Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam Luffy dışında kimseyi çok işlemiyor artık orası kesin. Bizimkiler sağlam p.up aldı ama Queen’in biraz daha devam etmesi lazımdı bence. Adam bildiğin şu haliyle Sanji’nin kardeşlerinden biraz daha gelişmiş Germa askeri bildiğin. Hadio Zoro kral haki falan açtı King için ve dövüş yine bitmemiş sanırım. Ama Sanji dövüşünü hemen bitirdi adam. Biraz daha sürse.. Queen bir şeyler gösterse güzel olurdu. Çok saçma iş yaptı…
Çok birşey beklemiyoruz ki. En azından tüm beden Koka yapan bir Queen bir kaç tane yeni Okama tekniği çizip 3-5 sayfada halledebilirdi. Bu resmen bir rezalet.
 
Abi başka karakterlerin çok güçlü olduğunu yansıtan adam Queen'i niye bilerek yansıtamamış olsun.Yonko tayfalarında sağ kol ile diğer komutanlar arasında hep bir fark vardı.Mangada defalarca kere gösterildi zaten bu.Queen'in çapı bu kadar işte.

King vs Kata tartışılır da,bu ikisi Queen'i çiğ çig yer.


Ee öyle diyorsun ama bu üçlüyü daha bir parlatacakmiş gibi ayaklar yapıyordu Oda.
Jack domuza değneksiz gidiyordu. Haydi rastgele diyip Fuji bin gemisine saldırıyordu. Bu gözupek delikanlının abi çektiği Queen den daha fazla şey beklememiz doğal.
Günün sonunda King > Jack > Queen miş.
Sanji Jack le dövüşse daha zevkli olurdu. En azından o garip kılıçlarla tekme tokustururdu. İki üç parende skywalk falan görürdük
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık