Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm sanji bölümüyse neden gelip ikide bir Lütfü bambaşka seviyede diyorsun ? Ben Sanji'ye bir kelime etmedim bile okumuyorsun da. Ben sana ediyorum sana etme sebebim de ikide bir gelip lütfü şöyle böyle demen :bilmem:

Bir sal rahat ver şu adamlara tamam lütfün sana göre başka seviyede olsun xD
:) Kardes bak tane tane yaziyorum. Emin ol senin yesil'den sogudum.

Sanji için yazdim, Sana hiç yazmamisken sonra bana alinti yaptin sanji için, sen hemen yesilcisin ya zoro övdün hikaye falan dedin. Sanji için. ortada luffy falan yok. Luffy zaten ayri kulvarda orasi ayri. olay o degil. Baskasi için konu çerçevesinde dedim onu luffy için. Sana yazmadim. O Beni baglar . Konu zaten luffy degil.

Sen ne için yazdigini dahi unutmussun. Baslariyla degil seninle konusmama bak. Vay be lise hocasi gibi anlattim.

Bisey dicem harbi. Bitsin bu iskence sal beni. Diger türlü engellicem. Anlayisli oldugunu biliyorum. :good:
 
Adetim değildir ama bundan sonrasını okumadım.G3 kadar saldırı gücü olmayan base Sanji'nin kan aldığı Queen g4 işlevsiz bırakıyor demek.Sanji'nin o harekete yakalanması normal rakibi o kadar absürd bir herif ki beklemedi.Ömrünü verse Kata'ya yapamaz onu.Ondan bile haberin yok ama.
İşlemez dediysek etki bırakmaz diyoruz adamdaki zoanın ağırlığını gördüğünden şüpheliyim.Adam koca ananın üstüne atladı kafasına sağlam darbe aldı gözler beyaz oldu kadının.Logialara yapamaz demişim Kata da farklı değil onu da okumuyorsun.Bunun kanıtı var mı mangada var g4 hayvanlara işlemiyor luffy kkg icat ediyor.Dev antik zoan meyvesi > Adadaki hayvanlar anladın mı bu kadar basit.Mamuttan bile cüsseli meyve var Queen’de.
 
Geçen bölüm görünmezlik efektiyle kaybolmuştu ama bu hafta hız efektiyle kaybolmuş. Yonkou kumandanının önünde görünmez oldu sanılacak kadar kadar hızlı mı hareket ediyor Sanji??
 
O olabilir de işte böyle yok elbise yok şu falan böyle soğutuyor ya eski klasik teknolojisiz one piece özlendi!
Aslinda baktigin yere göre degisir. 3 tür kisi var op'da. Meyve yiyenler, meyvesiz ama haki kullananlar, 2'sini de kullanamayanlar. Son grubun güçlenebilmesi için teknoloji kullaniliyor ve biz bunu usopp nami için alabastada silah yapinca gördük ilk. hep vardi teknoloji aslinda op'da. Ama level artinca konu islenisi de degisti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık