Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 192 40.3%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.4%

  • Kullanılan toplam oy
    476
O yüzden mi Luffy’nin arkasındaki aşmış isimler arasında çizildi.Geçiniz bu işleri... Adam tek falan da yemedi.Kaido alev atıyor Oden yara yara geliyor.Savunmasız halinde darbe alıyor.Oğlu tehlikedeyken gözlem kullanamaz hatta haki kullanabildiği şüpheli gardını düşürmek böyle birşey.Kata’nın konsantrasyonu bozması Jozu ve Marco’nun düşmesi gibi bir sahne.Bu tek değil.
Oden müthiş seviyedeydi dedim. Sen ne anladın?
Luffy çok konsantre idi bütün tayfası oldu sanıp hersle girdi.
 
Aynı kafa Kaido’ya karşı da duramaz,dursa da hiçbişey yapamaz diyordu.Geçiniz
Öyle bir anlatıyorsun ki adam sanki sağ kol değil Amiral.Karakterin çapı belli WCI Luffy dövüş esnasında level atlaya atlaya yendi bunu.Ama işte öyle müthiş bir level de atlamamış ki Wano başı hala imparatorlara tekleniyordu
Boşa tartışıyoruz biz. Benim için Katakuri çok daha güçlü, senin içinde elinde elle tutulur bir yanıtın olmasa da Zoro üstün. Daha fazla tartışmaya gerek yok.:sapkali:
 
Luffy'nin yediği hasar çok daha ağır. Oden'de düz balyoz indirmiş. Sahneler orada.

Hatta bu Kaido dünyanın en güçlüsü diye anılan 20 sene sonraki Kaido.
Luffy'nin kafa kafaya dalışıyla Oden'in Kaido'yu çiftleyecek saldırıyı yaparken tongaya getirilişi arasında fark var.Kaido'nun psikolojisi bozuldu adam 20 sene sonra bile halusinasyon görüyordu :D
Ayrıca Oden'in savaşı uzun süre sürüyor,Luffy'nin teklenişi on dakika alıyor

Boşa tartışıyoruz biz. Benim için Katakuri çok daha güçlü, senin içinde elinde elle tutulur bir yanıtın olmasa da Zoro üstün. Daha fazla tartışmaya gerek yok.:sapkali:
Boşa tartışıyoruz tabi.Zoro,WCI Luffy seviyesine seri sonu çıkacak diyon.Sen yazsan harbiden tek adamın dünyayı kurtardığı tayfanın gemi malzemesi muamelesi gördüğü bi manga okuruz.Sanji bile önümüzdeki arc sonu gelebilir o seviyeye.Salla sen boşver :gamyon:
 
Son düzenleme:
Off panel manel bahane aramayın. Oden ile Kaido ilk kez orada karşı karşıya geliyor. Kaido uzaktan sıkıyor savaşı yönetiyor gibi. Oden de önüne çıkan fodderları kesip atmış. Önüne King ve Queen çıkmış olsa tek yerler onlar karşısında yoktu zira o sıra 9 Kın haşlıyordular.

Oden, Kaido'ya doğrudan tekniği vuruyor hasarı bırakıyor. Kaido da kalkıp kafaya indiriyor. Saldırı Luffy'e vurduğu saldırı da değil.
Bak off panel olduğu için sen de kafandaki senaryoyu yazmışsın. Oden, Kaido'ya vurmadan önce Kaido'nun ateş saldırısından hasar alıyor. Onun gibi kaç tane hasar aldığı belli değil. Adam yara bere içinde geliyor son saldırıdan önce. Luffy ise sapasağlamdı. %100 hp'den tek saldırıda sıfırlandı. Bence Luffy'nin tek yemesi saçmaydı ama mangada olan bu. Bahane uydurmaya gerek yok.
 
Luffy'nin kafa kafaya dalışıyla Oden'in Kaido'yu çiftleyecek saldırıyı yaparken tongaya getirilişi arasında fark var.Kaido'nun psikolojisi bozuldu adam 20 sene sonra bile halusinasyon görüyordu :D
Ayrıca Oden'in savaşı uzun süre sürüyor,Luffy'nin teklenişi on dakika alıyor


Boşa tartışıyoruz tabi.Zoro,WCI Luffy seviyesine seri sonu çıkacak diyon.Sen yazsan harbiden tek adamın dünyayı kurtardığı tayfanın gemi malzemesi gördüğü bi manga okuruz.Sanji bile önümüzdeki arc sonu gelebilir o seviyeye.Salla sen boşver :gamyon:
Benim dediğimi algılamayan sensin. Zoro, WCİ Luffy'den zayıf demedim. Zoro seri sonuna kadar Luffy'nin Gear 4 Snakeman'ı kadar hızlı hareket etmediği sürece Katakuri'ye rakip olamaz diyorum. Sen sanıyorsun her şey hasarda bitiyor. Zoro'nun hasarı her zaman Luffy'den iyiydi bu onu her rakibi yenecek seviyeye getirmiyor işte. Bu seride Luffy, Enel gibi bir rakibi yendi üstelik aynı Enel, Zoro'yu kevgire döndürdü. Zıttın olan rakibe yırtıp başına da geçirsen üstünlük kuramazsın. Zoro'nun, Doflamingo'yu yeneceğini düşünmüyorum. Doglamingo'dan güçlü rakipleri bile yenebilecek kadar güçlü Zoro ama tekniği Zoro'ya çok ters birisi olan Doflamingo'yu yenebilmesini mümkün görmüyorum. Seri boyunca bunun bir sürü örneği var. Law gibi etkili bir meyveye sahip birinin bile ani ataklarını çözebilen biri, meyve uyanışıyla çevreyi etkileyen biri, Jozu gibi fiziksel gücü zirve olan birini bağlayabiliyorsa, Zoro'yu da hayli hayli tutabilecek biridir.

Malesef serideki güç kıstası anormal. Ne kadar güçlü de olsan tekniği sana zıt olan birini yenemeyebiliyorsun. Luffy'nin, Enel'i yenebilmesi gibi, su kullanan birinin Crocodile'yi pataklaması gibi. Doğadaki elementlerin birbirine üstünlüğü gibi su> ateş> toprak> hava üstün olması gibi.

Bu dediğimden saçma bir konu çıkarıp dalga geçmeye kalkmasın kimse Zoro, King'i yenecek potensiyel'e geldi. King, Doflamingo'yu orta zorlukta yener muhtemelen. Fakat Zoro'ya ters olduğu için yenebileceğini düşünmüyorum en azından şu anda. Katakuri'yi de yenebileceğini düşünmüyorum ama boşa anlatıyorum. İstediğiniz gibi takılabilirsiniz. Sizin için Zoro vs Yonkou zaten:gamyon:
 
Luffy Katadan iki siklet alt falan değil. Gear 4 forumda sürekliliği olsa Cracker ve Dofu eze eze yeniyordu.

Gear4 komutan ligi her adama kök söktürüyor.
Gear4 Luffy k.haki ile Kata ile mücadele edecek seviyeye geldi.(1 siklet burdan geliyor.)
Lastik avantajı sayesinde parmakları ve diğer kemiikleri kırılmadı aynı şekilde Kata belli bir noktada Luffy'nin geçmesine izin vermesi de olası. Burdan da janjanlı haki ile anca Kata seviyesine geldi diyebilirim.Çünkü anca o zaman kemiklerini vücudunu tam olarak koruyabilirdi. (1 siklette burdan.)
Şahsen sağ kol ile komutan arasında ciddi bir fark olduğunu düşünüyorum. Queen ödül dolayısıyla bunun tersi intiba verse de dövüşler daha bitmedi h.hakisi yoksa ve King'de h.haki kullanırsa ikisi arasında denklik var diyemeyiz bana kalırsa. Aynı şekilde Kata ile Smothie ve Cracker arasında da fark var. En basiti adam üç hakisi var uyanışı var komplike bir dövüşçü Cracker ise tamamiyle meyve belki biraz b.hakisi iyidir.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık