Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arc Zoro ve Sanji paraleline doyduk zaten. O kadar fazla ki, daha fazlasını midem kaldırmayacak. Zoro ve Sanji, Luffy'ye eşit uzaklıktalar aksini iddia eden net Zoro'cudur.

Kızılsaç Korsanları hali hazırda en dengeli tayfa olarak geçti. Luffy'nin Shanks'e verdiği bir söz var, ''bir gün senin tayfandan daha iyi bir tayfa toplayacağım'' diye.Aradaki fark Wano'yla birlikte kapanmaya başlar. Büyük savaşta iyice yaklaşırlar birbirlerine.
Aynen oraya doğru ilerliyor. Bir iki arc içinde Shanks'ın tayfasından daha güçlü bir tayfa olacaktır.

Yamato tayfaya katılırsa zaten bunu başarmış olur. Bunun dışında gözüme ilişen bir sahne var. Luffy her anlamda Shanks'ı geçmek istiyor. WB ile gemide yaptığı görüşmede Shanks, Marco'yla teklifte bulundu, Marco reddetti. Big Mom ile kapışan Marco "Artık WB'ye bağlı değiliz istediğimizi yapmakta özgürüz" dedi. Bu sözünden sonra Luffy'nin tayfasına göz kırptığını düşünmeye başladım.

Luffy, Shanks'ın elindeki meyveyi yedi, Shanks'ın şapkasını aldı, Shanks'ın koluna sebep oldu, şimdide Shanks'ın tayfasına katmak istediği birini tayfasına katabilir mi acaba?
 
İlk spoiler gelir, Sanji Queeni yenmiştir. Anlık korsanfan "Queen çok zayıf, Queen çöp çıktı." Aradan iki gün geçer ve yeni haberler gelir. Zoro'nun King'i yendiğini öğreniriz. Anlık korsanfan "Zoro'ya bak nasıl kral haki basıyo ohohooho, Zoro çok güçlü, oo Zoro, Katakuri güçlü değil ohohoohh" Ne garip forum anlamadım gitti :d
Bunu anlamak için kral hakinin nasıl bir güç olduğuna bakıp Sanji'nin düdüklü tencere moduyla karşılaştırmamak gerek mesela. Bununla başlayabilirsin :good:
 
Aklıma müthiş bir fikir geldi. H. Haki doğaya, çevreye etki eder muhabbetine bile bağlanır.

Siyah yıldırımların nasıl dışardan kalın gelip, inceldiğine bakın. Önceden, ince noktadan çıkıp çevreye dağılıyor diye yorumlamıştım. Ancak bu çok verimsiz bir kullanım olurdu. WB ve Roger bile böyle kullanıyor hani.
O yüzden aslında H. haki dışardan içeri çekilen bir güç.
Tabi bunu çekmen ruh gücün yani hakin sayesinde ve gücün bu kısmı sana ait.
Ancak bu yıldırımları çevreden toplayıp saldırına ekliyorsun büyük ihtimalle.
Shanks da gemiyi böyle çatlattı. İçindeki özü çekti belki de.

Yazın kenara bu tutar.

Ne dersiniz?
@Smoker @Alpamis @Mr.Bushido @Tiksav Lee @Roronoa Zoro
@Densetsu no Samurai
Olabilir bana mantıklı geldi…:good:
 
İlk spoiler gelir, Sanji Queeni yenmiştir. Anlık korsanfan "Queen çok zayıf, Queen çöp çıktı." Aradan iki gün geçer ve yeni haberler gelir. Zoro'nun King'i yendiğini öğreniriz. Anlık korsanfan "Zoro'ya bak nasıl kral haki basıyo ohohooho, Zoro çok güçlü, oo Zoro, Katakuri güçlü değil ohohoohh" Ne garip forum anlamadım gitti :d
Queen ve King ödül olarak aynı sayılır, defalarca beraber denk perspektifle de çizildiler. King'i kısa sürede yenmekle Queen'i kısa sürede yenmek arasında pek fazla fark yok bence. Zoro'nun saldırısı daha iyiydi sadece, ben orada artı puan veririm ama bu da çok büyük bir fark yaratmaz.
 
Mihawk en iyi 12den bir kılıcı kullanacak kadar iyi bir kılıç ustası. Üstelik kara bir kılıç. Standart bir 12den de güçlü. En güçlü kılıcı kontrol ediyor adam. Zoro ise enmayı kullanacak kadar iyi olmadığını daha 2 sayı önce kendisi söyledi. Oden seni nasıl rahatça kullandı dedi. Daha bu bölümde dövüşü bitirmezsem bu kılıç beni öldürecek diyor. Şimdi sen bu adamla yoruyu kullanan mihawkı kıyaslayıp zoro mihawkı geçmiş olabilir mi diyorsun?
Enma özellikleri olan bir kılıç ve kılıç Oden'in. Zoro'ya böyle tepki vermesinin sebebi Oden gibi olup olmadığı.
Bununla beraber her 12'lik kılıcın bu tip özellikleri yok. Mesela Roger'ın kılıcı da WB'nin bisestosu da 12'lik ama böyle şeyler hiç görmedik. Bunun dışında Zoro'nun Shusui kılıcı da kararmış bir kılıçdı 12'lik olmamasına rağmen onda da böyle şeyler yoktu. Mihawk'ın kılıcının bu tip özellikleri var da benim mi haberim yok? Varsa görürüz zamanı gelince, buna göre yorumlarımızı tartışırız. Fakat WB'nin, Roger'ın, Zoro'nun Shusui kılıcı gibi kılıçlar da bu tip hiç bir özellik görmedik. Hem de Shusui dediğimiz kılıcı Ryuma kullanıyordu ama kılıç hiç de eski zamanalrda ki zayıf Zoro'ya öyle tepkiler vermedi. İlk önce bunu anlamak gerekli...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık