Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 192 40.3%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.4%

  • Kullanılan toplam oy
    476
Benim dediğimi algılamayan sensin. Zoro, WCİ Luffy'den zayıf demedim. Zoro seri sonuna kadar Luffy'nin Gear 4 Snakeman'ı kadar hızlı hareket etmediği sürece Katakuri'ye rakip olamaz diyorum. Sen sanıyorsun her şey hasarda bitiyor. Zoro'nun hasarı her zaman Luffy'den iyiydi bu onu her rakibi yenecek seviyeye getirmiyor işte. Bu seride Luffy, Enel gibi bir rakibi yendi üstelik aynı Enel, Zoro'yu kevgire döndürdü. Zıttın olan rakibe yırtıp başına da geçirsen üstünlük kuramazsın. Zoro'nun, Doflamingo'yu yeneceğini düşünmüyorum. Doglamingo'dan güçlü rakipleri bile yenebilecek kadar güçlü Zoro ama tekniği Zoro'ya çok ters birisi olan Doflamingo'yu yenebilmesini mümkün görmüyorum. Seri boyunca bunun bir sürü örneği var. Law gibi etkili bir meyveye sahip birinin bile ani ataklarını çözebilen biri, meyve uyanışıyla çevreyi etkileyen biri, Jozu gibi fiziksel gücü zirve olan birini bağlayabiliyorsa, Zoro'yu da hayli hayli tutabilecek biridir.

Malesef serideki güç kıstası anormal. Ne kadar güçlü de olsan tekniği sana zıt olan birini yenemeyebiliyorsun. Luffy'nin, Enel'i yenebilmesi gibi, su kullanan birinin Crocodile'yi pataklaması gibi. Doğadaki elementlerin birbirine üstünlüğü gibi su> ateş> toprak> hava üstün olması gibi.

Bu dediğimden saçma bir konu çıkarıp dalga geçmeye kalkmasın kimse Zoro, King'i yenecek potensiyel'e geldi. King, Doflamingo'yu orta zorlukta yener muhtemelen. Fakat Zoro'ya ters olduğu için yenebileceğini düşünmüyorum en azından şu anda. Katakuri'yi de yenebileceğini düşünmüyorum ama boşa anlatıyorum. İstediğiniz gibi takılabilirsiniz. Sizin için Zoro vs Yonkou zaten:gamyon:
Karakterlerin birbirine karşı üstünlükleri olabilir zaten arkadaşım.Normal bi seride olur bu ama bu seride olmaz.Seri dinamiklerini ya sen ya ben yanlış anlıyoruz.
Bu dediğin bu seride geçerli olsaydı dünyanın en güçlü insanı/yaratığı diye bi kavram da olmazdı.Çünkü Roger'ın/Wb'nin antisi mutlaka olurdu.
Kılıcın çelikte kesememesi lazımdı ama kesti.O meyve Katakuri'de olsaydı hayal görmeyin diyecektin yine
 
Luffy'nin yediği hasar çok daha ağır. Oden'de düz balyoz indirmiş. Sahneler orada.

Hatta bu Kaido dünyanın en güçlüsü diye anılan 20 sene sonraki Kaido.
Ben Luffy’nin Ragnarok saldırısından lastik olduğu için o kadar etkilenmediğine eminim.Oden niye öyle deme yani.Luffy gibi sağ kol indirecek Zoro Enma’ya bakıp Oden övüyor.Oden o Luffy’den kat kat güçlüyken o hale geldi.İşte lastik meyvesinin doğal savunması bu yüzden bu kadar önemli.
 
Bak off panel olduğu için sen de kafandaki senaryoyu yazmışsın. Oden, Kaido'ya vurmadan önce Kaido'nun ateş saldırısından hasar alıyor. Onun gibi kaç tane hasar aldığı belli değil. Adam yara bere içinde geliyor son saldırıdan önce. Luffy ise sapasağlamdı. %100 hp'den tek saldırıda sıfırlandı. Bence Luffy'nin tek yemesi saçmaydı ama mangada olan bu. Bahane uydurmaya gerek yok.
Oden tek yemedi yani?:D Hem de basit bir balyoz darbesine? Yahu Kin'lae çatıdan aşağı Kaido ile düştüğünde de yüzü gözleri kan içinde kalmıştı. Ne kadar anlam yükledin o kadarcık kana ize.
 
Luffy'nin kafa kafaya dalışıyla Oden'in Kaido'yu çiftleyecek saldırıyı yaparken tongaya getirilişi arasında fark var.Kaido'nun psikolojisi bozuldu adam 20 sene sonra bile halusinasyon görüyordu :D
Ayrıca Oden'in savaşı uzun süre sürüyor,Luffy'nin teklenişi on dakika alıyor


Boşa tartışıyoruz tabi.Zoro,WCI Luffy seviyesine seri sonu çıkacak diyon.Sen yazsan harbiden tek adamın dünyayı kurtardığı tayfanın gemi malzemesi muamelesi gördüğü bi manga okuruz.Sanji bile önümüzdeki arc sonu gelebilir o seviyeye.Salla sen boşver :gamyon:
Farketmez. Luffy, Oden'den daha güçsüz olabilir. Oden'e zaten Yonkou seviyesi deniyor. Ona rağmen teki yedi oturdu. Luffy ondan daha güçsüzken büyük ihtimal daha da güçlü bir Kaido'ya karşı iken tek yemiş hem de net daha güçlü bir saldırıyla. Bu Oden'in seviyesini düşürmüyor ise Luffy'ninkini hiç düşürmez.
 
Sana bir gün uzun uzun Oden anlatmak lazım.
Yahu görünen ortada. Neyini anlatıyon. Kaido uzaktan alev sıkmış. Savaşı şömine ediyor. Doğrudan Oden'i takip ettiğini gösteren sahne bile yok. Oden de yola çıkmış önüne çıkan fodderları kese kese oraya kadar gelmiş. King Queen ile karşılaşmamış bile. Karşılaşmış olsa King ve Queen'i yerde serili görürdük Kınları haşlarken değil.

Oden görür görmez zaten saldırıyı yapmış. Kaido da çekip balyozu teki indirmiş. Olan bu.
 
Son düzenleme:
Yahu görünen ortada. Neyini anlatıyon. Kaido uzaktan alev sıkmış. Savaşı şömine ediyor. Doğrudan Oden'i takip ettiğini gösteren sahne bile yok. Oden de yola çıkmış önüne çıkan fodderları kese kese oraya kadar gelmiş. King Queen ile karşılaşmamış bile. Karşılaşma King ve Queen'i yerde serili görürdük Kinları haşlarken değil.

Oden görür görmez zaten saldırıyı yapmış. Kaido da çekip balyozu teki indirmiş. Olan bu.
Kaido ölüm korkusuna dalavareyle ne var ne yok arkadan vurdu ama senin mangada çekip balyozu teki indirmiş hahaha.:hhh:Wb arkadan vurdu diyince gömülüyor ama Kaido tek attı ooo.
 
Kaido ölüm korkusuna dalavareyle ne var ne yok arkadan vurdu ama senin mangada çekip balyozu teki indirmiş hahaha.:hhh:Wb arkadan vurdu diyince gömülüyor ama Kaido tek attı ooo.
La onların önemi yok diyorum. Kaido vurdu mu tek atabiliyor. Oden'e Yonkou seviyesi diyorsunuz. Yonkou'nun bile kafasına indirdi mi teki yiyor. Luffy'nin yemesi niye garip oldu da seviyesi düşükmüş diye yorumlanıyor. Hem de ortada bariz daha güçlü olma ihtimali çok yüksek olan bir Kaido ve imza saldırılarından bir saldırıyı doğrudan kafaya yemiş olan Luffy iken?

Yamato bir sürü darbe yedi. Hatta Oden'e vurduğu darbelere çok benziyor o yerde aldığı darbeler. Yamato o saldırıların hiçbirini değil, direk Thunder Baguayı hatırlıyor. Hem de meyve savunması bile varken. Üstündeki zırha çarpmışken saldırı kafasından kan akıyor.

Daha nasıl göstermesi lazım kafaya Thunder yemenin sıkıntı olduğunu?


Kaido bile aynı saldırıyı ikinci kez kafaya almayacaksın ha diyor. Bariz kafayı hedeflemiş yine.
 
La onların önemi yok diyorum. Kaido vurdu mu tek atabiliyor. Oden'e Yonkou seviyesi diyorsunuz. Yonkku'nun ve kafasına indirdi mi teki yiyor. Luffy'nin yemesi niye garip oldu da seviyesi dusukmus diye yorumlanıyor. Hem de ortada bariz daha güçlü olma ihtimali çok yüksek olan bir Kaido ve imza saldırılarından bir saldırıyı doğrudan kafaya yemiş olan Luffy iken?

Yamato bir syru darbe yedi. Hatta Oden'e vurduğu darbelere çok benziyor o yerde aldığı darbeler. Yamato o saldırıların hiçbirini değil direk Thunder Bagua'yi hatırlıyor. Hem de meyve savunması bile varken. Üstündeki zırha çarpmışken saldırı kafasından kan akıyor.

Daha nasıl göstermesi lazım kafaya Thunder yemenin sıkıntı olduğunu?


Kaido bile aynı saldırıyı ikinci kez kafaya almayacaksın ha diyor. Bariz kafayı hedeflemiş yine.
Ben Oden seviyesine takıldım.Kaido en ölümcül yeri hedef alıp tüm güç + kral hakiyle vuruyor.Onu Shanks gibi adamlara yapamaz.Oden’e de yapamazdı bakma nine mevzusu çizdi.Rakipte özel beden yoksa kafaya alınan darbe çok kritik evet.Luffy o zamanlar kral haki eklemiyordu kral haki savunmaya da yarıyordur şimdi tek yemeyebilir de.Ben Shanks’in falan da kafaya yese bitme noktasına geleceğini düşünüyorum en iyi ihtimalle ayakta durmakta zorlanır.Ama işte Shanks,Ray gibi adamlar onu yiyecek son adamlar gibi görünüyor.
 
Şaka gibi, halen Katakuri'yi alacağını düşünüyor. En az 2-3 arc daha seviye atlaması lazım Zoro'nun. Kral Haki'yi saldırıya eklemeyle Kata alamazsın. En az onun hızına ulaşacak seviye bir hız lazım ki şu an yavaş kalır. Ayrıca çok iyi bir gözlemde lazım. Gorosei'deki kılıçlı emmeyi yenerek En Üstün 12'likten Shodai Kitetsu, Shiryu'yu yenerek de sağlam bir gözlem ve hız sonrası Kata'yla kapışabilir. Senin yanılgın Kata'nın, Luffy ile kapıştığı halinde kalması. Acaba sonrasında kendini geliştirmek için bir şey yaptı mı yapmadı mı Kata? Silahlanma ve Haoshoku'yu geliştirdiyse ve saldırısında kullanıyorsa yine Kata seviye değildir.
2 arc sonra ki Zoro, Kata'yı kılıçsız döver la xd
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık