Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silahlanmanın rengi,gözlemin rengi diye tanımlanıyor.Nedense renklerle tanımlanmış haklı olabilirsin.5 renkli tel saldırısına bakarsak 2 haki türü daha olabilir aslında.Bunları gorosei falan kullansa efsane olur.
Aslında mantıken farklı tipler üretilebilir, sonuçta ruh hamurunu farklı şekillerde yoğurabilirsin. Ama mangaka sınır çizmek istemiş ve üç tip demiş. Bu yüzden ben gerçek manadaki renge vurgu yapmak istedim. Nasıl her b. haki tekniği koka gibi siyah çizilmiyor, h.hakide de aynı durum olabilir. Yani, her taşan haki siyah olmayabilir diyorum. Bu beyaz elektrikleri Luffy ve Garp gibi h. hakili tiplerde görmemiz de önemli bir detay. Belki niyetle dahi alakalı olabilir bu renk. Daha öfkeli, gaddar olunan anlarda daha siyahken görece daha az öfkeli ve insani olunan anlarda beyaz renkte salınıyor olabilir.
 
İşlemez dediysek etki bırakmaz diyoruz adamdaki zoanın ağırlığını gördüğünden şüpheliyim.Adam koca ananın üstüne atladı kafasına sağlam darbe aldı gözler beyaz oldu kadının.Logialara yapamaz demişim Kata da farklı değil onu da okumuyorsun.Bunun kanıtı var mı mangada var g4 hayvanlara işlemiyor luffy kkg icat ediyor.Dev antik zoan meyvesi > Adadaki hayvanlar anladın mı bu kadar basit.Mamuttan bile cüsseli meyve var Queen’de.
Luffy'nin g4ünün hayvanlara işlemediği zaman g4ün ilk çıktığı zaman.O g4 aynı değil, Ray adadayken oluyor bu olay Ray gittikten sonra 6 ay daha çalışıyor herif adada.Ray bunu tekrar gördüğünde de daha da güçlendiğini söylüyor zaten.

O mantık öyle değil yani.

Mangadan kanıt dediğin bile yanlış yahu :D
 
Mesele benim ne üzerine kurduğum değil mangada karakterlerin nasıl kıyasladığı yazarın hikayede nasıl tepside sunduğu...Tabi tabii Oda bilmiyor çizdiği karakteri siz daha iyi biliyorsunuz.King-Queen eşdeğer gösteriyor birbirinden güç olarak değil konum olarak kenara ayırıyor King’i ama size kalsa diğeri boş beleş saldırılar yapan bir tip.Kral ve kraliçe lakaplarından bile anlamanız lazım anlamanız için daha ne yapsın Oda Marco’ya söyletti onda bile ölüye yatıyorsunuz...
Şu konuda dürüst olan Zoro fanı olarak bir seni gördüm.
 
Evet, Sanji'nin var ve dediğin gibi geliştirmiş. Burası önemli. Başka karakterlerde böyle bir şey görmedik. Ama Garp'ta ve Luffy'de yumruk attıkları sıra gördük. Bu da bana şunu düşündürdü: H. hakinin de pekala b. haki gibi renkleri olabilir. Ray'in elinde topladığı haki beyazken koka siyah renkte.
Kendisi armament derken h. haki çıkmasını beklemem, Sanji Zoro gibi mal değil. Gözlem gibi armamentin de yönelimleri vardır yüksek ihtimalle.
Benim bölümden çıkardığım, Sanji exo-skeleton olmadan, kendine zarar vermeden potansiyelindeki kadar hızlanıp güçlenemiyordu, vücudu taş gibi sağlam olunca çok yüksek hızlara ve ısıya çıkabildi, armamentle kombinledi yardırıyor işte.
 
Law, koka basmayı sadece savunma yapmada kullandı. Kılıcı elden gidince Doffy'nin iplerinden kendisini kollarına koka basarak korumuştu. Birde yine kılıcı elinde değilken tekmelerine koka basmıştı. Ben hep gerek duymuyordur diye düşünmüştüm. Meyve zaten istediğini koka basmadan sağlıyor. Smoker'dan kalp alması ya da bütün vücut koka basılmış Vergo'yu bölebildiğine göre yani. :bilmem: Hatta yine ryou ya da k.haki kullanmadan Big Mom'dan kan akıtan tek karakter oldu.

Ama tabi ki güçlendirme olarak hasır şapkalar kadar alamıyorlar. Hasır şapkalara 5 bize 2 xD
Bu konuda haklisin, elestiri yapicam. Basta zoro olmak üzere luffyler kaymagi yesinler diye law ve kid bildigin geri planda. Olmasi gereken arc basinda konusuluyordu. 3 kaptanin kaido'yu devirmesiydi ama geldigimiz duruma bak.
 
Sanji uyanışsız ve h.hakisiz King ile eşit güçte muhtelen. Queen ise onun gerisinde.

Sanji ve King
İkisinin de özel bedenleri var.
İkisi de ateş saçıyor.
İkisi de hızlı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık