Ne anladın anlat bakalım o zaman.Evet işte anlamamışşın.
Ne anladın anlat bakalım o zaman.Evet işte anlamamışşın.
Ray ve Gaban birlikte dalıyor adama xDOden in ray den güçlü olduğu kanaatine nereden vardın ki prime ray hakkında neredeyse güç olarak hiçbir şey bilmiyoruz
yenebileceği Kaido 20 yıl öncesinin Kaido su bence aynı güçte değildir , o kadar ön planda olmasının en büyük sebebi gücü değildir bence zaten Oden ray den seri içinde daha önemli bir karakterdir tahminimce poneglyfleri okuyabiliyor , her şeyin sesini duyabiliyor üstelik Wano sezonundayızRay ve Gaban birlikte dalıyor adama xD
Wano flashbackinde Oden, Roger ve Newgate bu kadar ön plandayken Rayleigh yan karakter olarak kaldı.
Kaido Odeni en güçlüler arasında sayıyor.
Kaidoya kalıcı yara bıraktı yenedebilirdi.
Antrenmansız yaşlı Ray, Borsalinoyu tutabiliyor ama üstün taraf bariz Borsalino yani prime döneminde aşağı yukarı onun ayarında bir karakterdir Rayleigh
Bu benim kendi fikrim Ray, Odenin çok gerisinde değildir tabi
Ya Oden illaki daha ön planda olacak ama Roger Korsanlarının macerası sonuçta bu.. Ben Raye daha fazla yer verileceğini düşünmüştümyenebileceği Kaido 20 yıl öncesinin Kaido su bence aynı güçte değildir , o kadar ön planda olmasının en büyük sebebi gücü değildir bence zaten Oden ray den seri içinde daha önemli bir karakterdir tahminimce poneglyfleri okuyabiliyor , her şeyin sesini duyabiliyor üstelik Wano sezonundayız
Bende de ilk kısım şüpheli ama ikinci kısma benim de şüphem yok kardeşim ?Kozuki Oden > Silvers Rayleigh
Edward Newgate > Gol D. Roger
Konuyla veya şuanki tartışmayla doğrudan alakalı değil ama yazayım dedim :d
Şüphemizin olmadığı bir tek konu var.Bende de ilk kısım şüpheli ama ikinci kısma benim de şüphem yok kardeşim ?
Kaido Luffy'e tamamen kendi çabası ile vurdu. Oden'e ise başkasının oluşturduğu açık ile. Açık oluşturulmasa vurabilmeyi bırak ikinci darbeyi de alıp tahtalı köye gitmesi ihtimali var.Oden tek yemedi yani? Hem de basit bir balyoz darbesine? Yahu Kin'lae çatıdan aşağı Kaido ile düştüğünde de yüzü gözleri kan içinde kalmıştı. Ne kadar anlam yükledin o kadarcık kana ize.
Burada söylenmeye çalışan şey kafaya yedin mi sizin dediğiniz gibi Yonkou da olsan ( Oden) tek yediğin. O yüzden Luffy gibi o sıra Yonkou seviyesi olmayan adamın tek yemesi normal. Ayrıca o Kaido ile şimdiki arasında 20 sene var. Üstelik şimdiki net zirvede. 20 seneye göre daha güçlü olması çok muhtemel. Oden zaten güçlenebildiğin kadar güçlen demiş. Ayrıca Luffy'e vurduğu atak net daha üstün gözüküyor.Kaido Luffy'e tamamen kendi çabası ile vurdu. Oden'e ise başkasının oluşturduğu açık ile. Açık oluşturulmasa vurabilmeyi bırak ikinci darbeyi de alıp tahtalı köye gitmesi ihtimali var.
Ayrıca ölüm kalım anında Kaido basit bir darbe vurmuştur aynen. Hakisini falan saklaması gerekiyordur. Haklısın
Tamam da sorun ne o zamanBen Zoro'nun hasar seviyesi Kata için yetersiz demedim ki ? Daha dün en yüksek saldırı gücğ olan Sağ Kol Zoro'dur yazdım.