Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son dediğin olabilir hatta mantıklı zaten. Ancak adamlar amacına ulaştıysa 2 amiralle dövüşüp bir şey olmadıysa bu adamlar güçlüdür diyorum. Görevini yapmışlar sonuçta. Yani sen Sabo amiral ayarıdır dediğimi falan mı çıkarttın bundan? Yanındaki tipi tip denilen adamlar da işe yaramışlar demek ki.

Sabo Dressrosa'da meyveyi yeni yemişti ve Fuji ile çok dövüşmedi. Dressrosa'daki halinin üstüne koyup savaşa girdilerse olmayacak şey değil bence. Zaten ben serinin tekrara düşmemesi için böyle gelişeceğini düşünüyorum.
Sabo olsa olsa sağ kol ayarı gitmiştir Mj'ye ki o bile meçhul. İki amiralin birlikte dövüştüğü senaryoda bu tipi tipler mümkün değil amaçlarına ulaşıp kaçamazlar ordan. En fazla amiraller müsaade ettikleri ya da göz yumdukları için kaçabilirler.

Dostum, Udon Luffyden üste koymuşsun ufak atta civcivler yesin. Katakuri, Kuşbaşı yapar King'den.. Allah kısmında ne demek istedin anlamadım.
Ehehujehu.

Çok yakında sinemalarda.
 
Sabo olsa olsa sağ kol ayarı gitmiştir Mj'ye ki o bile meçhul. İki amiralin birlikte dövüştüğü senaryoda bu tipi tipler mümkün değil amaçlarına ulaşıp kaçamazlar ordan. En fazla amiraller müsaade ettikleri ya da göz yumdukları için kaçabilirler.



Ehehujehu.

Çok yakında sinemalarda.
Senin dediğin gibi her alanda üstün olacaksın birde kaybedeksin. Aynen yaşandı şuan.. King yanına Queen'i alsında 2v1 indirince yine Marco'daki gibi bak Marcoyu indirdi. Bak Katakuri'yi indirdi dersiniz.
 
Arkadaşım ben sana Eiichiro Oda'nın çizdiği mangadan bahsedeyim sen de radikallerin çizdiğini yine anlatırsın bize.. başlayayım ben öyleyse..

Öncelikle Gözlem güçlenmesiyle Luffy, Katakuri'yi indirdi, şimdi benim gibi dersenki Luffy, Katayı yendiğinde, Katakuri kadar güçlü değildi eyvallah bende öyle düşünüyorum bu kişiden kişiye değişir yorumlamaya bağlı olarak..

Şimdi bu Luffy gitti 3. Komutan seviyesinden ileri seviye gözlemle aşağı yukarı sağ kol ayarına geldi. Aynı Luffy başka bir hakiyide ileri seviyeye taşıyıp, King'in yani bir sağ kolun gerisinde diyorsun ben ne diyeyim şimdi sana ? İler seviye silahlanmayla Luffy, Kaido'yu kum torbasına çevirdiğinde Linlin ağzı açık bakıyordu gözleri fırlamıştı kadıncağız şu yaşında kalpten gidiyordu.

Şimdi senin mantığınla ileri seviye gözlemle Crackerdan, Katakuriye geçiş yapmışken, İleri seviye silahlanmayla King'in biraz altına ileri seviye fatihin hakisiyle de Kaido ligine ulaştı ? Oda güzel hikaye
peki bana kınların seviyesini söyler misin hepsi kaydoyu deldi, kan aldı, king den güçlüler mi? yada vano başı lufi den güçlüler mi?
 
Çok az kaldı. Bakalım her alanda King'den üstün gördüğünüz Katakuri gerçekten de King'den üstün müymüş görücez :D
Izo'ya tepki vermeyecek kadar gözlem fakiri.. 2v1 atıp Marco'dan dayak yiyen King'i sırf Zoro'yla eşleşti diye Katakuri'den güçlü göremem kusura bakma..

Tabiki herkes Katakuri kadar üstün gözleme sahip olmak zorunda değil ama bu konumdaysan, bu kadar zayıf olmayacaksın bu alanda.

Şimdi diyeceksin Marco'yu yendiler, ciddi hasarda yok üzerlerinde.. bir zahmet olmasın 2v1 atıp bir de hasarlı mı ayrılacaktı ? Ama bize aktarılan savaş sahnesinde Marco birini yapıştırıp öbürünü yere montalıyordu vurdukları saldırılarda diğerinin yarattığı açıklardan ibaretti.

King sağ kol olduğu için elbette diğer sağ kolların gerisinde kalmayacaktır. Ama elit seviyede meyve kullanımı, gözlem konusunda direkt serinin en iyileri arasında olması ve King'in aksine daha diğer özelliklerine göre daha zayıf kaldığı silahlanma konusunda bile Luffy'nin elini yakacak kadar sağlam silahlanmaya sahip.. King'in ise zayıf kaldığı alan gözlem onda da tam bir kör Puhahahah
 
Yazdığım mesajla sorularının alakasını izah edersen güzel olur. Bir de soruya soruyla cevap vermek yerine cevap verme zahmetinde bulunursan her türlü soruna cevap veririm.
senin yaptığının aynısı aslında. ben sana maruko mf savaşında bile böyle hırpalanmadı diyorum sen bana yok kata, kingi şöyle yapar böyle yapar diye karşılık veriyorsun. kınların seviyesi sana göre ne söyle ki ona göre haklısın yada değilsin diyeyim güç yorumlama konusunda.
 
Niji bile sanji’den çok net üstün çizilmişti. Yemek sofrasında sanji onun tekmesini görmedi bile:
Surata birkaç santim kalmışken sanji’nin tipe bakın olayın farkında değil durunca farkediyor. Aralarında ufak bi rekabet çizildi niji de sanji’nin tekmeye tepki verememişti. Ama tekme etkisine baksanız kimin üstün olduğu net.

Sanji hızlı hareket eden ve güçlü tekme atan bi karakter. Ancak hiçbir zaman bi tekmesinden böyle etki görmedik. Niji durdurduğu tekmenin rüzgar efektiyle aşçı kızı düşürmüş, etrafı biraz yıkmış. Bu niji bi de genel olarak yakın dövüşmeyi ve silah kullanmayı bilen biri. Sert deri, hızlı iyileşme, stealth gibi gen güçlerine hiç girmiyorum niji sadece sanjinin uzmanlık alanlarında bile daha üstün göründü.

Yıldırım kontrolü de sanji’nin ateşinden sağlam gibiydi. Koluna da bacağına da yıldırım verebiliyordu.

Arc sonunda yine hızlı bildiğimiz sanjiyi+luffy’i kucağına aldı. O durumda bile o kadar hızlıydı ki sanji hız trenine binmiş çocuklara dönüştü bağırarak gitti. O yüke rağmen sanjiden daha hızlı gitti üstüne bi de düşmanları indirdi yolda. Hadi bu suitleydi ama burda zaten çok fark vardı aralarında.

Germayı küçümsemeyin bu kadar. Yonkou orduları belki farklıdır diye böyle oldu ama orduların değeri çok arttı farkındaysanız. Sanji için “1000 adam eder” dendi, zoro bayadır “2000 adam ederim” diyerek geziyor, wano arc’ı boyunca 3000-4000 adam toplamak için yırttılar kendilerini. Bu germa kardeşler kısa sürede 10.000 asker+komutanları düşük zorlukta harcadı o da yetmedi buluşma adasına gidip savaşmaya devam ettiler.
Madem o kadar güçlüler Kata nasıl tek atıyor.Adam sağ kol seviyesi belli tek atması için arada uçurum olması lazım.Who seviyesi bile mantıklı gözükmüyor bu yüzden.Ya Kata tek atmadı tek panellik sahne diyin yada bu gerçeği kabullenin.Sözüm sana değil böyle düşünen herkese.
 
Sabo olsa olsa sağ kol ayarı gitmiştir Mj'ye ki o bile meçhul. İki amiralin birlikte dövüştüğü senaryoda bu tipi tipler mümkün değil amaçlarına ulaşıp kaçamazlar ordan. En fazla amiraller müsaade ettikleri ya da göz yumdukları için kaçabilirler.
Senin dediğin akıl ile izah edilebilir olmadı asıl. Niye 2 amiral devrimcileri eylem yaparken, üstelik Mj'de bile isteye bıraksın? Sabo'nun oraya rahat sağ kol ayarı gittiğini düşünüyorum. Üstü dense de şaşırmam. Dressrosa'da Burgess paketleyip koramiral indirip Fuji ile çatıştı adam. Hele yediği meyvede ustalaşmışsa devrimcilerin 2 numarasından fazla şey beklemek abartılı değil. Yanındaki tipi tiplerden benim de umudum yoktu ama işe yaramış olabilirler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık