Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2 İmparator vs. 5 İmparator Sağ Kolu

2 İmparator mu ? Sağ Kollar mı ?


  • Kullanılan toplam oy
    206
Wano başında Luffy, sağ kol değil miydi ? Sağ kolsa eğer Luffy'den 5 tane yanyana koy Kaido tek başına rahat alır.

Torpille sağ kol olduğunu düşünüyorsan (benim gibi) Luffy'yi çıkaralım. :ehe:

Shiryu,King,Katakuri,Beckman,Wano sonrası Zoro, Kaido'yu yüksek zorlukta alırlardı birisi canından olurdu, diğerleri kör, topal kalırdı. Diğer yonkou BM olacaksa ufakda olsa bir şansları var. En iyi ihtimalle, 2 tanesi ölür, diğerleri ölümün kıyısına gelirdi. Diğer yonkou Marineford WB ya da Shanks olursa, OP evreninde tek sağ kol Sanji hayırlı uğurlu olsun.:ehe:
Marineford Wb veya Shanks olsa işleri daha da kolay olurdu.
 
Alamazlar.Çatı beşlisinde sağ koldan güçlü adamlar varken çıkan performansı gördük.
Luffy dışında hiçbirisi daha güçlü değildi.Uyanış göstermemiş Kid ve Law sağ kol falan yenemezdi.Zoro zaten dayağını yedi ve p.up aldı bir sağ kola karşı.Killer'ın kendisine tek atan saldırının çok daha güçlüsünü ise King yiyip masaj yapılıyor tepkisi verdi.Sağ koldan net üstün olan tek isim Luffy'ydi.Kaido'nun sözü,Luffy'nin girdiği aksiyonlar,aldığı darbe sayısı,hakileri bunun da kanıtı.

İmparator sağ kola da tek atamaz.Geçin onları.Kinemon'un çift el h.hakili balyoz olayı var,Ulti'nin füzyon tanklaması var,çatı savaşında olanlar var,Tama'nın ölmemesi var,kınların tek yememeleri var.
Wano girişi Luffy'nin sağ kol ligine giriş yapmasının sebebi g4+k.haki kombinasyonuydu.Rakibine b.haki zayıflığından dolayı hasar veremediğinden ve k.hakisini de o anki durumundan dolayı kullanamadığı için o kadar basit yenildi.Herif kendisini o lige çıkaran özellikleri kullanamadı ki Kaido yc1 tekleyebilmiş olsun.Gördük çatıda da zaten.


Mevcut sağ kollardan wano girişi Luffy'den kötü silahlanmaya sahip bir kişi de bulamazsın,Kaido ile Linlin hasar alır yani gayette.
 
Yanlış değerlendirmeler yapılıyor.Karakterlerin yetenek setlerine göre konuşmak lazım bunları.Kaido ile Linlin'in g4 ataklarından daha da zayıf saldırılara karşı hasar aldığını gördük peki nasıl ? İçten saldırılar,daha iyi b.haki kullanan kişilerinin saldırıları,hax teknikler,ezme saldırıları,elektro şok saldırıları.Law içten saldırılarla rahatça hasar verdi,Killer o tarz.Zoro direk deriyi b.haki+kılıç kombinasyonlarıyla geçti.Luffy'yi söylemeye gerek yok.Kid ise Kaido'yu ezmeye yönelik saldırılarla zarar verdi.Linlin'e ise bildiğin uyanışını kullanarak,kadını bir manyetik alana çevirip çelikleri çarparak zarar verdi.

Hasar almıyorlar diye bir olay yok yani.Jinbei de balık adam karatesiyle hasar verebilir örneğin.

Diğer konularda zaten iyi savunmaya sahip 2 adam,bir tane kolay kolay saldırı bile almayan bir adam,2 tane seviyesi kestirilemeyen,muhtemelen fiyakalı güce sahip adamlar var.Kim kazanırsa kazansın kolay olmaz bu savaşı.İmparatorlar ise rahatça falan kazanamaz.Mümkün değil o.


Sağ kollardan silahlanmasıyla ön plana çıkmayan k.haki spesyalisti birisinin silahlanma ise şu seviyede.Luffy'nin wano girişinde düştüğü durumun aynısına düşmesinin ne kadar zor olacağını anlamak lazım hasar konusunda.


 
Çok yanlış yorumlar dönüyor. Wano başı Luffy sağ kol seviyesi falan değildi. Bunu baz alarak yonkoular alır demek dümdüz bir yorumlama. Kata karşısında hiçbir konuda Kata'dan üstün ol(a)mayan adama sağ kol seviyesi denilmez.
 
Luffy geldiğinde sağ kol seviyesiydi. Ama onu sağ kol ligine çıkaran 2 önemli özelliğini o sıra çıldırıp kullanmadı (İleri seviye gözlem ve snakeman). Zaten G3 ile ejderha Kaido'ya üstünlük kuruyordu. Kaido base hale dönünce G4 bile yaramadı. Haliyle Luffy gözlem kullanamadığı için Thunder Bagua'dan da kaçamadı. Kullandığında kaçabildiğini çatı katında gördük. Luffy sakin olsaydı o dövüş öyle kolay bitmezdi. Hasar veremese bile aynı Kata gibi bayağı dayanırdı Luffy.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık