Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Katakuri'yi anlatamıyorum. O da, Katakuri'yi, Luffy için harcadı tamamda mantıkla bile düşününce Kata şu serideki birçok karakterden çok daha üst seviye olması lazım. Zoro'nun saldırısı ya da Sanji'nin tek atacak kadar güçlenmesine bakarak Katakuri'den fazla güçlendiğini söyleyebiliriz ama o saldırıları tutturamadıktan sonra boş. Her zaman o isimli saldırılarla saldıramazlar. Öyle olsa Zoro, Shishi Sonson saldırısını seri bir biçimde yapması lazım ya da diğer bütün isimli saldırılarını sürekli kullanması lazım. Katakuri'nin bu kadar iyi olma sebebi Kenbonshoku'da en ileri seviye karakter olması. Düşünsene karşındaki rakip bütün gücünü bir saldırıya koyuyor ve saldırıyor ama Katakuri önceden gördüğü için saldırın boşa gidiyor.

Ben Katakuri'yi abartmıyorum ki adamın yeteneği ortada. Zaman atlaması öncesi bütün tayfa bir Pacifista alamıyordu ama zaman atlaması sonrası Luffy, tek yumrukta Pacifista indiriyordu.


Arc arc Luffy'nin gelişimini gösterdi. Sanji, Doffy'yi tekmelediği zaman yerinden kımıldatamadı.


Luffy'nin saldırı gücü öyle yüksek ki Doffy'ye vurduğu zaman Dressrosa'da binalar yerinden uçtu.



Gelişe gelişe giden Luffy, Katakuri'nin karşısında çok zayıf kalıyordu ya bu niye görünmüyor kimsenin gözüne.
Adam Luffy'nin Jet Gatling saldırısını yumruklarıyla savuşturabiliyor. Yani o kadar iyi bir seviyede fiziksel gücü var ki Luffy bile dengi değil.







Yani düzgün bir biçimde bakıldığı zaman aslında abartmadığımı anlayacaksınız ama ne desemde anlatamıyorum.

Zoro tuttursa tek atar, Sanji tuttursa tek atar eyvaallah ama konu tutturabilmede zaten.
Zoro ve Sanji'nin potansiyeli Luffy'den çok daha yüksek olduğundan olabilir mi ? 2 yıl Rayleigh'in sıkı eğitimden geçip geldi Luffy, Sanji ise Sky Walk'dan, gözlem hakisine, silahlanmasına varana kadar herşeyi kendisi geliştirdi.

YC2 ile Sanji arasında ki farkı Gen uyanmadan önce gösterdi. Sanji'de bu gücü kendine en iyi şekilde uyarladı ve Queen'in hakkından geldi. Exoskeleton öncesi yine bir 4. 5. komutan ederdi.

Sanji vs Katakuri çok farklı olmazdı Queen dövüşünden.Durmaksızın soru kullanıyor, seride eşi görülmemiş bir hıza çıkmış adam, bunu anlamak için illa Katakuri karşısına çıkarmasına gerek yok ki.. WCI Luffy'den çok hızlı ve güçlü şuan Sanji.
 
Sanji vs Katakuri çok farklı olmazdı Queen dövüşünden.Durmaksızın soru kullanıyor, seride eşi görülmemiş bir hıza çıkmış adam, bunu anlamak için illa Katakuri karşısına çıkarmasına gerek yok ki.. WCI Luffy'den çok hızlı ve güçlü şuan Sanji.
Bilmem kaç tonluk fiziksel kuvvete dayalı Queen ile Kata bir mi? Soru dediğimiz tekniğe Luffy zaman atlaması öncesi G2 ile karşılık veriyordu :D. Sanji'nin'ki 100 kat hızlı olsa da Luffy yine karşılık verirdi Wci hali ile. Ya Sanji'yi severim, överim de ama 2. komutan yendi. Şu an belki zorlanmadı gibi görülüyor ama orta-yüksek seviye arası zorlandı. Hatta yıpratma savaşında döndü Sanji'nin de benzerini dediği gibi. En son da elindekileri birleştirdi ve yenmiş. Açıkçası ben daha devam eder diyordum Queen. Luffy ise Wci'de ileri seviye haki, uyanış ve kralların hakisi göstermiş, üstüne mızrak teknikleri kullanabilen Kata'yı yendi. Sanji şu an en en fazla Wci Luffy eder. (Bahsedilen Kata ile son raundda dövüşen hali ise tabii.)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 80)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık