Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luffy WCI’da sanji’yi geri almak için mırık osman gibi takılmadı mı günlerce yağmurun çamurun altında.
Orada da odak noktasına kendi KK olmasını koydu, Sanji sen gelmezsen bana şöyle böyle olur diyor adam. Olayın Sanji ile yine alakası yok.

Bunu ben savunmuyorum timeskip öncesi Sanji ile Zoro zaten hayallerini yoksayarak kaptanlarını kurtarmayı istemesi direkt bunu gösteriyor :d
Zaten bu ikili çoktan hayallerini Luffy için feda etti bu sahne ile daha ne olsun :at:

Bunu bir zaruriyet için yapılan fedakarlık olarak görebiliriz daha doğrusu öyle görüyorduk ama artık tamamen boş mesela, ben 5 km koşarsan lütfü şöyle yakınlaşır kafasındalar artık.
 
Lütfü birine saldırırken ben bu saldırıyı yaparsam Sanji, All blue'ye yakınlaşacak diyor mu ?

Adam öyle bir laf ediyor ki sanki kadınlara vurmak istememesi, duygusuz olmak istememesinin tek sebebi lütfü nasıl düşünür. Sen de kalkıp bunu savunuyorsun püfff :artiz:
Sensiz KK olamam dediya daha ne desin Zoroya dediği gibi gebermi desin? :bilmem:
 
Aynen Kid reise gereksiz sallamıştın ama seni affettim hadi düşecek diyorsan. Olur da düşmezse yanacak gemide sen de ol.
Hahahahaha. Big Mom'a sallamaktan, gömmekten dilim damağım kurudu. Düşmezse @Mercury bizi ıslak odunla kovalayacak forumda. :hhh:

Ben zaten Kid'in güçlü olduğunu düşünüyorum ama beklenti yüksek olup böyle resmedilince bir yandan da sallayasım geliyor. Problemim biraz meyvesiyle alakalı. Bu meyve hiç yakışmıyor kendisine.:ehe:Adam tam bir kaba kuvvet adamı. Kid'e ver şöyle ayı gibi bir zoan meyvesi ve üst düzey haki kullanımı. Bak nasıl seviyorum kendisini sonra. En büyük Kid'çi olurum forumda.
 
Ah be alpamis. Bir kere de şu mangayı doğru oku. Gene ders çalışırken okudun galiba :D Birincisi bir kılıcın kararması için haki kaplanarak dövüşülmesi şart. Zoro 2 yıldır haki kullanıyor ve her dövüşünde de haki kaplamıyor ve wadoyu da her dövüşte kullanmıyor. Doğal olarak zaten son 2 yıldır o kadar da sık kullanılmayan wadonun kararması mantıksız. Enmayı ise oden daha veletken kullanılıyordu. Adam ortalama 20 yıla yakın hem koka, hem kral haki bastı o kılıca. Doğal olarak enmanın kararmaya yakın olması son derece normal. Zaten demirci reis de diyor ki "oden kılıcı karartamadı, senin elinde kararabilir" Niye? Çünkü kılıç kararmaya yakın. Budist tilki ne diyordu shuusui için, "uzun dövüşler sonucunda kılıç karardı". Doğal olarak zoronun elindeki kılıçlardan enmanın kararması son derece normal. Wadonun kararması ancak zoronun sürekli o kılıçla seri sonuna kadar dövüşmesi gerekir. Bence seri sonunda bizimkiler denizcileri yenecek. Sonra bir 10 yıl zaman atlaması olup tayfanın durumu gösterilecek. Wadoyu anca o zaman kararmış görürüz. bu kadar kısa sürede kararması mantıksız. Kılıcın kararması o kılıcın ne kadar süre hakiye maruz kaldığı ile alakalı. Haki seviyesi ile alakalı olup olmadığı henüz belli değil.
Güzel açıklama. Yani Enma ile power up almış mı Zoro?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık