Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben tüm hakilerde aşacak yetmeyecek teknikte aşacak h.hakide aşacak o da yetmeyecek Lucci'deki gibi son ana kadar irade şovu yaparak yenecek dedim Yonkou'ları. G4 sonrası herkese karşı şansı var dediğim sırada bu güçlenmeleri zaten savaş içinde alarak yapabileceğini kastettiğim için öyle dedim. Yanıldığım bir iki nokta vardır ama.

Yine de G4 konusunda zaten Yonkou hariç hepsini onlarla yendi. Hasar gücü eksik değildi adamın Yonkou hariç.

Öyle eskilerden çok bahsedeceksek herkesin çok yanlış yorumu çıkar. Crackeri 5. Tümen yapanlar, Bobbin'i Akainu dengi sayanlar, Zoro hakilerde aştı diyenler, kral hakisi var ama kullanmıyor diyenler (BAA). Sen daha geçen demiyor muydun King'i basar geçer diye.:D Hani Kaido'ya çok ağır yara bırakmıştı ya karşısına çıkan artık tek yer felan filan.:D Şimdi King, Kaido'dan güçlüye doğru evriliyor yavaş yavaş yorumlar.:D Utanılmasa net söylenilecek de tutuyonuz.:D
Ben nerede King'e basar geçer demişim ? Zaten o hatası var dediklerinden hiç birini de ben söylemedim.

Ben Ashura ile Kata'ya tek atar demiştim vurursa ki hala diyorum atar xD
 
Sayın çok diye laf yemiyorsun isim vermeden ilerleyeceğim. Bir Zorocu çıkıp Pika yk3 seviyesinde diyor mesela. Şimdi ekibiniz çok geniş olduğu için farklı yorumlamalarda inanılmaz fazla oluyor bu yüzden genelleme yapılarak eleştirilmeniz çok normal. Ben hiçbir Sanji'cinin Vergo yk3 dediğini duymadım. Adamlar zaten sayı olarak çeyreğiniz kadar. Seni bireysel olarak değerlendirirsem yorumlarından rahatsız olmuyorum. Ama kafanı kaldır ve etrafındakilere de bir bak bence.

Wano konusuna gelirsek bu Zoro'ya özel bir saldırı değildi sizi de o konuda gram övemeyeceğim kusura bakma Zoro'nun King'le Kaido'yla savaşacağını bilmenin benim gözümde hiçbir değeri yok. Ben bu arc yanıldım yanıldığımı da söyledim kendi yorumlarımın arkasında durdum. Şimdi abi Zoro bunları indirecek diyen adamlarla tartışıyordum ve istisnasız hepsi Luffy'e Kaido 1v1 alır demiyordu hem Zoro sağ kolu alıyordu yaptıkları senaryoda. Hem de bir sürü nova Kaido'ya karambol girerken bitirici darbeyi Zoro'nun vuracağını söylüyorlardı ben bu yorumlarda neyi öveyim allah aşkına. Tartıştığım tüm zorocular hatırlar hergün şu argümanı yazıyordum. Her gün.. Zoro'nun ve Sanji'nin sağ kol, sol kol indirdiği senaryoda Luffy ne zaman 1v1 değil de yardımla kaptan indirmiş, arc boss'unu indirmiş dediğimde bana İmparatorlar farklı ıvız zıvır deniyordu. E İmparatorlar farklı da Enel de rahiplerden çok farklıydı. Lucci de diğer cp9 üyelerinden lig olarak çok farklıydı. Croco da astlarından çok daha güçlüydü. Ben Novaların birlikte Kaido'yu, Who's who'yu komutan gücünde beklediğim için Zoro'nun alıcağını, Kid'in Queen'i Law'ın da Smoothie'yi yeneceğini düşünüyordum. Ki o zamanlar herkes dışarıdan destek güç geleceğini söylüyordu Bm faktörü de vardı. Wano öncesi bu kadronun alacağını kimse düşünmüyordu. Eski yorumlarıma baktığımda senle olan bir konuşmamı bulmuştum. Oda Seriyi gerçekten çok hızlandırırsa. Luffy ve Zoro birlikte Kaido'yu, Kid ve Law'da Linlin'i alır demiştim.

Zoro, wano sonu Amiral dendi sağ kol bitirecek.

Luffy, Daz Bones'i yenemezdi.

Pika yk3 seviyesi.

Yani Zoro'nun King ve Kaido'yu yeneceğini, sonradan Luffy'nin Kaido'yla eşleşeceğini ve diğer eşleşmeleri iyi kötü bilseydiniz en ön sıradan sizi ben alkışlardım. Siz bu yorumları hem adadan yard7m beklediğiniz halde hem de Luffy'e tüm novaların yardımıyla Kaido zaferi yakıştırmışken kimse kusura bakmasın ben kimseyi tebrik etmem. Benim absürt güç artışını ön göremediğim yorumlamalarda bile, herkese adaletli bir dağıtımlar mevcut. Law ve Kid ikinci komutan yeniyor. Luffy karambolda Kaido'yu yeniyor. Zoro, komutan ayarı beklediğim için (ki Oda bize öyle yansıtmıştı boş şişirdi) Who's who demiştim. Olur ki benim ön gördüğüm yanlış çıkarsa payı da bırakıp. Zoro, Luffyle birlikte Kaido'yla Kid ve Law, Linlin'le savaşır dedim. Benim yorumlamalarım bile bu kadar yanlış çıkmasına rağmen bana göre arc başı tartıştığım insanlardan daha iyi. (Sözüm herkese değil)
Övme canım sıkıntı yok... zaten övgü isteyen de yok. Ben yukarıda neden ara ara o yorumları attığımı açıkladım. Sürekli aynı muhabbeti yapanlar hitaben dedim.
Çok uzatmayacağım... yazdıklarını okudum ama olay şu ki.. Ne olursa olsun her kitle de normal ya da başkalarına abartı gelen yorumlar var. He normal de birinin bir şey de yanılması ya da yanılmaması da sorun değil... ama öyle laflar edildi ki... ve aslından Wano da olanlara bakılınca çok abartmadığımız da gözükmesine rağmen... hala laf edilince ister istemez, ya bak böyle böyle... hala neyin lafı yapılıyor demek istiyor insan ve diyor da. Neyse Tiksav konu çok uzadı zaten reyiz. Ben kendimi yeterince açıkladığımı düşünüyorum. Eğlencemize bakalım olay bu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık