Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031: Bilimin Savaşçısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 197 78.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 7.9%
  • Orta

    Kullanılan: 35 13.9%

  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aradan daha güçlü döndüğü için enma+h.haki+alev kesme p.uplarıyla King'i yenemeyecek değil mi xd.Luffy net daha güçlü dönmüş eğitimden hiç boşuna çırpınma.
Madem luffy net daha güçlü dönmüş. Neden luffy g4süz hali ile katanın saldırılarına hiç dayanamadı? Bak zoro kingin fiziksel saldırılarına dayanabiliyor çoğunu da blokluyor. en azından çıkar dersinki zoro daha dayanıklı gelmiş. Tabi sana göre antik zoana sahip king, mochi meyvesi yemiş katakuriden daha az vuruyordur :D
 
Yalnız suit nasıl bir güç veriyorsa, karşısındaki canavarı bile kolaylıkla alabileceğini söylüyor Sanji. Büyük adamsın be Judge.
Suit değil Sanji güçlü. Diğer çocuklarda da suit vardı. Sanji'nin suitliyken King'den darbe alıp ölmemesinin sebebi de muhtemelen suitin değil geni uyanmış Sanji'nin dayanıklılığıydı. Yani Sanji suite girince geni tamamen uyanmış gibi oluyor o yüzden zaten genleri tetiklendi bana göre.

Suit o derece dayanıklı olsa hafif bir basmayla patlatamazdı zaten.
 
Wano ve Thriller Bark paralellikleri artmaya başladı.
Her ikisinde tayfa bir Oni'ye karşıydı.
Her ikisinde Dünya Hükümeti savaş devam ederken harekete geçmişti Luffy'lerin kazanma ihtimaline karşı.
Her ikisinde de şafak teması vardı.
Her ikisinde de gölge - ruh alıp büyüme konusu işlendi (Moria ve Linlin). (Bu Linlin'in yenilme olasılığı için beni korkutuyor, Linlin'in kaybetmesine hazır değilim..)
Thriller Bark arcında Vegapunk'ın insan silahını ilk kez görmüştük, şimdi son icadını gelen gemilerle beraber görebiliriz.
Yine Thriller Bark arcında sadece Sanji ve Zoro'nun bildiği hiçbir şey olmadı mevzusu vardı. Orda bir kanadın fedakarlığını gördük, şimdi benzerini diğer kanat Sanji için göreceğiz gibi ve galiba olayı sadece Zoro bilecek..
Yine savaş sonunda Vegapunk tarafından yaratılmış bir cyborg gelir ve Sanji Luffy'i korur.
 
Luffy vs Katakuri'de luffy G3 ile saldırıyor. Katakuri de meyve gücü ile saldırıyor. Sonuç duvara yapışmış çuval gibi yere düşecek olan luffy.


Zoro vs King'de Kingin meyve gücü ile gelip gagası ile vurmasını bloklayabilen zoro. Önceki çarpışmada ise maskesini kırmıştı ve hasar alsa da luffy gibi pert olmamıştı zoro. Üstelik luffy lastik olduğu için normal insan gibi de hasar almıyor. Kemiği falan kırılmıyor.

Ayrıca önceki saldırı da Zoronun geri püskürme sebebi ise ayaklarının yere değmemesi. Kingin ise uçması. Adam uçmanın etkisi ile itiyor. Ama yukarıda gördük ki Zoro ayakları yerde bekleyip tora gariyi vursa geri itilmezmiş. Kafa kafaya çarpışırmış.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık