Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro yapıyor Mihawl övülüyor. La Luffy yapınca neden Rayleigh öven yok? Rayleigh içinde aynısını diyelim mi ne diyorsun? :D
Ne biliyorsun hala Zoro'nun Mihawk'ın arkasında olduğunu. Zoro bir şey mi dedi? ''Hala o seviyede değilim'', ''Gitmem gereken yok var'' falan mı dedi? Hiç bir şey yok ama ''Zoro Mihawk'ın hala gerisinde'' sadece söylemlerle geliyorsunuz kusura bakma. Mangada en ufak bir şey bile yok bununla ilgili...

Neden bunu duymamız gerekmiyor? Ne bileceğiz o seviyede mi geçti mi?
Dediğin gibi işleyemezsin ama ''Hala gidecek yolum var'' dese yeter mesela anlıyor musun? Yani Zoro ve Sanji şuan ''KK kanatları'' olarak adlandırılan ikili. Bu noktada dediğin konu hakkında konuşmuyor bile Zoro. Yahu Shanks ve Luffy'nin buluşacağı bile kesin değil. Buluşması bekleniyor ama %100 buluşacaklar diyebiliyor musun? Ben diyemiyorum şahsen, hatta benim gözümde karşılaşmayacakları hikaye açısından daha büyük olassılık konumunda.

Mihawk için de benzerini düşünüyorum ve bunu şimdi değil çok öncesinden buyana dile getiriyorum. Mihawk ve Zoro artık bir nevi hoca-öğrenci ilişkisi olmuş iyi kötü. Belli noktalarda Zoro'ya yasak bile koymuş ''içki'' konusunda. Luffy ve Rayleigh bile 1.5 sene falan kalıyor aynı adada, 6 ay yok ayrılıyorlar. Zoro ve Mihawk 2 sene beraber yaşıyorlar bildiğin. Ünvan konusunda bugün King gibi her şeyini kullanarak belki de ucunda ''Ölüm'' olacak bir savaşa girerler mi? Bana göre o 2 yıl süresince yaşananlar sebebiyle girmezler. Öyle ki Mihawk dediğin karakter kendisiyle bağlantılı değil de Shanks ile bağlantılı olan bir konuda Luffy'e dalıyor Shanks'dan özür dileyerek bir nevi.

Bugün Luffy'nin Shanks'a söylediği ''Senin tayfandan daha güçlü bir tayfam olacak'' sözü nerede şuan? Zoro mu Beckman mı güçlü sence şuan? Yani bu konu bile insanı belli noktalarda farklı düşündürür. Zoro bir şeyler yapıyor Mihawk övülüyor, tamam hedef ama Zoro'nun adadan ayrıldığı durum nerede şimdi ki hali nerede? Aynı şey Zoro için de Sanji için de geçerli...
1-Luffy'nin amacı Ray'i geçmek değil.
2- Ya sen hikaye anlatımına dair herhangi bir şey biliyor musun gerçekten? "Ne biliyorsun belki WCI'dan Wano'ya gelirken Sanji All Blue'yu bulmuştur." Söylediğin bununla eşdeğer.
Zoro çocukluğundan beri en güçlü kılıç ustası olmak istiyor. Mihawk'tan aldığı ağır yenilgi sonrasında, Mihawk'la tekrar dövüşene kadar yenilmeyeceğini söylüyor. Yani karşılaşacağı kesin.
Zoro için böylesine önemli bir konu geçiştirilir mi? Daha geçen bölümde Kuina'ya ve Luffy'ye verdiği sözü hatırladı ve kral olacağını söyledi ya? Bu da zirveye oynamak demek. Şu an orada da Mihawk duruyor.
3- Shanks, Luffy onu göremeden öldürülür gibi saçma bir düşünce üzerine konuşulduğunu duyamazsın. Makul olan bu ikisinin tekrar karşılaşmasıdır.
 
Nasıl bir şey yapamadı Zoro, kral haki açana kadar King üstün götürüyordu. Kral haki de bir beden büyük geldi.
Üstün görünüyor dediğin yer neresi gösterir misin? Zoro'nun aldığı hasar yok üstüne kaç kez adamı kesti... Kaldı ki Zoro'nun tüm kemikleri de kırıkken böyle...
ODA biraz daha zorlasa 1 vs 1 Kaido karşısına koyacak ODA...
 
Geçen hafta Sanji, sol kol olan Queen'in sol kolunu kesti ve yendi. Bu hafta Zoro, sağ kol olan King'in sağ kolunu kesti ve yendi. Oda milletin gözüne sokuyor resmen Zoro, Sanji'ye yakın diye. Bunun aksini iddia edecek KF'de çok Zoro'cu var. Oda'nın söylediğini bile takmıyorlar, hayal dünyalarında Luffy'le kapıştırıyorlar. Ben her üç karakteri de seven biriyim ve hiç fanlık yapmıyorum ve gerçekleri söylüyorum.

Luffy>>>>Zoro>=Sanji.

Bu bölümden sonra Zolo, Luffy'ye mi yakın yoksa Sanji'ye mi tartışması neticelenmiştir. KF'dekilerin değil Oda'nın dediğine bakarız. Seri boyunca da bize hep bu gösterilmiştir. Kaido bütün tayfasını aynı anda alacak güce sahip. WB'de öyleydi, muhtemelen Roger'de öyleydi. Luffy'de oraya doğru gidiyor. Hele bir uyanış ve Gear 5 açsın görelim neler yapacağını.
Bu arc Zoro ve Sanji paraleline doyduk zaten. O kadar fazla ki, daha fazlasını midem kaldırmayacak. Zoro ve Sanji, Luffy'ye eşit uzaklıktalar aksini iddia eden net Zoro'cudur.

Kızılsaç Korsanları hali hazırda en dengeli tayfa olarak geçti. Luffy'nin Shanks'e verdiği bir söz var, ''bir gün senin tayfandan daha iyi bir tayfa toplayacağım'' diye.Aradaki fark Wano'yla birlikte kapanmaya başlar. Büyük savaşta iyice yaklaşırlar birbirlerine.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 145)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık