Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032: Oden’in Sevgili Kılıcı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    190
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım King'in ırkını öğrenince ne olacak ? Hem Zoro'nun genel kültür seviyesi düşük öğrense bile ne işe yarayacak saçma yani.
Uyanış Selçuklu dizisinde, Nizamulmulk Sencere bulunduğu bölgedeki nehir hakkında bilgi veriyordu. nehir diğer nehirlerden farklı, tuzlu olarak akan bi nehir ve "âlemde hiçbir bilgi yok idir ki gereksiz olsun" gibisinden bir laf ediyordu.Daha sonraları Sencer fedailik dönemlerinde batınilerin arasına sızıyor ve batınilerin sorgusu sırasında bu bilgiden istifade ediyordu.

Bence zoro bu elemanın yeteneklerini kılıcıyla mühürleyecek yada yeteneğini ondan arındıracak ve antik zoan haline karşı dövüşü kazanacak.
 
Vay be... Kendi isteği dışında gen uyanması yaşayan Sanji'yi yerden yere vururken, kutu kolayı kırdığında susanlar, Enma "ben hala savaşırım" dediğinde gene susuyorlar mı ne?
Gerçi esaslı kılıçmış. 20 yıl sahibinin iradesini taşımaya devam etmiş. Yeni sahip edindiğinde bile öncekinin aurasını yaymaya devam ediyordu. Şimdi karşısında yine eski sahibinin düşmanı var diye ayaklandı savaşa gidecek. Tutmayın ulan küçük enişteyi.:at:
Gözüme girdi sonunda. Tabi bir hazansuyu etmez sonuçta sahipten kaybediyor gariban ama bu bölüm sevdim kendisini.

Killer ses tekniği ile içten zarar verdi.
Law da Gamma knife ile içten zarar verdi.
Law ayrıca dışarıdan da hasar verdi. İnjection shot'tu sanırım kan aldı Kaido'dan.
 
King'in saldırısı bana Luffy ve Kuma'nın birleşmiş saldırısı gibi geldi.
Hani bizler de evdeki lastikle sinek avlardık, çekip bi anda bıraktığımızda sineği yapıştırırdı duvara.
King de Luffy'e benzer şekilde çok yüksek hızda elastiklik kullanarak ve tıpkı Kuma gibi "havada sıkışma" oluşturarak saldırıyor sanki.
Luffy mesela hiç bu şekilde kullanamamıştı gücünü, direk olarak lastiğiyle vuruyordu. Halbuki bu elastikliği ile havayı sıkıştırıp, tıpkı ışın gibi kullanabilirdi sanki.
 
King'in Zoro'dan üstün çıkmasına şaşıranlar varsa Oda'nın tarzını anlamamıştır. Zoro'nun King'i kağıt gibi kesip atması heyecan veren bir şey olmaz. Bizimkiler ne zaman ciddi rakiplerle karşılaşsa hep önce zorluk çeken taraf oldular. Bu dövüşte de öyle olacak tabii.

Ayrıca Zoro zayıf kalan taraf olsa da ezilmiş değil. Ciddi bir darbe almadı. Kendisi de ciddileşmedi. Rakibi çözmeye çalışıyor. Çözdükten sonra daha ciddi saldıracaktır. Luffy Kata'ya vurabildiğini fark edince g4'e girmişti. Zoro da saldırıları etki edince Ashura veya benzeri yeni tekniklerini kullanacaktır.
 
Bu KILIÇ bana hep Garp ve Sengoku'nun uzun yıllar önce kurduğu bir paralel yapılanma gibi geliyor. Hatta başlarında Kong varsa çok da güzel olur. Belki Bogard'ı bile tekrardan görebiliriz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık