Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034: Sanji, Queen'e Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 151 64.3%
  • Orta

    Kullanılan: 59 25.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 25 10.6%

  • Kullanılan toplam oy
    235
-Queen Germanin yeteneklerini alması , blöf yapıp sanki kendini zayif göstermesi tamamen egodan kaynaklanıyor.Yeterince güçlü oluşu ve buna çok güvenmesi.Zoan meyvesi olması dayanıklılığını daha artırmıs ve güçlenmiş.Bana göre eğlenceli karakter şarkı söylemeside bence eğlenceli idi.


-Büyük ihtimalle Queen düşmedi ve bir sonraki bölümde son kozunu oynayacak.Buz virüsü ile kendini dev yapip güçlendirebilir gibi.Ayni Hyogoro da olduğu gibi

-Sanjinin yeni güçleri ve bunu bölümde anlatımı gayet iyi.Her ne kadar germayi sevmesede germa sayesinde doğuştan aldığı yetenekleri ve bunu kendini geliştirmesinide ekleyince harika bir power up aldı bana göre.


-Süper Hız , güç ve dış iskelet yapısı onu savaşlarda daha güçlü yapacak.Gorunmezlik önemli bir artiydi suit de ama Süper Hız onu bence dahada artı sağladı.Artik bacaklarında daha çok ısı toplamasida onu zorlamiyacak.Ve bunu Haki ile birleştirmeside devasa hasar verecek rakiplerine.Sanji adına sevindim.Sonucta Yonkounun en güçlü adamlarından biri kimbilir belki ilerde Kizaruya posta koyar bizde izleriz.

Luffy mi Sanji mi hızı derseniz bana kalırsa Sanjinin hızı daha fazla luffyden durumda.
Göz ile bile takip edilemiyor Queen nin dediğine göre.

Raizo vs Fukurokuju herhalde en son bitecek.Herkesi merak ettirdiğine göre Oda nin bir planı vardır.
 
Sanji alt veya orta seviye top tier olacak diye düşünüyorum. Hızlı gelişiyor. Kizaru'yu yenme ihtimali var yine. Bence Kizaru'ya başka senaryo çizilir, Sanji'ye yenilmez.
Sanji vs Kizaru'da, Mihawk vs Zoro gibi bi eşleşşme şimdi müdür. Sanji hızda ve güçte yetişememiştir Kizaru'ya henüz ama Marco'yu geçmiştir yada geçmek üzeridir.
 
Son düzenleme:
akkor sanji kardeşlerini şu an hoplatır mı demek bu oha çok büyük başarı dimi lan kardeşlerini dövebilir şu anda :S gen uyanışı iş yapıyor bakalım, keşke zamana yayarak eklenseydi :T
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık