Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031: Bilimin Savaşçısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 197 78.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 7.9%
  • Orta

    Kullanılan: 35 13.9%

  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji'nin o olayı için yazmıyorum genel yazıyorum bunu,
Her şey de Luffy'mi bir numara olacak.Bırakın da tayfanın diğer sağlam adamları da Luffy'den bazı konularda üstün olsun.

Alpamise kalsa Luffy tayfayı tek başına sololar,Luffy'e kimse rakip olamaz herkesi vura,vura ezecek rakip tanımayacak.Değişik rüyalarda,Luffy fanlığının zirve noktasında.
Ne söylediğimi anlamamışsın bile.:(
 
Resmi bölüm çıkınca çevirilerle ilgili notlar gelmeye başladı: Sanji'nin Zoro'ya son söylediği şeyi resmi İngilizce çeviride de "teşekkürler" diye çevirmişler ama Japoncasında "üzgünüm/benim hatam"a daha yakın olduğu düşünülen "悪いな (warii na)" ifadesi kullanılmış. Paylaşan arkadaş; Sanji'nin burada, Zoro'yu kendisini öldürmek gibi zor bir durumda bırakabileceğinden ötürü üzüntü duyduğunu düşünüyor ki daha ham çeviriye bakınca da bu mantıklı görünüyor. Her zaman diğerlerini düşünen Sanji'nin karakterine de daha çok uyuyor.

Sandman de Lucci'nin maskeli CP0 ajanıyla saygı ifadesi kullanmadan konuşmasına değinmiş. Robin zaten güç olarak farklı bir seviyede olduklarından bahsediyor büyük ihtimalle ama rütbelerini de kastetmiş olabileceğini düşünenler varsa diye açıklamak istedi herhalde.
Haritayı kontrol etmediğim için doğruluğundan emin değilim ama şöyle de bir ayrıntıya rastladım:
Luffy (korsanlar kralı) çatıda, tam ortalarında savaşırken Zoro ve Sanji de (korsanlar kralının kanatları) Luffy'nin iki yanında savaşıyormuş.
 
Son düzenleme:
CP0 da işin içine girdi.Robin in peşine düştüler .Ben Robin in yerinde olsam Jinbei nin yanından ayrılmazdım . Luffy i sona saklıyor Oda efendi gene yılbaşına denk getirecek dövüşü anlaşılan .... :artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık