Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King'in yüzü ortaya çıkmış. Siyah kanatlar, gri saç ve kahverengi ten Lunarya Kabilesi'nin karakteristik özellikleriymiş. Hükümet onları kendilerine ihbar edenlere 100 milyon beri ödüyormuş.
İhbar edenlere mi yoksa yakalayıp götürenlere mi 100 milyon veriliyor ? Aynı lunarya'lıyı birden fazla kişi ihbar edebilir... Hepsine 100 milyon mu verilecek ?
 
Şaka maka bizim tayfa şu an Yonkou tayfasını çıtlatıyor.

Artık Teach ve ekibi kesmez bu arctan sonra. Luffy Kaido sonrası 4 milyar üstü ödülde alacak üstelik.

Teachin de Shanksı indirmesi ve bu şekilde Luffy ile karşılaşması lazım yoksa işi nanay.

Zoro Shiryuyu ağlatır bu saaten sonra.
 
Ben ikna oldum. Queen yenilmişse Kaido falan da düşer böyle saçma saçma. Bu arada Kaido da daha b.haki ile kaplamadı kendini daha sağlam olmak için. Wano 500 bölümdür devam ediyor Jack saldırı yapmadan düştü, Queen 2 atak yedi öldü... Kaido falan bence iyi dayanmış. King de düşer çok sürmez böyle abuk subuk.
 
bazen rakibin kim olduğundan çok onu yendikten sonra hangi unvanı kazandığınız önemlidir, Sanji için konuşuyorum, bu adam bir yonko komutanını zorlanmadan yendi.
 
Var ya King-Queen’i toplasan bir Katakuri etmiyor. En güçsüz yonkou komutanları bunlar açık ara. Sanji, Califa’ya bile daha çok zorlandı lan.Ne dövüştülerde ne ara yenildi Queen efendi? Bir şey anlamadım ki dövüşten. Bir haki, uyanış filan açsaydınız bari? Yediğiniz meyve de Abidik gubidik yani koskoca Yonkou komutanlarına verdiğin meyveye bak Oda. Hadi Katakuri’nin meyvesi işlevsel. Bunların ki bir halta da yaramıyor. Bir mitolojik yaratık filan versene Marco’ya verdiğin gibi. Dinozorun,Ejderhanın bir havası kalmadı herkeste çıkıyor. King’de özel ırk filan diyor ama bu bölüm muhtmelen tek yiyecek zoro’dan. Luffy, katakuri’yi yenerken kıçı başı dağıtmıştı. Big Mom’ın tayfası Kaido’nunkilerden net daha güçlü.
Queen için durum öyle, king daha darbe bile almadı iki karakteri kıyaslamayın bence ikisi arasında dağlar kadar fark var
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 52)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık