp sıra bende deseydi.
 
Zoro yapıyor Mihawl övülüyor. La Luffy yapınca neden Rayleigh öven yok? Rayleigh içinde aynısını diyelim mi ne diyorsun? :D
Ne biliyorsun hala Zoro'nun Mihawk'ın arkasında olduğunu. Zoro bir şey mi dedi? ''Hala o seviyede değilim'', ''Gitmem gereken yok var'' falan mı dedi? Hiç bir şey yok ama ''Zoro Mihawk'ın hala gerisinde'' sadece söylemlerle geliyorsunuz kusura bakma. Mangada en ufak bir şey bile yok bununla ilgili...

Neden bunu duymamız gerekmiyor? Ne bileceğiz o seviyede mi geçti mi?
Dediğin gibi işleyemezsin ama ''Hala gidecek yolum var'' dese yeter mesela anlıyor musun? Yani Zoro ve Sanji şuan ''KK kanatları'' olarak adlandırılan ikili. Bu noktada dediğin konu hakkında konuşmuyor bile Zoro. Yahu Shanks ve Luffy'nin buluşacağı bile kesin değil. Buluşması bekleniyor ama %100 buluşacaklar diyebiliyor musun? Ben diyemiyorum şahsen, hatta benim gözümde karşılaşmayacakları hikaye açısından daha büyük olassılık konumunda.

Mihawk için de benzerini düşünüyorum ve bunu şimdi değil çok öncesinden buyana dile getiriyorum. Mihawk ve Zoro artık bir nevi hoca-öğrenci ilişkisi olmuş iyi kötü. Belli noktalarda Zoro'ya yasak bile koymuş ''içki'' konusunda. Luffy ve Rayleigh bile 1.5 sene falan kalıyor aynı adada, 6 ay yok ayrılıyorlar. Zoro ve Mihawk 2 sene beraber yaşıyorlar bildiğin. Ünvan konusunda bugün King gibi her şeyini kullanarak belki de ucunda ''Ölüm'' olacak bir savaşa girerler mi? Bana göre o 2 yıl süresince yaşananlar sebebiyle girmezler. Öyle ki Mihawk dediğin karakter kendisiyle bağlantılı değil de Shanks ile bağlantılı olan bir konuda Luffy'e dalıyor Shanks'dan özür dileyerek bir nevi.

Bugün Luffy'nin Shanks'a söylediği ''Senin tayfandan daha güçlü bir tayfam olacak'' sözü nerede şuan? Zoro mu Beckman mı güçlü sence şuan? Yani bu konu bile insanı belli noktalarda farklı düşündürür. Zoro bir şeyler yapıyor Mihawk övülüyor, tamam hedef ama Zoro'nun adadan ayrıldığı durum nerede şimdi ki hali nerede? Aynı şey Zoro için de Sanji için de geçerli...
Mihawk en iyi 12den bir kılıcı kullanacak kadar iyi bir kılıç ustası. Üstelik kara bir kılıç. Standart bir 12den de güçlü. En güçlü kılıcı kontrol ediyor adam. Zoro ise enmayı kullanacak kadar iyi olmadığını daha 2 sayı önce kendisi söyledi. Oden seni nasıl rahatça kullandı dedi. Daha bu bölümde dövüşü bitirmezsem bu kılıç beni öldürecek diyor. Şimdi sen bu adamla yoruyu kullanan mihawkı kıyaslayıp zoro mihawkı geçmiş olabilir mi diyorsun?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 82)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık