Abi bakıyoruz Cracker Gear4te zarar verebilmiş. Dof Uyanış artı koka basıp sicimlere, Luffynin kokasını delemiyordu ne anlatıyorlar ya bana te allamOda blueno sayesinde birçok tartışmanın önünü kesti
Abi bakıyoruz Cracker Gear4te zarar verebilmiş. Dof Uyanış artı koka basıp sicimlere, Luffynin kokasını delemiyordu ne anlatıyorlar ya bana te allamOda blueno sayesinde birçok tartışmanın önünü kesti
Bakınca bulup cevap veririm, şimdi senin için mangayı tekrar gözden mi geçireyimNeresinden yanlış var söylesene bilelim. Bir de Jack paneline neden cevap vermiyorsun ?
Dof'un Luffy'nin kokasını deldiği zamanlarda Luffy'nin kokasının gidip geldiği zamanlar zaten.Dof'un kendisi" birde hakinin geri geldiğini söylemiştin"diye dalga geçiyor hatta.Dof gamma ile etkliendi bu kesin.Serideki önem ,portre,donanım vs olarak da bakıldığında yc3leri yenebilir de, sağ kol liginde değil bu adam.Abi bakıyoruz Cracker Gear4te zarar verebilmiş. Dof Uyanış artı koka basıp sicimlere, Luffynin kokasını delemiyordu ne anlatıyorlar ya bana te allam
G2siz Luffy crocoyu doverken bluenoya yeniliyor işte mantık bu .Abi bakıyoruz Cracker Gear4te zarar verebilmiş. Dof Uyanış artı koka basıp sicimlere, Luffynin kokasını delemiyordu ne anlatıyorlar ya bana te allam
Jackın üzerine koyarım ben Doffu çok çeşitli meziyetleri var herifin. Crackerla da baya sağlam kapışırlar. Ama ben hiçbir sol kolun değil önüne yanına koymam.Dof'un Luffy'nin kokasını deldiği zamanlarda Luffy'nin kokasının gidip geldiği zamanlar zaten.Dof'un kendisi" birde hakinin geri geldiğini söylemiştin"diye dalga geçiyor hatta.Dof gamma ile etkliendi bu kesin.Serideki önem ,portre,donanım vs olarak da bakıldığında yc3leri yenebilir de, sağ kol liginde değil bu adam.
Kaç arc geçiyor power up alıyor, yersen...Luffy'nin kokasindan sert olan Kaido'yu kesen Kinemon Doftan tek yiyor olaya gel.