Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032: Oden’in Sevgili Kılıcı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    190
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kızıl kınlar Oden'in açtığı yaraya saldırdı o sayılmaz... Adamın travması var. Luffy ve Zoro dışında derisini aşabilen olmadı.
İnjection Shotla Kaido, kan kustu. Gamma ile vuruşu da var. Gücünün yaptıklarından ötürü sinir bozucu bulmuştu meyvesini. Yani deri aşmış sayılır herhalde.
 
Son düzenleme:
shiryu, beckmandan nasıl güçlü olabiliyor? Siz şuanı mı söylüyorsunuz ileriyi mi? Günceli konuşmak lazım mangada yoksa bende Luffy-> Tüm amiraller derim oh ne güzel.
Enma muhabbetinın cıvkını çıkaranlara ban iyi oldu sıkıldım yahu sayının analizini istiyoruz.
İyi bir analiz Enma'yı da içermek zorunda yalnız.
 
X Drake ve Apoo'nun birbirleriyle dövüşmektense CP0 ajanlarına karşı güçlerini birleştirmeleri hoşuma gitti. CP0 ajanlarının güç seviyesine ilişkin çok daha yüksek beklentileri olanlar vardı, mevcut rakipleriyse onları benim tam tahmin ettiğim yerlere konumlandırıyor.
Shichibukai ayarıdır herhalde.Lucci zaten o seviyedeydi 2 yıl sonrasında çok büyük fark yoktur tahminimce.Novalar ise rahatlıkla Shichi eder.Law zaten olmuştu.Hawkins ise ilk başta böyle planlanmış bir karakterdi.
Birbirileri arasında çok güç farkı olmaması normal olurdu bence.
 
Enmanın king dövüşünde zerre katkısı olmadı standart kılıçlıktan başka. Acaba shusui olsa nasıl olurdu. Shusui saldırıları daha büyük yaptırtıyordu. Adam enma aldığından beri 1080p boyutunda saldırı yapmadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık