Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki ay önce Sanji Punk Hazard da Vergo yu tutarken bacağı catlıyordu. İki ay sonra rakibine 6-7 kere vuruyor.

Keşke Zoro gibi zaman atlamasindan daha güçlü dönseydi direkt.
En saçma güç artışını Sanji aldı.
 
Ayrıca bu bölümle reyliege tekrar respect bölümü oldu. katanın özel bir sağ kol olduğu. En azından canavar korsanlarındaki herkesten (kaido hariç) üstün olduğu netleşti resmen. Kral hakisi, meyve uyanışı, zoro yada sanjiye değilde luffye rakip olması, onun adasına giden diğer novaların karşısına daha düşük komutanların çıkması, katanın hiç yenilmemiş olması ve seride sadece onda gördüğümüz seviyede gözlem hakisi vs vs
 
Sanji Queeni zorlanmadan yenince Queen çok zayıf diyen Sanji haterleri mi? Zoro fanları mı? Queen haterleri mi? Sanji'nin aldığı güçlendirmenin ne kadar fazla olduğunu idrak edemeyenler var sanırım.
Yok hacı fıs çıktı ya bu Queen. Sanji'nin atağı çok özel bile durmuyor. Ben Kong Gun etkisi bile alamadım yahu. Queen o darbeye düştüyse bu Queen'den cacık olmaz.
 
Sebebi şu ki
Bu sebebe diyecek bir söz yok.

---------------------------------------------------------------------------------------

Bir Amiral ancak bu kadar rahat yener Queen'i derken bile soru işareti var çünkü Amiraller bile bu kadar rahat adam alamadılar MF'de.
O yüzden Sanji Queen'i yenmişse şapkanızı çıkarın adamın gücünü övün.



Üst düzey değil derken seviye artırma olaraksa katılırım.Geleceği görebilmek h.hakiden bile daha nadir bir güç bu arada.Luffy'nin k.hakisi kombinlemeye çok müsait bir meyvesi de yok reis.Onu da biliyorsun zaten.

Queen değil be abi denk bunlarla.Quene tek p.up almış Sanji'ye karşı güme gitti.Tamam büyük p.up da,King enma+ileri haki kullanabilen bir Zoro'ya kaybedecek.


Sanji ve Zoro güçsüz değil zaten.Oldukça güçlüler,kaptanları da epey güçlüydü işimize gelince görmüyoruz ama xd.
Niye olmasın ? Bana diyebilirsin ki adamın güçlü olduğunu yansıtamadı amenna derim sana ama bunlar denk karakterler, Oda vs çizemiyor hikaye anlatışı olarak da
King, Queen, Kata vesaire denkler.

Bu şey gibi oluyor iki orta siklet boksör dövüşüyor kıran kırana maç geçiyor sonra bir orta siklet boksör, ağır sikletle maç yapıyor bir kaç vuruşa perte çıkıyor. İnsanlar da tutup ağır sikletle dövüşen boksörün orta siklet olmadığını iddia ediyorlar. Öyle değil OP'ta olaylar böyle işlemiyor.
 
@Mr.Bushido Hatırlıyor musun seninle konuşmuştuk. King ve Queen düşer sonra tüm Tobiroppolarla kaklar diye. Bu saatten sonra bu bile kurtarmaz seriyi.

Oldu bittiyle bizimkiler orta düzeyde komutan idirip geçiyorlar. One Piece bu değil arkadaşlar King'in güzel yüzüne aldanmayın.

Resmen boş.
Adam Luffy dışında kimseyi çok işlemiyor artık orası kesin. Bizimkiler sağlam p.up aldı ama Queen’in biraz daha devam etmesi lazımdı bence. Adam bildiğin şu haliyle Sanji’nin kardeşlerinden biraz daha gelişmiş Germa askeri bildiğin. Hadio Zoro kral haki falan açtı King için ve dövüş yine bitmemiş sanırım. Ama Sanji dövüşünü hemen bitirdi adam. Biraz daha sürse.. Queen bir şeyler gösterse güzel olurdu. Çok saçma iş yaptı…
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 125)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık