Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın mevcut gücünden bahsediyorum ben.Ki o Dof 3.adamları yener diyorum.Dof'un sağ kol edecek potansiyeli varmış ama adada kendini bitirmiş az çok çıkardığım anlam bu.Sen herifin dr haline sağ kol çekiyorsun.Ben potansiyelini yorumluyorum,var olan gücü o seviyede değil çünkü.Dof'un potansiyeline bir kere laf ettiğim bir mesajımı da göremezsin zaten.

Daha önce de yazmıştım.Luffy'nin rakipleri hep hamlamış kişiler.Forumda illaki çoğu kişinin dikkatini çekmiştir bu.Birisi adaya çöker orda takılır,diğeri krallık ele geçirir orda korsan avlar,diğeri saçma salak görevde kendi zamanını harcar,kimi adasından yıllarca çıkmaz,Moria desen güçten düşmüş halde olur.

Dof'un sırf h.hakiden dolayı Luffy'yi,Law'dan büyük tehdit görmesi gibi bir olay bile var bu mangada.H.hakili kişilerin çoğu h.hakisiz kişilerden potansiyellidir.
Haklıymış ama değil mi ? Luffy ezik olsa bile bir anda oldu ya kral haki ekleyip vurdu yada Shanks gibi gemi çatırdatma olayını yaptı diyelim Diamante tayfası falan eli kolu bağlı kalırlardı tamamen.Luffy Law’ın eskiden dayak yediği seviyede olsa bile.
 
Haklıymış ama değil mi ? Luffy ezik olsa bile bir anda oldu ya kral haki ekleyip vurdu yada Shanks gibi gemi çatırdatma olayını yaptı diyelim Diamante tayfası falan eli kolu bağlı kalırlardı tamamen.Luffy Law’ın eskiden dayak yediği seyede olsa bile.
Haklı zaten.Dof adada takılacağına gerçekten kendi zorlayaymış,rahat düşkünü olmasaymış şu ankiden çok daha güçlü olurmuş.Bu örnek muhtemelen Hancock'ta da çıkacak.Kadın yıllardır adasından ayrılmıyor gibi duruyor.
 
Ya bırakın bu ayakları Sanji yenince hemen çö oluverdi sol kollar.

Şimdi Jack, Queen ve Kinge abi çekiyor mu ? evet. Ödülü küsüratsız 1ken queen 1.320 king 1.390 yani sadece küsürat farkı varken aralarında, Jacke 300 bellylik fark koymuşlar.

E geliyoruz beyazsakal tayfasına Marco ve Jozu amirallere diş geçirirken sürekli birlikte resmedilirken Vista, Koramirallerle zaman harcıyordu. Gayet yk1,2,3 diye kavramlar var ve yk2ler çöp falan değil
Bunun için ayrı bir inceleme konusu bile açılabilir. Çünkü Yk2-Yk2 seviyesi arasındaki güç dengesi 2 satırda yazılabilecek şeyler değil. Ya mangaka Yk2'leri adam akıllı işleyemiyor ya da Yk2'ler sanıldığı kadar güçlü değil. Ee işleyemiyor desek aynı mangaka Yk2'leri daha iyi işleyip Yk2'leri daha kötü işliyorsa burada mesele işleyememek de değildir yani.
 
Haklı zaten.Dof adada takılacağına gerçekten kendi zorlayaymış,rahat düşkünü olmasaymış şu ankiden çok daha güçlü olurmuş.Bu örnek muhtemelen Hancock'ta da çıkacak.Kadın yıllardır adasından ayrılmıyor gibi duruyor.
Doflamingo akıllı adam olduğu için oluyor bu durum.Novalar gibi Oda arkadan desteklemiyor gerçek akışta.Kimse ikili üçlü ittfakta kurmamıştır onların döneminde birleştirici unsurlar yoktur.Doflamingo Moria ve Croco gibi boş hayalci değil.Napsın onlar gibi kafa atıp sonra dayak yiyip hayata küsme moduna mı geçsin.Asıl yanlışı onlar yapmış sonra ikisi de mevcut güçlerinden kat kat gerilemişler.Ben Mihawk’ın da aynı davrandığına inanıyorum.Gidip kafa atmamış yonko ile dostluk kurmuş düello atmış.Bence yonko indirme işine girişmemiş bile kılıç ustalığını daha önemli görmüş olsa gerek hayata küsme yerine.
 
Ya sağ ve sol kol arasında da ciddi fark varsa?
Arada dağlar var. Bunu her seferinde görüyoruz zaten. Aradaki fark bir gömlek de değil net iki gömlek.

Yalnız WG'de de şuan Dof konuşuluyor ve adamın biri Dof yine hiç bir şey yapmadan seviye mi atladı yazmış. Her yer aynı şuan. :hhh:
Valla bu tipleri görünce ister istemez Dof'un değeri artıyor. Millet haklı :) Ben Dof'u Cracker'le kıyasladığım için Yk3 eder diyordum. Adam net Yk2 çıktı. Çok net hem de; kılıçsız.

Edit: Cracker de standart Yk3'lerden güçlü biri çünkü.
 
Kingin düşmesi için kral haki bilmen gerekiyor. Adamın ırkının bilmen yetmez. Roket ve lazerle mi yenecek kingi. Onları Sanji bile yemedi. King kaidoyu yaran tatsumakiden shishi sonsondan hasar almıyor. Queenin çizik atabileceği şüpheli. Vurabilmesi zaten şüpheli herif uçup duruyor. Queen yerinde duruyor. O kadar alev saldırısını neyle karşılayacak. Zoro kılıcı ile kesiyordu.
King'in düşmesi için kral haki gerektiği nerede geçti ki? Irksal özelliği sağ olsun direkt tanklıyordu muhtemelen. Queen'in yenemeceği açık zaten ancak o kadar kolay olmaz King için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 197)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık