Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law, saldırılarına ya da kılıca koka basmıyor. Gözlemi net bir şekilde Zou'da Carrot'u hissederken gördük bi. Başka yok hatırladığım. Diğeri de onu boş ver sjhsjh
Sorma bide ona sinir oluyorum. Tamam karakterim luffy ama sanirisin. Haki kullananlar sadece luffy'ler. Bu olmaz. law ve kid yok. kaldiki bu adamlar uyanis bile yapti. Oda harbiden yaslandi. law desen meyve olarak luffy'den daha iyi bence ama oda odaaaaaaa.
 
Judge ile bilim rekabeti yapıyor bilimsel rekabet kişisel güç değil.Yapması bir artı zaten çünkü germanın teknolojisini Bm almak için tuzak bile kurdu o kadar değerli ve yapması zor şeyler.
Güçten bahsetmiyor diyorsun ama Queen bilimsel yönüyle güçlenmeye odaklı bir karakter, germanın güçlerini bir şey sanıyor.
Ayrıca OP, kimle anıldığını söyle sana gücünü söyleyeyim gibi bir seri.
 
11. sayfa, beyaz yıldırımlar, Sanji geliştirmiş gibi duruyor.
Evet, Sanji'nin var ve dediğin gibi geliştirmiş. Burası önemli. Başka karakterlerde böyle bir şey görmedik. Ama Garp'ta ve Luffy'de yumruk attıkları sıra gördük. Bu da bana şunu düşündürdü: H. hakinin de pekala b. haki gibi renkleri olabilir. Ray'in elinde topladığı haki beyazken koka siyah renkte.
 
Evet, Sanji'nin var ve dediğin gibi geliştirmiş. Burası önemli. Başka karakterlerde böyle bir şey görmedik. Ama Garp'ta ve Luffy'de yumruk attıkları sıra gördük. Bu da bana şunu düşündürdü: H. hakinin de pekala b. haki gibi renkleri olabilir. Ray'in elinde topladığı haki beyazken koka siyah renkte.
Silahlanmanın rengi,gözlemin rengi diye tanımlanıyor.Nedense renklerle tanımlanmış haklı olabilirsin.5 renkli tel saldırısına bakarsak 2 haki türü daha olabilir aslında.Bunları gorosei falan kullansa efsane olur.
 
Güçten bahsetmiyor diyorsun ama Queen bilimsel yönüyle güçlenmeye odaklı bir karakter, germanın güçlerini bir şey sanıyor.
Ayrıca OP, kimle anıldığını söyle sana gücünü söyleyeyim gibi bir seri.
O zaman shiruyu neden görünmezlik aldi? Kizaru lazer atiyor. Ayrica elektrik, güç ve sayborg özelligi var. Basit seyler degil. Çok güçlü seyler.

Germa zayif olabilir fiziksel olarak güçlüler ama haki bilmiyorlar. Oven ichiji karsisinda elinden birsey gelmedi ama haki oldugu için kata karsisinda ichiji bebek gibi kaldi fiziksel ise yaramiyor ve haki yok. Özellikler saglam ama haki olmayinca potansiyel az.
Sanji için altyapisi olan bir vs. bence ve queen gayet güçlü yalnizca komedi biraz o gölgeliyor. Yoksa sadece lazer saldirisi bile yeter.
 
Katakuri gerçekten farklı bir seviye. King ve Queen'e bakıyorum da ikisi de Zoro ve Sanji'ye kısa sürede yenilecek tipler. Oysa ki Katakuri, Luffy'le 12 saat mücadele etti ve çok iyi bir dövüş izletti bizlere.

Zoro vs King'e bakıyorsun dövüş başladığından bu yana Zoro'nun etkili saldırıları da dahil bu adama pek bir hasar atamadı. Tek yaptığı saldırılarını bloklamak oldu. King'd, dövüş boyunca Zoro'ya üstün bir performans sergilese de sağlam bir iki tane hasar dışında çok zarar veremedi. Zoro'yu bu konuda takdir etmek gerek. Burada kimsenin hakkını yemeyeceğim. Zoro, bu kadar seri saldırılar yapan birine karşı çok iyi savunma yaptı. King'in olayı nedir ne değildir onu tam olarak anlayamadık ama Zoro "İttoryu: Shishi Sonson" ile hasar atabilmiş olsa işini bitirmişti!? Çünkü vücudu ve yüzünü kesti.

Zoro'nun, King'e bakarak sağ kol seviye bir performans gösterdiğini söyleyebiliriz. King, "Shishi Sonson" saldırısını bile isteye yediyse hasar almayacağını düşünerek bu tamamen yeteneğinde gizli olan artık neyse (uyanış, Lunarian genleri) ona güveninden kaynaklanıyor. King havalandığı zaman hızlanan bir karakter yani yerdeyken çok da hızlı değil ya da Zoro anlık saldırılarda çok aşırı hızlı. O saldırıyı karşılayamamasının başka bir izahı yok. King'in 1033. Bölümde yediği "Shishi Sonson" saldırısından sonra hasarı aldığı yerden duman çıktı bu da bana Naruto'da, Tsunade'nin " Byakugou no Jutsu" tekniğini hatırlattı. Yani çok hızlı iyileşme yeteneği olabilir.


Zoro'nun Haoshoku Haki'yi kılıçlarına yedirdiğini düşünürsek bir iki bölüm içinde düşeceği kesin gibi. Zaten hızı, Busoshoku'su (muhtemelen bir de uyanışı) ve ateş gücü dışında çok fazla bir olayı da yoktu. Haoshoku çıkar mı çıkmaz mısına girmeyeceğim her iki şekilde de şaşırmam açıkçası.

Zoro'nun kırık vücudunu aldığı iğne sayesinde iyileştirdi. Zoro şu anda hasarsız durumda ama dövüşü bittiği zaman iğnenin etkisi geçince muhtemelen King'in attığı hasarların acısını çok fena yaşayacak. Burada aldığı hasarlardan sonra Kuma'dan aldığı hasar sahnesinde olduğu gibi ayağa kalkabilirse Zoro için olmasada fanlar için efsane bir sahne olacaktır. Neyse konu zaten Zoro değil King. Çok farklı bir dövüş biçimi var okurken gayet eğlenceliydi ama Katakuri'nin verdiği ağırlığın onda biri yok.

Sanji vs Queen'e bakalım bir de. Sanji ilk tekmeyi basıp pervane gibi döndürdüğü sahneden itibaren Queen'e bayağı bir hasar atmasına rağmen henüz devirecek hasarı veremedi. Queen'in de çok uzun yıllar korsanlık yapmış biri olarak daha mantıklı davranmasını beklerdim. Bir bilim adamı olarak kafayı bu kadar sıyırdığını göstermeye gerek yoktu. Ne King'in ne de Queen'in aldıkları ödülleri hak etmediklerini düşünmüyorum. İkisi de gerçekten ciddi bir yıkımcı. Queen'in tasarlamış olduğu silahlar ve kendine sağladığı teknolojiyle büyük bir tehdit. Fakat bu tehditleri tamamen kalabalıklara ve kendinden zayıf kimselere karşı etkili. Ne King'de ne de Queen'de, Katakuri'nin ağırlığını gram hissetmedim.

En başından beri söylüyorum Antik Zoan kullanıcıları sağlam fiziksel güçleri ve savunmalarına fazlasıyla yaslanan karakterler. King ve Queen dışında kendisine başka işlevsellik katan Antik Zoan kullanıcısı da yoktur. (Who's Who hariç) Antik Zoan kullanıcıları bizim tayfa üyeleri için antrenman malzemesi görevi görüyorlar. Queen, King'den çok daha fazla işlevsel bir karakter ama bununla sınırlı, bu kadar işlevsel olmasına rağmen Sanji'ye bu kadar çabuk boyun eğmesini beklemiyordum. Yani bu dövüş bu kadar kısa sürmemeli. Doğru düzgün haki harcamadan, kan ter içinde kalmadan böyle kısa sürmemeli.

İnanın şaşırıyorum yani kaptanları bu kadar güçlü ve işlevsel olan birisi ama Cracker karşısında daha fazla zorlandı. Sanji ve Zoro ise kısa bir süre içinde düşmanlarına üstünlük kurmaya başladılar. Bunun sebebi aldıkları güç artışları mı yoksa Oda'nın seriyi bitirmek için hızlandırması mı bilmiyorum ama Kaido'nun tayfasının bu kadar kısa sürede yenilmesi gerçekten de seriye olan sevgimi azaltıyor. Ya daha 60-70 bölüm önce verilen flashback'ta Roger Korsanları vs Shirohige Korsanlarının mücadelesi gösterildi, üç gün üç gece sürdü. Şu anda yeni jenerasyonun üyeleri, donanmanın altına pislemesine sebep olan Canavar Korsanları ve Big Mom Korsanları ittifakını yerle bir etti. Yani günlerce sürmesi gereken savaş maksimum 10 saat sürmeyecek bile. Burada savaştıkları düşmanlar birde Savunma ve fiziksel gücü çok iyi olan Antik Zoan kullanan kimseler hadi zayıf olanları anlarımda Tobiroppo ve Yıkımcıların, eşleştiği kişilerle en az 3-4 saat mücadele etmesi gerekiyordu. Ben gerçekten serinin artık bir an önce bitmesini istiyorum çünkü sıvamaya başladı, çünkü mantık sınırlarının tamamen dışına çıkıldı.

Luffy'nin dövüşleri bana en mantıklı gelen dövüşler. Çünkü düşmanı yense bile uzun bir süre dayak yiyerek rakibin gücüne saygı gösteriliyor. Katakuri'nin yenilmesi bile artık çok daha mantıklı geliyor. 12 saat boyunca Katakuri her türlü Haki'yi basarak kendisini yordu ve dövüşün sonunda halen Luffy'nin dövüşme azmini gördü ve savaşı bıraktı. Şimdi Zoro ve Sanji'nin bu kadar kısa bir sürede rakiplerini yenmesi çok basit kaçıyor.

Luffy'nin gücünden kimse şüphe edemez, ettiği anda savundukları şeyleri gölgelerler.

Doflamingo'ya, Gear Four ile ilk vurduğunda fiziksel olarak bayağı sağlam biri olan Doffy'yi kilometrelerce uzağa uçurdu.


Doflamingo'yu yere gömdüğü sahnede Dressrosa'da taş üstünde taş kalmadı.


Cracker'i, Totto Land'ın bir ucundan öteki ucuna uçurdu ki şu ana kadar Yonkou'larda dahil hiç kimse bir rakibi bu kadar uzağa savuramamıştır.




Konuyu açtığım zaman Katakuri'yi övmüştüm gerçektende Katakuri her geçen bölümle birlikte daha da değerleniyor gözümde. King ve Queen'i birlikte harcar dese biri abarttığını düşünmem. Luffy'nin şurada "Gatling Gün" saldırısını bloklayıp çok daha güçlü bir saldırıyla saldırdığı sahne efsane ötesi.



Brulee'nin, Katakuri için "Dünya'nın en güçlüsü dedi." Bunu anladığım kadarıyla sağ kol klasmanı için söylüyor. Yonkou'ların ve Amirallerin gücünden habersiz değildir.

 
Sorma bide ona sinir oluyorum. Tamam karakterim luffy ama sanirisin. Haki kullananlar sadece luffy'ler. Bu olmaz. law ve kid yok. kaldiki bu adamlar uyanis bile yapti. Oda harbiden yaslandi. law desen meyve olarak luffy'den daha iyi bence ama oda odaaaaaaa.
Law, koka basmayı sadece savunma yapmada kullandı. Kılıcı elden gidince Doffy'nin iplerinden kendisini kollarına koka basarak korumuştu. Birde yine kılıcı elinde değilken tekmelerine koka basmıştı. Ben hep gerek duymuyordur diye düşünmüştüm. Meyve zaten istediğini koka basmadan sağlıyor. Smoker'dan kalp alması ya da bütün vücut koka basılmış Vergo'yu bölebildiğine göre yani. :bilmem: Hatta yine ryou ya da k.haki kullanmadan Big Mom'dan kan akıtan tek karakter oldu.

Ama tabi ki güçlendirme olarak hasır şapkalar kadar alamıyorlar. Hasır şapkalara 5 bize 2 xD
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık