Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji'nin efekti heralde ateş kıvılcımı. Farkli bir versiyon. Daha önce hakiye ekleme yapan bi luffy oldu malum boundman kirmizimsi renkte oldu güçlenmesi de ona orantili olarak çok artmistı.
 
Bir sıkımlık canı olan adamın yediği darbeler şu Queen'i komaya sokardı.Zoan diye fiziksel olarak herkesi yok edeceksin diye bir kaide yok.Katakuri meyveyi,uyanışı,gözlemi kapatsa antik zoan diye şişirdiğin Page One'ı pata küte döver.

Herif g3ü elinin tersiyle eziyor.O g3 ise Page One tekleyecek az daha kalsa.Ki mochi meyvesi öyle gerilmeyle ya da g2,g3 ile falan fiziksel güç artıran bir meyve değil.

Herif fiziksel güç olarak sıradan birisi de tüm marifeti gözlem gibi algı yapmaya gerek yok.G4 atağını ayağıyla durduruyor herif meyve kullanmadan.Queen yapabilirse görelim bunu ya da King.

Vurdu da noldu mu ? Sanji bu iskelet p.upından sonra Queen'e toplasan bu bölüme kadar 1 kere anca vurdu.Bölümde de 3,4 geçirip hayatı sorgulatmış.Hızda üstün daha dayanıklı,daha çevik,tüm özellikleri daha iyi bildiğin heriften.

Kimse Queen'den haki spesyalistliği beklemedi.Fark yaratacak özellikleri de cer çöpün bile yemediği lazer saldırıları,Komutanların nerdeyse çoğuna karşı işlevsiz veba falan.Ne hızı,ne hakisi etkileyici.Sanji'ye adam akıllı zarar da veremedi bölümde zaten.

Her donanım aynı değildir ayrıca.Kimi hazcılar karşısında işe yarar,kimi Luffy ya da Zoro karşısında.
Eski g4 zoan Queen’e işlemez fazla hatta en işlemeyecek rakip.Bunun kanıtı da Luffy’nin adada g4 işlemeyen hayvanlar olduğunu söylemesi.Brachiozor kütlesi + Exo ve Queen’in bedeni buna Kata gibi yamulmayacağı açık.Zor işler.Kkg kullanmak zorunda kalacaktı.Queen diye ezdiğin adam yaptığı saldırıyla koca ananın gözleri beyazlaştırıyor wano başı ejder kaidoya olduğu gibi.Sanjiye yaptığı anaconda saldırısı luffy ve logia hariç çoğu kişiyi dümdüz eder meyve yeteneğiyle engelleyemezse.Zira sanji dümdüz oldu pipetle beslenecekti genler olmasa.Sanji hızında gözleminde adam kaçamadı bu saldırıdan.Hala bu adamın gücünü sorguluyorsun mangadan habersizce...
 
Son düzenleme:
Okuyorum, ancak hep zoroculara göre sanji ölmeli, sanji anlatiyorum hikaye diyorsun, hep bi üstte olma falan. malesef senin gibi yazanlar yüzünden zoro'dan sogudum.

Bölüm sanji bölümü, salin bi sanji'yi de gücünü falan tartisin ya da ne bileyim teoriler falan. bu zoro bitirdi bizi :) Ne zoroymus bi bitmedi gitti su muhabbet.
Bölüm sanji bölümüyse neden gelip ikide bir Lütfü bambaşka seviyede diyorsun ? Ben Sanji'ye bir kelime etmedim bile okumuyorsun da. Ben sana ediyorum sana etme sebebim de ikide bir gelip lütfü şöyle böyle demen :bilmem:

Bir sal rahat ver şu adamlara tamam lütfün sana göre başka seviyede olsun xD
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık