Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Luffy'nin Udon'da 1 haftalık eğitim ile ileri seviye b.haki vol bilmem kaç kullanmasına laf edenler (bakın sadece buna laf edenleri kast ediyorum) Zoro'ya bu vahiy yoluyla gelen power up'a ses edecekler mi? :D

@Alpamis Yukarıda biliyormuş da Kaido'dan güçlü King var demişler ona saklamış.
Bu haki böyle geliyor zaten Lütfünün nasıl öğrendiğini unuttun galiba :bilmem:
 
La nasıl haklı çıktınız orada görmediğimiz efekti burada gördük. Bu bölümden nasıl çıkardın onu sorabilir miyim?
İlla efekt görmemiz şart değil.Bu bölüm kendini patlamadan hakiyle korurken efekt yok galiba.Geçen bölümde de Apoo kendimi hakiyle korudum dedi efekt mefekt yok.Oda saldırının şiddetini göstermek için çiziyor öyle şeyler.İçten patlatma hakisinde elin etrafına çiziyordu sadece.Ama o bile yakın gösterim içindi sanırım.
 
Efekt efekt efekt dedim şimdi efekte sarılanlar onlar.:D Her söylediğimi Zoro aleyhine düşünüp karşı çıkıyonuz şimdi söylediğinizle çelişkili bir şey olduğunda dönüyonuz onu da kendinize veri kullanıyonuz. Ben efekt yok bu yüzden kral haki salmış olabilir dedim. Kral haki kullanmadı açmadı demedim. Siz illa saldırısına ekledi dediniz ben de öyle olsa efekt görmeliydikten yola çıkarak özellikle saldırısına eklemek yerine salmış olabileceğini belirtmiştim.

Şimdi efektler çıkmaya başladı ona da ha hayklıymışız diyonuz.:D Şaka mısınız arkadaş?
 
Hayırdır, Zoro Udon'da öğrenilen hakiyi mi öğrenmiş de hikaye anlatıyorsun ?
Hmm nerden öğrenmiş de(!) hikaye anlatıyorum he öyle mi oldu(!) çatı katında anaları ağlarken ölsem bile son bir atak vurayım dediği Kaido'ya böyle şekilli şukullu efektli vurmamış King'e vuracak bana alpamis vol2 diyeceğine kendine bir dön bak DnS ele geçirmiş herhalde hesabını neyse uzatmıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık