Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ula herkesin Marco yorumlaması ne kadar berbatlaşmış yav :/ Sulong Inuarashi, Jack'i ittire ittire, zorla yendi. Jack, Inuarashi'nin her haliyle gayet 1v1 atabilecek bir karakterken, Neko ve Inudan 2v1 yeyince tepki veremeden ölüyordu adam Kaido araya girmese bildiğin aşağı yukarı kendi dengi adamla 2v1 attığı yok oldu. Marco gitmiş bunları 2v1 o kadar tutmuş sanki King'e 1v1de ezilip aradan çekilmiş gibi tuhaf, tuhaf yorumlamalara maruz kalıyor..

Kusura bakmayında sağ kolun kralı gelse, aşağı yukarı kendi ayarında iki komutanla 2v1 atması biraz sıkar.
Sulong İnu ya da Neko>Jack. Jack kendisinden güçlü 2 kişiyle tek başına dövüştüğü için Kaido girdi araya. Aynı durum için şöyle bir örnek verebiliriz. Marco vs. Kizaru-Aokiji ya da Marco vs. Beckmann-Shiryu.

Marco'nun yaptığı iş tabi ki az buz değil fakat bunu Jack ve Sulong İnu-Neko'yla aynı kefeye koymamak lazım. Queen net olarak Marco'dan güçsüzdü. Marco kendisine denk ve kendisinden güçsüz biriyle 2v1 attı diyelim biz ona.
 
zoro ile ne alakası var alpa. lufi işin içinde olunca lufi lehine o en ince detayları yakalayan alpa diğer karakterler konu olunca başka bir alpa oluyor. wbnin ödülü kaydo dan daha yüksek olmasına rağmen kingin ödülü maruko dan yüksek. maruko dediğin adam mf de sadece kizaru dan kaç lazer yedi, o savaş sırasında kaç darbe aldı, ruhen tükendi, ona rağmen yıkılmadı, şu ark kaç darbe aldı ne hale geldi.

lufi bi teknik öğrendi diye seviye atlamıyor, daha komple biri oluyor, haki seviyesi yine aynı sonuçta. lufi yeni bi silahlanma tekniği öğrendi diye herkesi aldırıyorsunuz yav. a kişisi, lufinin kullandığı haki tekniğini kullanmadan rakiplerini kesebiliyorsa yada yaralayabiliyorsa bu a karakteri lufi gibi haki tekniği yapsa ne olur yapmasa ne olur. yani anlatabilmişimdir umarım.
Anlatamamışsındır :hhh:
 
Hadi artistik patinaj seviyorsun ona bir şey demem de şu olayın olmaması akılla izah edilebilir bir durum değil. Amiraller Mj yerinde kalsın diye ellememişlerdir en fazla. Aksini düşünmek saflık olur.
Son dediğin olabilir hatta mantıklı zaten. Ancak adamlar amacına ulaştıysa 2 amiralle dövüşüp bir şey olmadıysa bu adamlar güçlüdür diyorum. Görevini yapmışlar sonuçta. Yani sen Sabo amiral ayarıdır dediğimi falan mı çıkarttın bundan? Yanındaki tipi tip denilen adamlar da işe yaramışlar demek ki.

Sabo Dressrosa'da meyveyi yeni yemişti ve Fuji ile çok dövüşmedi. Dressrosa'daki halinin üstüne koyup savaşa girdilerse olmayacak şey değil bence. Zaten ben serinin tekrara düşmemesi için böyle gelişeceğini düşünüyorum.
 
Niji bile sanji’den çok net üstün çizilmişti. Yemek sofrasında sanji onun tekmesini görmedi bile:
Surata birkaç santim kalmışken sanji’nin tipe bakın olayın farkında değil durunca farkediyor. Aralarında ufak bi rekabet çizildi niji de sanji’nin tekmeye tepki verememişti. Ama tekme etkisine baksanız kimin üstün olduğu net.

Sanji hızlı hareket eden ve güçlü tekme atan bi karakter. Ancak hiçbir zaman bi tekmesinden böyle etki görmedik. Niji durdurduğu tekmenin rüzgar efektiyle aşçı kızı düşürmüş, etrafı biraz yıkmış. Bu niji bi de genel olarak yakın dövüşmeyi ve silah kullanmayı bilen biri. Sert deri, hızlı iyileşme, stealth gibi gen güçlerine hiç girmiyorum niji sadece sanjinin uzmanlık alanlarında bile daha üstün göründü.

Yıldırım kontrolü de sanji’nin ateşinden sağlam gibiydi. Koluna da bacağına da yıldırım verebiliyordu.

Arc sonunda yine hızlı bildiğimiz sanjiyi+luffy’i kucağına aldı. O durumda bile o kadar hızlıydı ki sanji hız trenine binmiş çocuklara dönüştü bağırarak gitti. O yüke rağmen sanjiden daha hızlı gitti üstüne bi de düşmanları indirdi yolda. Hadi bu suitleydi ama burda zaten çok fark vardı aralarında.

Germayı küçümsemeyin bu kadar. Yonkou orduları belki farklıdır diye böyle oldu ama orduların değeri çok arttı farkındaysanız. Sanji için “1000 adam eder” dendi, zoro bayadır “2000 adam ederim” diyerek geziyor, wano arc’ı boyunca 3000-4000 adam toplamak için yırttılar kendilerini. Bu germa kardeşler kısa sürede 10.000 asker+komutanları düşük zorlukta harcadı o da yetmedi buluşma adasına gidip savaşmaya devam ettiler.
 
Son düzenleme:
e.oda bi manga çiziyor, korsanfanın radikal fanları başka bi manga çiziyor, sonra e. odanın mangasını okuyup yorumladığımız için biz radikal zoro fanı oluyoruz.
Arkadaşım ben sana Eiichiro Oda'nın çizdiği mangadan bahsedeyim sen de radikallerin çizdiğini yine anlatırsın bize.. başlayayım ben öyleyse..

Öncelikle Gözlem güçlenmesiyle Luffy, Katakuri'yi indirdi, şimdi benim gibi dersenki Luffy, Katayı yendiğinde, Katakuri kadar güçlü değildi eyvallah bende öyle düşünüyorum bu kişiden kişiye değişir yorumlamaya bağlı olarak..

Şimdi bu Luffy gitti 3. Komutan seviyesinden ileri seviye gözlemle aşağı yukarı sağ kol ayarına geldi. Aynı Luffy başka bir hakiyide ileri seviyeye taşıyıp, King'in yani bir sağ kolun gerisinde diyorsun ben ne diyeyim şimdi sana ? İler seviye silahlanmayla Luffy, Kaido'yu kum torbasına çevirdiğinde Linlin ağzı açık bakıyordu gözleri fırlamıştı kadıncağız şu yaşında kalpten gidiyordu.

Şimdi senin mantığınla ileri seviye gözlemle Crackerdan, Katakuriye geçiş yapmışken, İleri seviye silahlanmayla King'in biraz altına ileri seviye fatihin hakisiyle de Kaido ligine ulaştı ? Oda güzel hikaye
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 31)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık