Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şey fark etmez de adam sıka sıka gelip gömüyor sen gelmiş uzaktan atıyor diye sıkıyorsun, şimdi biz King'in sıktıklarına mı odaklanalım senin sıktıklarına mı :hhh:

Bir de şu Power upları bize bir anlatsan biz de öğrensek nasıl olur ?
Seride ölümcül dövüşlere girmek güçlendiriyor deniliyor hiç yoktan hakisi bile güçleniyordur ama Zoro için bu öyle belirsiz değil.

1- Kinemon'un ateş kesme tekniğini bir anda bu arc kaptı.
2- Enma aldı bunun üzerine eğitim yaptı ve eğitim öncesinde buna alıştığı sıra daha güçlü olacağını söyledi. Eğitimin sonunda Hitetsu elindeki Wano sayesinde hızlıca alıştığını söylüyor.
3- Çatıda kontrollü bir şekilde Yonkou'ya karşı savaştı. Kral hakisini açtı. Enma kullanımında tecrübesi daha arttı. En sonunda iradesini zorlayacak bir duruma girdi ve çatıdan aslında her anlamda güçlenerek yaralı bir şekilde indi.

Şimdi çatıdan aldıklarının nimetini yiyor daha da yiyecek. Kara kılıç açıp yenerse hele bir de sadece Enma da olursa bu kara kılıç olayı daha da inkar edeceğiniz bir şey kalmayacak.
 
Zoro şuan iyi dayanıyor gibi gözüküyor da nedense ilaçın etkisi bir anda bitecek gibi hissediyorum.

Acaba bu olunca ne olacak ?
İhtimaller şunlar :
Biri araya girip zoroyu kurtarır , kingi bloklar . Bunu yapacak pek adam yok şuan sanji queenle uğraşıyor , jinbei falan da birşeyle ugrasiyordur, denjiro yardıma gelebilir zoroya belki . Kinemon ölmedi sonuçta orochinin işini veya şu alev ruhunun işini bitirebilir.

Veya zoro tam ölecekken basar herşeyini enmaya kolu vücudu falan ip ince olur enmayı ilk kullandığı zamanki gibi.
Sonra etrafta kara yıldırımlar görürüz falan.
Zoronun slash havadaki adayı keser. Havada patlar ada. ?
 
Yok yav Est. neden yanlış anlayayım :D

Ben zaten genel olarak seri sonuna hesaba katıyorum hep. Ama bu arc mutlaka anlıyacaktır… eğer öküzlük yapmazsa Zoro’cuğumuz h.hakiyi ve kullanacaktır diye düşünüyorum :D
Seri sonu için fazla misyon yükleme bence. Oda bu, karakteri beklentinin altında bırakır hevesin kursağında kalır :flaugh: Haoshoku no hakiyi seri bitmeden kullanmazsa zaten seri bitmiş demektir.
 
Yazdıktan sonra editledim silinmiş yazdığım şey pardon. Demek istediğim o değildi tekrar baksan sevinirim.
Baktım şimdi :D

Luffy’nin yatkınlığı da zaten en çok H.hakiye yönelikti. Onun biraz daha hızlı yapması doğru aslında.

Benim Zoro ve H.hakisiyle ilgili genel düşüncemi şöyle toparlayacak olursam;

Bu arc kesin anlayıp saldırılarına bilinçli ekleyeceğine inanıyorum. Diğer şekline gelirsek seri sonu kesin onu da yapacak bence ama bu arc Luffy gibi yapar mı ondan bende emin değilim yalan yok.
 
Aslında dediğinin doğru tarafı var ama şöyle bir durumda var. Doffy, Cracker kadar zorlamadı Luffy'yi. Hatta Cracker'in saldırılarına bak Doffy'nin vermediği hasarı veriyor. Ormanın bir ucundan bir koyuyor Luffy kendisini ormanın ortasında buluyor.

Luffy'nin üstüne koya koya giden bir karakter olduğunu düşünürsek Doffy'yi yendikten sonra Cracker konusunda bu kadar zorlanması da seni yanlış çıkarıyor. Bu seri içinde güç dengesizliği var. Doffy'nin meyvesi o kadar etkili ki Cracker ile kapışsa yenme ihtimali%49 - %51 şeklinde. Fakat ikisini de yenen Luffy'yi baz alalım. Luffy'nin, Doffy'yi yenme şansı Cracker'i yenme şansından çok daha yüksektir. Cracker'in fiziksel gücü ve meyvesi Luffy'ye daha fazla hasar attı ve yordu. Bisküvileri Nami yumuşatmasa yenilmeyecek kadar da sertti. Nami olmadan da Luffy buradan galip çıkardı belki ama Snake Man'ı, Katakuri öncesinde görürdük muhtemelen. Kısacası serinin güç dengesi çok dengesiz.

Mesela Magellan'ın bir meyvesi var çok feci bir güce sahip. Dokunan küçücük bir temas etse yayılıyor ve bütün vücudu sarıyor. Demon Venom formunda saldırı yapsa serinin zirve karakterlerinden Garp ne yapabilir. Yumruklarıyla dövüşen birinin temas etme şansı pek fazla yoktur. Garp'ın serinin zirve karakterlerinden biri olduğu bariz ortada. Fakat bu adam kılıç kullanmıyor, meyve gücü yok. Yumruklarıyla dalıyor, muhtemelen Lucci'nin kullandığı tekniklerde uzman, fakat halen Garp'ın, Magellan gibi birini nasıl yeneceğini bir mantığa oturtamadım. En fazla yense bile kendisi de zehirden gider. Fakat Sabo vs Magellan olsa Sabo çok zorlanmadan yener. Aynı Sabo, Garp'ın karşısına çıksa ağır ezilir. Kısacası serinin güç dengesi çok dengesiz.
bu dengesizlik değil. Meyvelerin artıları ve eksileri var.
 
Seri sonu için fazla misyon yükleme bence. Oda bu, karakteri beklentinin altında bırakır hevesin kursağında kalır :flaugh: Haoshoku no hakiyi seri bitmeden kullanmazsa zaten seri bitmiş demektir.
Doğru diyorsun aslında Oda’ya hiç güven olmaz ama ben bunu göze aldım diyelim :D

Yani eğer bizim çocuklar seçilmişse ve herkesi geçeceklerse. Zoro da, Ryuma’yı geçecek demektir. Yani Yeni “Kılıç Tanrısı” için bence bu beklentiler normal ama bakalım :D
 
Yalnız bu arc sanjinin aldığı power up baya baya sanjiyi über seviylere çekmeye başladı ben odanın hep sanjiyi normal güçlü aşçı olarak bırakacağını düşündüm.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık