Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maks YC3 diyordum. Fena yanılmışım, kabul. Son zamanlarda özellikle Kata dövüşüne tekrar göz atınca, Dof'un G4'e yenilmesi daha normal gelmeye başladı. Yanıldığımı o zaman farketmiştim. Tek sıkıntı, Dof G4 e reaksiyon bile verememişti. Cracker bisküvilerle olsa da G4'e karşı rahat savaşıyordu. Karar verirken Cracker'dan çok etkilenmişim. Yine de hala Dof sağ kol etmez diyorum.
Aslında Cracker güzel performans göstermişti,g4'e karşı tam yanılmak denilemez :)Oda'nın garip işleri diyelim.
 
Bölüm gelmeden konusmak pek anlamli olmayacak ama queen basindan beri hasar aliyordu ama birsey olmadi neredeyse, big mom, marco, kendini vurmasi falan, king ise marcodan oda queen gibi ise yaramadi ama simdi ates olmadan tek'e gidiyorsa eger zayiftir queen'den. Fakat aralarinda biraz fark var tabi. Ödülleri de zaten çok az da olsa king önde. Ona yakindir fark.

Zaten wano power'lar verilmek için verilen bir arc oldu. Bir an önce bitse daha iyi. Nerede kata reis ile vs. nerede bunlar. Seviye düsmüs resmen.
Canavar Korsanları'nın içinde Katakuri'ye denk bir kimse yok. King, Yonkou birinci komutanı sıfatı taşıdığı için aynı kulvarın adamları olarak anılıyor ama ben buna katılmıyorum. King'in dövüş stilini çok beğendim, sağlam bir fiziksel güce sahip. Lunarya'lı olmasının vermiş olduğu soydan gelen yetenekle çok tehlikeli bir imaj çiziyor. Hakkını yemeyeceğim gerçektende çok sağlam bir rakip fakat Katakuri'nin yanında esamesi bile okunmaz. Bir kere Katakuri, King'in saldırılarını bloklayabilir ama King, Katakuri'nin saldırılarını karşılayabilir mi acaba?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık