Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law ve Kid tarafının hala ortada ilerlemesi gayet güzel. Big Mom şimdi bir posta sağlam dövecektir bunları ama daha son kozlarını oynanamış bu ikili. Big Mom düşeceğine dair hala umudum var.
Bence artık netleşti, düşecek. Geçen bölümde " imparatorları kibirleri yok edecek." denmişti. Bir kaç kez yenilgi üzerine seride imparatorlar olarak konuşuldu. Bu bölümde ikisi de BM'yi yenmek için sözler sarf ediyor. BM'de yakaladıkları bir açıkla uyguladıkları o son kozlarla fişi çekilecek gibi.
 
En başından beri düşecek diyordum. Başkaşıyla karıştırdın galiba. Hatta daha ilk çıktığı manga sahnesinde Big Mom düşüp Katakuri korsanları gelecek diye konuşuyordum at fava teori konusunda. Bir tane düşmez dediğim mesajımı bulamazsın. :d
Size büyük capsde yer verecem demiştim, sana dedim diye hatırlıyorum. :D
 
Luffy canı pahasına tayfasından birini kurtarınca tayfa ona aşırı bir bağlılık gösteriyor.
Sanjiye sensiz korsan kral olamam dedi, gelmesini bekledi tek başına bin kişiye karşı savaştı, düğünü basıp adamı kurtardı. Şimdi de sanjinin ona köpek gibi bağlandığını gösteriyor.
Robini de hükümetin elinden aldı. Hükümete karşı savaş açtı. Hazır cp0 gelip robini kaçırmak istiyorken benzer bir bağlılıkla bir seçim yaptırıcak bence Robin'e.
 
Bende öyle düşünmüştüm ama kadının kafası kanıyor dikkatli bak.
panelde kafa üstü düşmüş. Bayıldıktan sonra yere çarpmış olabilir. Sanji çok net conquerer haki kullanmış. Suratındaki ciddileşme ibaresi boşuna kullanılmış olamaz.

kanayan taraf da solu dikkat edersen. Sağ eliyle de yerdeyken kafasını tutuyor. Bir nevi telekinetik bir güç de kullanmış olabilir conquerer hakiye benzeyen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık