Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada yonkolar herkesin gücünü %100 bilen tipler değiller.Kaido Dof'a zayıf diyordu,novaları zayıf olarak düşündüğü için.Çatıda zaten yanıldığını,heriflerin canavar olduğunu kendi söylüyor.Novaları o kadar küçümsüyor ki adam Jack'in Law+Luffy'yi ayağına getirmesini bekliyordu arc başı.Linlin, Dof'u yendiği bilinen Luffy için Cracker yolladı da çok destekli bir sav değil yani.


Gene aynı Linlin, Jinbei için büyük güç demiş birisi de aynı zamanda.Dof'un Jinbei'den aşağıda kalacağına kimse inanmıyordur herhalde.
 
Bu arada yonkolar herkesin gücünü %100 bilen tipler değiller.Kaido Dof'a zayıf diyordu,novaları zayıf olarak düşündüğü için.Çatıda zaten yanıldığını,heriflerin canavar olduğunu kendi söylüyor.Novaları o kadar küçümsüyor ki adam Jack'in Law+Luffy'yi ayağına getirmesini bekliyordu arc başı.Linlin Dof'u yendiği bilinen Luffy için Cracker yolladı da çok destekli bir sav değil yani.


Ki Linlin Jinbei için büyük güç demiş birisi.Dof'un Jinbei'den aşağıda kalacağına kimse inanmıyordur.
E bu adam kendi tayfasını da bilmiyor o zaman :d Uçan çöplere Yamatoyu getirme görevi veriyor
 
E bu adam kendi tayfasını da bilmiyor o zaman :d Uçan çöplere Yamatoyu getirme görevi veriyor
Bilmiyor zaten.Kaido'nun,Yamato'nun kendisiyle dövüşebilmesine şaşırdığını gördün mü ? Baya bekliyor gibiydi.Kendisiyle dövüşebilecek birisine uçan altılıyı yakalatma görevi vermek anca Kaido gibi gerizekalının yapacağı iş zaten.Girdiği panellerde rezil olma durumunu ortadan çıkarsak en aptal top tier karakter olabilir bu herif.
 
Son düzenleme:
Oda'nın kafasında sol kol diye bir ayrım yok biz uydurduk bunu. Mom tayfasında da belli değildi kimin güçlü olduğu. Bunun başka açıklaması yok. :(
Bence de bazı Yk3'ler bazı Yk2'lerden güçlü. Hatta görünen kadarıyla Yk3'lerin prestiji ve yaptıkları Yk2'lerden daha üstün. Bu komutan ayırımı işi iyice anlamsız hale gelmeye başladı. Tek gerçek var o da sağ kollar ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 235)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık