Zoro King'i tek kılıcıyla mı durduruyor ? Bu nasıl mantık yahu.Luffy de denk geldiğinde uyanış yumruğunu g3 ile durdurdu bu neyi gösteriyor ? Türlü türlü p.uplar sonucu gelişen Zoro dövüşüyor King ile.Çoğunu blokluyor dediğin uzaktan sıktığı alevleri blokladı,ve bu bölümde 2 atağını falan durdurdu.Her atak aynı güçte değil.Ondan önceki kısımda metrelerce uçuyordu durdurcam diye.Momentum alıp geliyor King o atakları yaparken.Kendiniz ile başkalarını karıştırmaya ne kadar meraklısınız yahu.King'in saldırı gücü Kata'dan azdır diye bir kere demedim hiçbir mesajımda.Ha Kata'nın üst seviye atakları ile tam zoan King'in atakları denk değildir ama o bir gerçek.Madem luffy net daha güçlü dönmüş. Neden luffy g4süz hali ile katanın saldırılarına hiç dayanamadı? Bak zoro kingin fiziksel saldırılarına dayanabiliyor çoğunu da blokluyor. en azından çıkar dersinki zoro daha dayanıklı gelmiş. Tabi sana göre antik zoana sahip king, mochi meyvesi yemiş katakuriden daha az vuruyordur
P.up almamış Luffy ile p.up manyağı olmuş Zoro'yu kıyaslayıp aha Luffy yapamıyor ama Zoro yapıyor diyorsun.Luffy k.haki p.upu sonrası uyanış yumruklarını bloklayıp,bazılarından da sıyrılmayı başardı zaten.
Vakitsiz konuştuğum için Wano'da benim demiş olduğum şeyler hep doğru çıkıyor değil miKing konusunda her zaman yaptığın gibi yine vakitsiz konuşuyorsun Miyata'cım. Seninle en çok bu konuyu tartışmayı seviyorum. Yakında elimde bol bol malzeme olunca geleceğim kapına.
Son düzenleme: