Hepsinin hayali KK olmak nerede yav? Uğraş yav, yanlış dediğim 1 şey bile yok.Gece gece uğraştırma beni ya. Boş hayalci dediğim aptallık işte yoksa hepsinin hayali kk olmak.Sonucuda yenileceğini biliyorsun ona rağmen gidip kafa atmak dengesizlik.Roger net yenemiyor daha beyazsakalı sen nasıl yeneceksen işte mallık.Bunun haki tanımıyla ilgisi yok.Moria hadi bilmiyordur belki ölümsüzlüğü ama Croco hadsizlik etmiş.%100 yenileceğini bilince denememek korkaklık olmuyor yani.İşin ucunda bir ihtimal olacak ki korktu desinler.Roger kadar güçlü olsan mantıken gider kk olursun Wb yenip kendini ispatlamaya çalışmazsın.İşte o seviyede olmayınca cahil gibi beyazsakalı yenip kk olabileceğini sanma yanılgısına düşüyorsun.Galiba öyle sanıyorlardı Wb yendi kk oldu şeklinde.
Seride yükseldikçe artık başka bir şey kalmıyor. Bugün Luffy-Law-Kid gibi kişiler misal. Tamam güçleniyorlar, NW'ye geliyorlar, bazıları Shichi teklifi alıyor, ittifak kuruyorlar vb.
Eninde sonunda bu Yonkou karşısına çıkman gerekiyor eğer hedefin ''KK olmak'' ise. Bazen gidip Kid gibi kol kaybedersin, bazen Luffy'nin gitmesi gibi yenillirsin. Bu aptallık mı? Bu noktada bile karakterler haki konusunda güçleniyor, bir şey görüyor. Bu seride ırk veya farklı durumda olup güçlü doğanlar var. Fakat pek çok kişi bu tarz güçleniyor dövüş içerisinde. Rayleigh'in ''Tereddütsüz eyleme geçmek işte güç budur'' dediği şey de bu dövüş içerisinde güçlenmekten de bahsediyor zaten. Tereddütsüz hedeflerinin peşinden gidersen ulaşman daha olası, kendini geliştirmen daha olası. Kaybedebilirsin ama yapmazsan zaten kaybedeceksin...
Bugün Luffy için de benzerini söyleyelim o zaman, Law, Kid aptallık ediyor meydan okuyarak öyle mi? Geldiğinde Luffy %100 kaybetti, sonra bir daha denedi yine kaybetti. Peki şimdi? Bu serinin olayı bu. Sen gelmişsin ''Mallık yapmış'' diyorsun. La diğeri hiç bir şey yapmıyor ya amelelik yapıyor, korkudan altına işeyecek vaziyete geliyor adını duyunca ne yapayım ben böyle işi?
Hayır adam WB'yi çağın zirves olarak görüyor, öyle de zaten. Kime meydan okuyacaksın Roger'ın idamı sonrası? Çağın zirvesinde kim var?
KK koltuğunun önünde oturuyor tazında konuşuyorlar adam için. Bugün Yonkoular'ın hepsi onun adını anıyor hala şu zamanda bile. Yani Shiki bile gidip ''Senin çağın'' tarzında konuşuyor. Tabi ki KK olmanın yolu WB'yi yenmekten geçiyor. Sen sadece ''Raftel'e gittim en iyisi benim'' gibi bir şey mi sanıyorsun bunu? Yoksa Luffy ''Hepsini yeneceğim'' değil de ''Tüm Poneglype'ları toplayacağım'' derdi. Fakat olay senin dediğin kadar basit değil.